Дзеркало Тижня

Останні новини України й світу. Лише достовірні новини політики, економіки, світу, культури й науки.

Більше новин

Російські ДРГ не затримуються у Роботиному, 100% села контролюють ЗСУ — військовий.

Ускладнює намагання ворога досягти успіху й те, що він перетворив селище на руїни. 

Начальник служби зв'язків з громадськістю 118-ї ОМБр Дмитро Пелих розповів, що російські ДРГ, які заходять у село Роботине Запорізької області з метою закріплення на його руїнах, не доживають до ночі. Тож, якщо окупантам і вдається пробратися туди, успіху вони не мають.

Під час телемарафону він констатував, що на ділянці його бригади кількість штурмів росіян залишається високою, як і інтенсивність ворожих обстрілів. Збільшилося також застосування ворогом безпілотників різних типів.

"Станом сьогодні повністю Роботине знаходиться на 100% під контролем Сил оборони України", — наголосив Пелих.

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Такий вигляд має "рускій мір": у ЗСУ показали, що залишилося від деокупованого Роботиного

Нагадаємо, речниця ОК "Південь" Наталія Гуменюк зазначила, що війська РФ перенесли активні наступальні дії на південному напрямку в район Старомайорського Донецької області. Це селище під час контрнаступу влітку 2023-го звільнили українські військові.

Дивіться спецтему:

  1. У Чернігові понад 50 людей постраждали внаслідок ракетних ударів Під завалами можуть перебувати люди.

  2. Що потрібно Україні для перемоги: думка Бена Ходжеса Перемога України зараз — це найкращий спосіб гарантувати, що НАТО ніколи не доведеться воювати безпосередньо проти Росії.

  3. Обсяги виробництва дронів зросли, а тактика їх використання стала результативнішою – експерт Сергій Згурець привів у приклад вранішні вибухи в окупованому Джанкої.

  4. Радник міського голови Маріуполя розповів про пересування росіян на Приазов'ї Андрющенко заявив, що армія РФ поповнює свої втрати на запорізькому напрямку.

  5. У РФ стало на один гелікоптер Мі-8 менше: відео від ГУР

Тернополяни миють вікна напередодні свят

Тернополяни миють вікна напередодні свят

Новини Тернополя -

Вже зовсім скоро: коли Україна та Росія можуть розпочати діалог?.

Вже зовсім скоро: коли Україна та Росія можуть розпочати діалог?.

Найоперативніша стрічка новин з України та світу. Стисло ЗрозумілоВчасно Підписатися на наш канал Підтримати нас: #саміт #кулеба #перемовини #війна #україна #перемога #2024 #зеленський #залужний #мобілізація #новиниУкраїни #нта #новинионлайн #нови...

НТА 1

УКРАЇНЦІ ГОТУЮТЬСЯ ВІДЗНАЧАТИ ВОСКРЕСІННЯ ХРЕСТОВЕ

УКРАЇНЦІ ГОТУЮТЬСЯ ВІДЗНАЧАТИ ВОСКРЕСІННЯ ХРЕСТОВЕ

ВЛАДИКА ПАВЛО Єпископ Хмельницький і Кам’янець-Подільський Православної Церкви України TV7+ — обласний телеканал цілодобового мовлення, який працює на території Хмельницької та частині Вінницької й Тернопільскої областей. Від початку широкомасштаб...

Телеканал Хмельницького -

Навзаєм. Ярослав Спасів - інженер-землевпорядник

Навзаєм. Ярослав Спасів - інженер-землевпорядник

_ Підпишіться на наш канал, щоб не пропустити головних новин Івано-Франківська та Прикарпаття: _ Сайт Івано-Франківського ОТБ "Галичина": _ Facebook: _ Twitter: _ Telegram:

Галичина -

Храму 160 років: довкола Троїцької церкви встелена доріжка у формі писанки.

Храму 160 років: довкола Троїцької церкви встелена доріжка у формі писанки.

Тротуар у формі писанки встелений довкола церкви у Троїці. Храму Пресвятої Трійці понад 160 років, а іконам та різьбленню ще більше – 250. До слова, у цю церкву, під час Другої Світової війни, було пряме попадання снаряду і вона вистояла. Що ще ди...

НТК -

Салат-шаурма з куркою та овочами / Найсмачніше шоу

Салат-шаурма з куркою та овочами / Найсмачніше шоу

Приєднуйтесь до нового захоплюючого випуску «Найсмачнішого шоу» на «Першому Міському»! Сьогодні наші кулінари розкажуть як приготувати трансформера, ні не тих що рятують світ, але зроблений він з того, що є у вас в холодильнику. Тож разом з ведучо...

Перший Міський телеканал. -