Обозреватель

Найсвіжіші новини України та світу онлайн, гарячі теми, головні новини, cтатті та аналітика, Спорт.

Більше новин

Київ у п’ятницю скували ранкові затори: де не проїхати.

У Києві в п’ятницю, 26 квітня, в останній робочий день тижня, вранці на дорогах столиці утворились численні затори. Проблеми для руху транспорту є як на правому, так і лівому берегах міста.

Про це свідчать дані Google Maps. Водіям краще заздалегідь планувати свій час та маршрут.

Затор виникли на проспекті Романа Шухевича (ремонт на Північному мосту), на ділянці дороги від проспекту Степана Бандери (від Почайни) та до перетину вулиць Ольжича і Олени Теліги (а також на деяких окремих ділянках вулиці в бік Шулявки). Тягнеться транспорт на вулицях Миропільській та Братиславській у бік станції метро "Чернігівська", на проспекті Леоніда Каденюка, а також від проспекту Соборності (від Соцміста) і до з’їзду з моста Патона. Повільно їдуть машини на вулиці Петра Радзіня (від проспекту Петра Григоренка і до з’їзду з Дарницького мосту), а також на проспектах Броварському та Воскресенському (в напрямку Дарниці).

Затор виник на проспектах Академіка Глушкова (від Одеської площі і до ВДНХ) та Голосіївському (від парку імені Максима Рильського і до станції метро "Голосіївська"), а також тягнуться машини на вулиці Великій Васильківській (до станції метро "Олімпійська").

Є невеликі проблеми із рухом на окремих ділянках проспекту Валерія Лобановського (від Совських ставків у бік Севастопольської площі). Тягнеться транспорт на вулиці Вадима Гетьмана (в обидві сторони на ділянці від станції метро "Шулявська" і до Караваєвих Дач), майже без проблем їде транспорт по проспекту Повітряних сил України та на вулиці В’ячеслава Чорновола, проте є проблеми на вулицях Богатирській, Семена Скляренка, Кирилівській та Новокостянтинівській у бік Подолу.

Як завжди, важко тягнуться автомобілі на Берестейському проспекті (від станції метро "Житомирська" і до метро "Берестейська", а також від Шулявки до Галицької площі), частково бульварі Тараса Шевченка. Є проблеми із рухом авто на проспектах Леся Курбаса та Любомира Гузара, а також на вулиці Борщагівській.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Києві в четвер, 25 квітня, сталась аварія за участі легковика та автомобіля патрульних. Внаслідок зіткнення травми отримала поліцейська.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber . Не ведіться на фейки!

Житель Черняхова потребує фінансової допомоги на лікування орфанного захворювання.

Житель Черняхова потребує фінансової допомоги на лікування орфанного захворювання.

Житель Черняхівської громади Сергій Логвинчук страждає на рідкісне захворювання – акромегалію, лікування якого вартує понад 100 тисяч гривень на місяць. Згідно з законодавством кошти на необхідні препарати мають виділяти з місцевого бюджету, однак...

Телеканал СК1 2

«Іти на демобілізацію в ЗСУ в цих умовах - це самогубство»  #shorts - DW Ukrainian.

«Іти на демобілізацію в ЗСУ в цих умовах - це самогубство» #shorts - DW Ukrainian.

#dwукраїнською #shorts #short #shortvideo #shortsvideo #shortsyoutube Підписатися в один клік на #DWУкраїнською: Читайте новини України та світу - на нашому сайті: dw.com/ukrainian, у Facebook: fb.com/dw.ukrainian, на Twitter: twitter.com/dw_ukrai...

DW (Українською) 2

Син Олега Тягнибока отримав поранення на фронті

Син Олега Тягнибока отримав поранення на фронті

НТА -

Нічия між Поліссям і Зорею: футболісти з Луганська зрівняли рахунок у меншості.

Нічия між Поліссям і Зорею: футболісти з Луганська зрівняли рахунок у меншості.

Житомирське Полісся зіграло внічию із луганською Зорею у рамках 27 туру УПЛ. Фінальний свисток зафіксував рахунок 1:1. Детальніше про перебіг матчу – дивіться у сюжеті Якщо ви маєте новину - повідомляйте на пошту – redaktor@sk1.tv з темою "Новина ...

Телеканал СК1 -

«VFG Кривий Ріг-2024»: підготовка до старту змагань.

«VFG Кривий Ріг-2024»: підготовка до старту змагань.

На низькому старті. У Кривому Розі нині розпочинаються цьогорічні змагання серед захисників, рятувальників, правоохоронців та їх родин — Veterans Family Games 2024. Вони триватимуть з 4 травня по самий кінець грудня 2024-го. Що два тижні усі охочі...

Перший Міський телеканал. -

Скандальна блогерка накинулася на львівʼян через українську мову: подробиці.

Скандальна блогерка накинулася на львівʼян через українську мову: подробиці.

НТА 4

Подекуди гроза та до +25°С: детальний прогноз погоди по Київщині на 6 травня.
Байден розглядає можливість відмовитися від президенства на користь Мішель Обами – ЗМІ.
Ностальгія чи важливі зустрічі: гороскоп на 6 травня для всіх знаків зодіаку.
Поливаний понеділок: як святкують перший день після Великодня.
Мільярди гаджетів у небезпеці: які застосунки видалити, щоб не втратити контроль.
Ветеран Сергій Храпко здійснить піший марафон на протезах для збору на реабілітацію пораненого побратима Олександра Надточія.
Світлий тиждень після Великодня: як святкують і що не можна робити.
Мобілізація. У Міноборони розповіли, як працюватиме реєстр військовозобов'язаних «Оберіг»
Знайдено спосіб повністю і назавжди позбутися реклами у Windows 11.
В українських обмінниках не стали утримувати курс долара: скільки тепер коштує валюта.