Цензор.НЕТ

Найсвіжіші огляди головних подій, резонансні статті, все про війну в Україні, авторські думки, фото та відео з місця подій, бізнес, розваги, політика, спорт.

Більше новин

На захоплених територіях Запорізької області окупанти масово залишають місця несення служби через деморалізацію - ЦНС.

На тимчасово окупованих територіях Запорізької області спостерігається деморалізація серед особового складу російсько-окупаційних військ. Загарбники вживають алкогольні напої та наркотичні речовини, через що спостерігаються випадки залишення ними бойових позицій та бійок між підрозділами.

Про це повідомляє Центр нацспротиву, передає Цензор.НЕТ.

Зазначається, що впродовж минулого місяця показники наступальних спроможностей у лавах російських загарбників дещо знизилися. Передусім це зумовлено важкими втратами на фронті, проте, існують й супутні проблеми в рядах російсько-окупаційної армії. Зокрема, пияцтво, вживання наркотиків та деморалізація.

Спротив також зазначає, що між російськими військовими та найманцями з Кавказу виникають суперечки і бійки. Багато окупантів залишають місця несення служби через деморалізацію.

Читайте також: Липецький зоопарк відправив рашистам на фронт двох павичів, щоб ті "прикрасили їхні бойові будні". ФОТО

"За наявною інформацією, поблизу населеного пункту Токмак, представники окупаційної армії, зокрема, кавказької зовнішності масово вживають алкогольні напої та перебувають під дією наркотичних речовин. У зв’язку з цим на даному напрямку почастішали випадки залишення ними бойових позицій та почастішали випадки бійок між підрозділами", - йдеться у повідомленні Спротиву.

Там також зазначають, що командири окупаційних військ, особливо тактичної ланки не можуть повноцінно виконувати свої обов’язки та контролювати свій особовий склад, через те, що офіцери окупаційної армії в основному є мобілізованими.

Читайте також: Російські військові почали використовувати отруйний газ під час своїх атак у Запорізькій області, - СNN

Раніше Центр нацспротиву повідомляв, що окупанти перетворили Донецьк на притулок для рецидивістів з РФ.

КОРУПЦІЯ В УКРАЇНІ ДОСІ ОДНА З НАЙВИЩИХ В ЄВРОПІ - ДЕРЖІНСПЕКТОР ПЕНТАГОНУ СТОРЧ.

КОРУПЦІЯ В УКРАЇНІ ДОСІ ОДНА З НАЙВИЩИХ В ЄВРОПІ - ДЕРЖІНСПЕКТОР ПЕНТАГОНУ СТОРЧ.

ВОЛОДИМИР МАНЬКО, політолог TV7+ — обласний телеканал цілодобового мовлення, який працює на території Хмельницької та частині Вінницької й Тернопільскої областей. Від початку широкомасштабного вторгнення, телеканал активно працює у форматі висвітл...

Телеканал Хмельницького -

«Евакуація – це морально важко» / hromadske

«Евакуація – це морально важко» / hromadske

Станьте спонсором цього каналу, щоб отримувати бонуси: Підпишіться на нас, щоб не пропустити головних новин України та світу: ️ Ми на hromadske не зупиняємо свою роботу під час війни. Наші журналісти та редактори нині працюють у східних й західних...

Громадське Телебачення -

Зал аплодував стоячи: у Львові показали фільм про Героя України Дмитра (Да Вінчі) Коцюбайла.

Зал аплодував стоячи: у Львові показали фільм про Героя України Дмитра (Да Вінчі) Коцюбайла.

НТА -

ПРИЛІТ БПЛА ЗСУ В НПЗ В ТУАПСЕ, РФ! РАШИСТИ В ШОЦІ!.

ПРИЛІТ БПЛА ЗСУ В НПЗ В ТУАПСЕ, РФ! РАШИСТИ В ШОЦІ!.

Цензор.НЕТ -

На Запорізькому напрямку знищили ворожий КСП

На Запорізькому напрямку знищили ворожий КСП

Бійці 108 бригади ТРО працюють по оркам із саморобної установки Партизан. Міні град на пікапі може нищити русню на відстані до 17 кілометрів. На установці хлопці працюють швидко, адже саме за розрахунком часто полюють орки. Хлопці боронять Запоріз...

Телеканал TV5 -

Про головне в деталях. Р. Марцінків. Про стан справ у громаді

Про головне в деталях. Р. Марцінків. Про стан справ у громаді

_ Підпишіться на наш канал, щоб не пропустити головних новин Івано-Франківська та Прикарпаття: _ Сайт Івано-Франківського ОТБ "Галичина": _ Facebook: _ Twitter: _ Telegram:

Галичина 1