Цензор.НЕТ

Найсвіжіші огляди головних подій, резонансні статті, все про війну в Україні, авторські думки, фото та відео з місця подій, бізнес, розваги, політика, спорт.

Більше новин

Викрито потужний міжрегіональний наркосиндикат на Прикарпатті, вилучено амфетаміну на 25 млн грн - ДВБ Нацполіції.

На Прикарпатті поліцейські знешкодили потужний міжрегіональний наркосиндикат. Вилучено амфетаміну на 25 млн грн.

Про це повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на Департамент внутрішньої безпеки Національної поліції України.

Як зазначається, п’ятеро фігурантів організували виготовлення психотропів в лісовій місцевості, періодично змінюючи місце виробництва з метою конспірації. Під час обшуків у зловмисників вилучили понад 50 кілограмів амфетаміну . Члени злочинної групи затримані, їм оголошено про підозру.

"Викрили масштабне нарковиробництво поліцейські Управління внутрішньої безпеки в Івано-Франківській області ДВБ НПУ спільно з Управлінням боротьби з наркозлочинністю, слідчими ГУНП в Івано-Франківській області та УСБУ", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці інформують, що організував наркобізнес 29-річний мешканець Калуського району, раніше судимий за аналогічний злочин. Він же і контролював ланцюжок від виробництва до транспортування і збуту "товару". Спільники виготовляли психотроп за допомогою "пересувної нарколабораторії" у лісовій місцевості. Задля конспірації вони щоразу змінювали місце виробництва. Процес виготовлення партії амфетаміну міг сягати декількох днів.

Читайте на "Цензор.НЕТ": Кримінальна поліція провела спецоперацію з блокування мережі збуту наркотиків у 19 регіонах України, вилучено "товару" на 150 млн грн. ФОТО

"Товар" передавали поштою або іншим дилерам через багатокілограмові "закладки". Їх ховали в сільській місцевості, у полях або лісах, а дилерам надсилали координати місця розташування наркотику.

Для встановлення усіх причетних до виготовлення психотропу та схем, за якими вони працювали, правоохоронці провели низку оперативних заходів. Крім того, за оперативною інформацією, хімічні речовини (прекурсори) для виготовлення амфетаміну завезли в Україну контрабандними шляхами.

Під час проведення спільних заходів працівники Управління боротьби з наркозлочинністю в регіонах та слідчі регіональних управлінь поліції не допустили потраплянню на "чорний ринок" ще близько 50 кг амфетаміну.

Також читайте: Поліцейські перекрили на Закарпатті канал постачання метамфетаміну. ФОТО

Наразі слідчі поліції Прикарпаття затримали та вручили підозри п’ятьом учасникам наркоугрупованню за ч. 3 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Їм загрожує до 12 років ув’язнення. Фігурантам обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Автор: Ірина Дашківська

На Закарпатті судитимуть керівника ГО, що ввозив в Україну автомобілі як гуманітарну допомогу та продавав їх.

На Закарпатті судитимуть керівника ГО, що ввозив в Україну автомобілі як гуманітарну допомогу та продавав їх.

Перед судом постане засновник громадської організації з Мукачівщини, який продавав автомобілі, ввезені в Україну як гуманітарна допомога. Чоловікові загрожує до семи років позбавлення волі.

Цензор.НЕТ 1
На облік у ТЦК треба стати за місцем фактичного проживання -  Генштаб ЗСУ.

На облік у ТЦК треба стати за місцем фактичного проживання - Генштаб ЗСУ.

Проживання чоловіка не за місцем прописки не стане на заваді оновленню даних в ТЦК. Після внесення даних до єдиного реєстру за старим місцем реєстрації чоловік автоматично буде знятий з обліку.

Цензор.НЕТ 2
Колишній німецький партнер вимагає від  «Газпрому»  в арбітражі $15 мільярдів, – Reuters.

Колишній німецький партнер вимагає від «Газпрому» в арбітражі $15 мільярдів, – Reuters.

Німецький енергетичний гігант Uniper вимагає від російського "Газпрому" відшкодування збитків у розмірі понад 14 мільярдів євро ($15 мільярдів) за непоставлений за чинними контрактами газ.

Цензор.НЕТ -
На фасаді КГ №86 відкрили 4 меморіальні дошки

На фасаді КГ №86 відкрили 4 меморіальні дошки

Велика вдячність героям. Аби вшанувати пам'ять загиблих захисників, на фасаді Криворізької гімназії № 86 відбулося урочисте відкриття 4 меморіальних дощок. Денис Мудрик, Євген Ткаченко, Владислав Ревенко та Дмитро Рябцев – всі вони навчалися в цьо...

Перший Міський телеканал. -

Новини Кривбасу 3 травня: Veterans Family Games 2024, експозиція «АrtCraftOil», офіс «ЯВетеран».

Новини Кривбасу 3 травня: Veterans Family Games 2024, експозиція «АrtCraftOil», офіс «ЯВетеран».

Ну що криворіжці ви готові? Ви вже на низькому старті? Адже завтра у Кривому Розі розпочинаються змагання серед захисників, рятувальників, правоохоронців та членів їхніх родин — Veterans Family Games 2024. Про те як готуються учасники ми розкажемо...

Перший Міський телеканал. -

Естонський депутат Крісто Енн Вага їде велосипедом з Таллінна до Києва на підтримку України.

Естонський депутат Крісто Енн Вага їде велосипедом з Таллінна до Києва на підтримку України.

До Житомира завітав депутат парламенту Естонії Крісто Енн Вага в рамках свого велопробігу під назвою ««Ride for the Victory!». Чоловік виїхав 26 квітня з Таллінну, кінцевою зупинкою стане наша столиця – Київ. Як зустріли гостя та яка ціль його акц...

Телеканал СК1 -

Фактор краси та здоровʼя: схуднення та правильне харчування.

Фактор краси та здоровʼя: схуднення та правильне харчування.

У цьому випуску шоу «Фактор краси та здоровʼя» ведуча Наталя Богу разом з фітотерапевтом Анастасією Кириченко обговорює найактуальнішу тему для всього людства - схуднення. Особливо ця тема є актуальною серед жінок. Для того щоб почати худнути част...

Перший Міський телеканал. -

Нарада: соціально-освітня підтримка ветеранів

Нарада: соціально-освітня підтримка ветеранів

Соціально-освітня підтримка ветеранів грає важливу роль у поверненні їх до цивільного життя після служби, і є важливим компонентом, , який сприяє їхній адаптації до цивільного середовища. Одним з органів, що надає таку підтримку, є Держаний універ...

Перший Міський телеканал. -

# ПРО_ГОЛОВНЕ: УКРАЇНА ЗУПИНИЛА ДІЮ НИЗКИ СТАТЕЙ ЄВРОПЕЙСЬКОЇ КОНВЕНЦІЇ З ПРАВ ЛЮДИНИ.

# ПРО_ГОЛОВНЕ: УКРАЇНА ЗУПИНИЛА ДІЮ НИЗКИ СТАТЕЙ ЄВРОПЕЙСЬКОЇ КОНВЕНЦІЇ З ПРАВ ЛЮДИНИ.

ЛЕВ БІРЮК народний депутат України трьох скликань ПАВЛО СЛОБОДЯНЮК - адвокат ДМИТРО ЛЕВУСЬ - експерт-міжнародник Аналітичного центру “Об’єднана Україна” TV7+ — обласний телеканал цілодобового мовлення, який працює на території Хмельницької та част...

Телеканал Хмельницького -