Новини

Українцям показали, як виглядає 92-метрова яхта Медведчука.

Українцям показали, як виглядає 92-метрова яхта Медведчука.

В Мережі з’явилося відео майно кума російського президента Володимира Путіна, колишнього українського політика Віктора Медведчука. Зокрема, яхти Royal Romance, яку арештували навесні 2022 року. Ексклюзивні кадри опублікував ТСН у

Патріот Донбасу -

Передавав інформацію про розташування ЗСУ та чергував на російських блокпостах: СБУ затримала жителя Харківщини.

Про це повідомляє пресслужба СБУ. Служба безпеки спільно з Нацполіцією викрили жителя Харківщини та запобігли його втечі на тимчасово окуповані території України. Його затримали якраз при спробі втекти на ТОТ.  Під час боїв за Харків фігурант добр...

Еспресо -

Кабмін збільшив бюджетні дотації фермерам: хто і скільки отримає.

Про це повідомила пресслужба Мінагрополітики. Допомогу передбачено не тільки для тих, хто обробляє паї, а й для власників фермерських господарств, які розводять велику та малу рогату худобу. Зокрема, бюджетні кошти надаватимуться за такими напряма...

Еспресо -
Стартувала програма благодійної передачі Україні вживаних авто з Лондону.

Стартувала програма благодійної передачі Україні вживаних авто з Лондону.

У Лондоні офіційно стартувала розширена схема утилізації ULEZ, яка дозволяє відправляти вживані транспортні засоби в Україну. Програму розроблено після звернення мера Києва Віталія Кличка до мера столиці Великої Британії Садіка Хана.

Цензор.НЕТ -
Видавництво  «Наш Формат»  попередило про незаконність використання віршів полеглого на війні Максима Кривцова без дозволу.

Видавництво «Наш Формат» попередило про незаконність використання віршів полеглого на війні Максима Кривцова без дозволу.

Про це вони повідомили у Facebook. Українське видавництво "Наш Формат", яке має ексклюзивні права на роботи загиблого на фронті військовослужбовця та поета Максима Кривцова з позивним Далі, у зв’язку зі значним зростанням інтересу до його творчост...

Еспресо -
Затримано ворожого шпигуна, який стежив за Силами оборони та чергував на російських блокпостах під час боїв за Харків -  СБУ.

Затримано ворожого шпигуна, який стежив за Силами оборони та чергував на російських блокпостах під час боїв за Харків - СБУ.

Служба безпеки і Національна поліція викрили мешканця Харківщини на пособництві РФ і запобігли його втечі на тимчасово окуповані території України.

Цензор.НЕТ -