Обозреватель

Найсвіжіші новини України та світу онлайн, гарячі теми, головні новини, cтатті та аналітика, Спорт.

Більше новин

П'ять знаків зодіаку можуть завести коханців у травні: пікантний гороскоп.

Весна – пора романтики та розквіту почуттів. Астрологи застерігають, що деяким знакам зодіаку слід бути обачними. Пристрасть може захопити їх настільки раптово, що вони не думатимуть про наслідки.

Кохання неочікувано постукає у двері до Тельців, Раків, Левів, Стрільців та Козорогів. Згідно з прогнозом, на них чекає дуже насичений місяць.

Телець

Тельцям у травні неабияк пощастить у любові. Представники цього знаку насамперед прагнуть стабільності. Їм швидко набридають короткі інтрижки, тож вже з юного віку вони починають ретельно шукати обранця.

Люди часто фліртують з ними, запитують їхній номер телефону та прагнуть запросити на побачення, але Тельцям важко догодити. Партнер має відповідати всім критеріям. Тельці завжди пам'ятають, що, слід звертати увагу на найменші деталі, щоб визначити сумісність. Незначна помилка може призвести до того, що Тельці миттєво втрачають до потенційного партнера інтерес. Астрологи кажуть, що у травні вони мають шанси зустріти того, хто пройде цей складний відбір.

Рак

У травні Ракам пощастить у коханні. Вони зустрінуть людину, яка їм одразу сподобається, і з якою захочеться прожити все життя.

Раки мають ніжний і чутливий характер. Травматичний досвід зробив їх дуже обережними у виявленні почуттів. Травнева зустріч нарешті відкриє їхні найкращі риси у коханні.

Лев

Леви матимуть численні можливості спілкуватися з протилежною статтю – і мова не лише про участь у суспільних заходах. Доленосні зустрічі чатуватимуть на кожному кроці: у магазині за рогом, на прогулянці чи навіть у ліфті.

Випадкових знайомих одразу привабить їхня зовнішність та чудові манери. Леви завжди впевнені у своїй привабливості – але зірки пророкують, що на шляху до завоювання кохання у них можуть з’явитися суперники.

Стрілець

Стрільці – активні люди, які люблять розважатися. У травні у них буде багато можливостей вирватися з рутини і змінити нудний спосіб життя.

Під час подорожей чи вечірок вони точно знайдуть багато нових друзів, серед яких може бути і хтось, хто полонить їхнє серце. Попри прагнення до свободи та пригод, Стрільці вірять у вічне кохання. Якщо вони ризикнуть дізнатися більше про нового знайомого – є шанс створити гармонійну пару.

Козоріг

Козороги дуже вимогливі у справах кохання. На їхню думку, пошук потрібної людини – це процес, який триває все життя, тому Козороги ніколи не спішать і вважають, що гідні найкращого.

Представники цього знаку вміють показати свої почуття практичними діями. У травні вони зустрінуть когось дуже особливого, і це буде кохання з першого погляду. До кінця весни Козороги визначаться з власними цілями. Є хороший шанс, що обранець візьме ініціативу в свої руки.

Раніше OBOZ.UA розповідав, яким знакам скоро випаде неймовірний шанс змінити життя на краще.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber , щоб бути в курсі останніх подій.

1,7 мільйона гривень на дрони для 24-ої бригади зібрав ієромонах з Унева.

1,7 мільйона гривень на дрони для 24-ої бригади зібрав ієромонах з Унева.

Ієромонах з Унева Макарій Дутка завершив збір на дрони для 24-ї ОМБр імені Короля Данила, зібравши 1, 7 мільйона гривень. Також отець у програмі «Помануфактуримо» розповів, що розпочинає новий збір на РЕБи для наших військових, ремонт автомобільно...

ЛМН 1

Реабілітаційно-рекреаційний майданчик для військових.

Реабілітаційно-рекреаційний майданчик для військових.

Допомогти як військовим, так і цивільним. В Івано-Франківську з'явився новий реабілітаційно-рекреаційний майданчик. Відкрили його при центральній міській клінічній лікарні. Він призначений для покращення якості життя пацієнтів після інсульту, з тр...

Галичина 3

У Міннесоті  «побєдобєсія»  не буде

У Міннесоті «побєдобєсія» не буде

Станьте спонсором цього каналу, щоб отримувати бонуси: Ми у соцмережах: Facebook - Telegram - TikTok - #новинильвів #lmn #video #новини #львів #лмн #lviv #video #videoshort #videos #львівщина #новиниукраїни #поглядзхмарочоса #Помануфактуримо

ЛМН 1

Нас вбивають.Вже і зараз.Тільки нацизм став рашизмом

Нас вбивають.Вже і зараз.Тільки нацизм став рашизмом

Ветеран війни Олег Симороз про "побєдобєсіє" і толерування рашизму Станьте спонсором цього каналу, щоб отримувати бонуси: Ми у соцмережах: Facebook - Telegram - TikTok - #новинильвів #lmn #video #новини #львів #лмн #lviv #video #videoshort #videos...

ЛМН -

Олег Симороз про  «побєдобєсіє»  в Європі та світі

Олег Симороз про «побєдобєсіє» в Європі та світі

Станьте спонсором цього каналу, щоб отримувати бонуси: Ми у соцмережах: Facebook - Telegram - TikTok - #новинильвів #lmn #video #новини #львів #лмн #lviv #video #videoshort #videos #львівщина #новиниукраїни #поглядзхмарочоса #Помануфактуримо

ЛМН -

Не забирайте диких тварин із їхнього середовища

Не забирайте диких тварин із їхнього середовища

Не забирайте диких тварин із їхнього середовища! Ще кілька місяців тому такий випадок трапився на Прикарпатті. Мешканці області передали мале зайченя працівникам Галицького Нацпарку. _ Підпишіться на наш канал, щоб не пропустити головних новин Іва...

Галичина -

300 вбивств на рік. Красиве місто на берегу моря назвали одним із найнебезпечніших у світі
З'явилося відео із справжнім ставленням Усика до Росії.
«Реал» за 2 хвилини до кінця перевернув гру та драматично вийшов у фінал Ліги чемпіонів.
До зими ще треба дожити: що буде з енергетикою та відключеннями світла в Україні.
Знайдіть зубну щітку: головоломка, що точно змусить вас попітніти.
Відео: у Черкасах тролейбус перевернув пожежну машину, багато постраждалих.
Поляки обурилися на Jerry Heil та закликають не голосувати за Україну: деталі скандалу.
Системи супутникового зв’язку Gilat, вироблені в Україні, продаються до РФ та опиняються в окупантів на фронті - ЗМІ.
Похолодання і заморозки на поверхні ґрунту: синоптики дали прогноз погоди на четвер, 9 травня.
Допис Марʼяни Безуглої про День памʼяті викликав неоднозначну реакцію користувачів мережі.