ZAXID.NET

Останні новини в Україні станом на сьогодні. Свіжа інформація та головні події дня. Оперативні новини з усіх куточків нашої держави!

Більше новин

На Житомирщині 23-річний вчитель із ножем напав на підлітків, є загиблий.

На Житомирщині 23-річний вчитель із ножем напав на двох 17-річних підлітків. У результаті нападу один хлопець загинув. Учителю загрожує довічне ув’язнення.

Як повідомили у поліції, інцидент трапився 25 квітня ввечері у селі Луковець на Житомирщині. До поліції звернулась місцева мешканка, яка повідомила, що неподалік магазину двоє юнаків отримали ножові поранення від незнайомця.

Поліцейські з’ясували, що того вечора двоє хлопців приїхали до свого колишнього вчителя. Один із них звинуватив вчителя у залицяннях до його дівчини. Згодом конфлікт переріс у бійку. 23-річний чоловік дістав ножа та почав бити ним хлопців. Унаслідок ударів 17-річний мешканець смт Хорошева помер на місці, його одноліток, мешканець села Краївщини, перебуває в реанімації.

Правоохоронці розшукали 23-річного вчителя та вилучили у нього ймовірне знаряддя вбивства. Слідчі повідомили йому про підозру в умисному вбивстві (п. 1 ч. 2 ст. 115 ККУ) та замаху на вбивство (ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 ККУ). Невдовзі суд обере йому запобіжний захід. За вчинене йому загрожує або до 15 років позбавлення волі, або довічне ув’язнення.

Найманці для Путіна: чому чоловіки з Непалу воюють на боці Росії? - DW Ukrainian.

Найманці для Путіна: чому чоловіки з Непалу воюють на боці Росії? - DW Ukrainian.

Чимало непальців воюють в армії РФ проти України. Уряд Непалу не підтримує це і намагається протидіяти. Але що спонукає місцевих чоловіків попри смертельні ризики їхати за тисячі кілометрів і воювати в Україні? Репортаж DW з Непалу. Дивіться також...

DW (Українською) -

ТВ7+. ПРОЩАННЯ ІЗ САПЕРОМ МИРОСЛАВОМ МАРЧУКОМ

ТВ7+. ПРОЩАННЯ ІЗ САПЕРОМ МИРОСЛАВОМ МАРЧУКОМ

Хмельничани попрощалися із сапером Мирославом Марчуком. Чоловік з перших днів повномасштабного вторгнення окупантів добровільно пішов захищати Україну. Загинув на Лиманському напрямку під час виконання бойового завдання. Вдома на Захисника чекали ...

Телеканал Хмельницького 2

Мешканка Заболотівщини показала як готується «Начинка».

Мешканка Заболотівщини показала як готується «Начинка».

Мешканка Заболотівської громади стала учасницею телевізійної кулінарної програми «Ресторація». Ґаздиня із села Хлібичин Галина Чорнодолюк поділилася із ведучим проєкту Віктором Поворозником таємницями приготування стародавньої української страви «...

НТК -

НОВИНИ. Випуск за 9 травня 2024 року

НОВИНИ. Випуск за 9 травня 2024 року

Якщо ви маєте новину - повідомляйте на пошту – redaktor@sk1.tv з темою "Новина для СК1" Дивіться нас онлайн на sk1.tv Додавайтеся до нас у соцмережах:

Телеканал СК1 -

Побачити РОБОТИНЕ і померти, медична реформа в Запоріжжі - День.

Побачити РОБОТИНЕ і померти, медична реформа в Запоріжжі - День.

Біля Роботиного солдат рф підірвав себе гранатою. В районі селища Пологи окупанти спалили свій «Бук-М1» росіяни завдали три удари по селищу Веселянка Запорізького району. Поранена жінка Колектив онкодиспансера проти приєднання до Запорізької облас...

Телеканал TV5 -

ТВ7+. ЗАРАЗ ТЕПЛО І УДАРИ ПО ЕНЕРГЕТИЦІ НЕ ВИКЛИКАЮТЬ РЕАКЦІЇ В СВІТІ  #несвітайло

ТВ7+. ЗАРАЗ ТЕПЛО І УДАРИ ПО ЕНЕРГЕТИЦІ НЕ ВИКЛИКАЮТЬ РЕАКЦІЇ В СВІТІ #несвітайло

Наш сайт : А також ми у фейсбуці : Підписуйтесь на наш канал, ставте лайки та тисніть на дзвіночок !!!

Телеканал Хмельницького -