Дзеркало Тижня

Останні новини України й світу. Лише достовірні новини політики, економіки, світу, культури й науки.

Більше новин

Аналітик DeepState розповів про наступ росіян у районі Красногорівки: карта.

На околицях міста тривають бої.

Російські окупаційні війська намагаються наступати зі східної та з південної частини на околиці Красногорівки Донецької області, зазначив співзасновник і аналітик DeepState Роман Погорілий в інтерв'ю Radio NV.

"Можна було побачити зміни в районі Красногорівки нещодавно. Зараз так само опрацьовуємо, якщо вони там будуть, будемо позначати. Але поки що невідомо", - зазначив Погорілий.

DeepStateMAP

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Окупанти застосували "танк-черепаху" у Красногорівці: аналітик вважає, що Росії не вистачає БТР та БМП

Армія РФ перекинули у район міста додаткові сили.

За його словами, у разі, якщо росіянам вдасться захопити Красногорівський вогнетривкий завод, то звідти їх буде важко витіснити.

"Зараз бої тривають здебільшого на околицях — південних і східних, — де вони пробують пробиватися, на жаль, із величезною кількістю своїх ресурсів, які вони не шкодують, зокрема піхоту... Українські військові тримаються, контролюють ситуацію", - наголосив аналітик.

Раніше голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко пояснив, що захоплення міста Часів Яр допоможе окупаційним силам розвивати подальший наступ на Краматорськ, Слов'янськ та Костянтинівку, щоб згодом вийти на адмінкордон Донецької області .

Дивіться спецтему:

  1. Українські військові дронами поцілили у новітню РЛС росіян, яка коштує 5 млн доларів Вона передавала координати цілей для С-300 та С-400.

  2. 26 квітня росіяни найактивніше атакували на авдіївському напрямку – Генштаб На всіх ділянках фронту було зафіксовано 94 бойових зіткнення.

  3. РФ вдарила по території психіатричної лікарні в Харкові. Загалом в області дев'ять поранених та одна загибла людина В ОВА розповіли, як у Харківській області минула доба.

  4. Обстріли Херсонщини: росіяни вбили людину та поранили ще вісьмох мирних жителів Є влучання в об’єкти критичної та комунальної інфраструктури.

  5. РФ вдарила по Львівщині крилатими ракетами та «Кинджалом». Пошкоджено енергетичні об’єкти Очільник ОВА закликав ощадливо використовувати електроенергію.

Три роки без контрабандистів та обіцяні триста мільярдів у бюджет.

Три роки без контрабандистів та обіцяні триста мільярдів у бюджет.

Навесні 2021 року проти низки фізичних осіб , яких підозрювали у контрабанді, рішенням РНБО України було запроваджено персональні санкції. Нам обіцяли, що це покладе край системній контрабанді на митниці та принесе до бюджету сотні мільярдів. Тож ...

Дзеркало Тижня 1
85% агроекспорту країни під контролем голови Одещини / hromadske.

85% агроекспорту країни під контролем голови Одещини / hromadske.

Як так вийшло, що один-єдиний український чиновник, далеко не найголовніший у країні, взяв під особистий контроль майже весь аграрний експорт України? Можливо, він мав найкращі наміри, але якось так збіглося, що після цього десятки нових компаній-...

Громадське Телебачення 1

Машину РОЗІРВАЛО: де поприлітало в Запоріжжі

Машину РОЗІРВАЛО: де поприлітало в Запоріжжі

Масований ракетний удар рф по Запоріжжю. Постраждала енергетична інфраструктура, парк Перемоги, гаражний кооператив та пожежна частина. Понівечені автівки, вибиті шибки у багатоповерхівках. Попередньо, без загиблих та поранених. Репортаж з місця п...

Телеканал TV5 -

«Випадок» випуск за 08.05.24

«Випадок» випуск за 08.05.24

Сьогодні у програмі: - Чоловік наніс проникаюче ножове поранення дружині. - Дорожньо-транспортна пригода сталась у селі Саджавка, що в Коломийському районі. - У Калуші керманич вантажівки збив пішохода. - На Косівщині під колеса мікроавтобуса потр...

НТК -

ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ТА ПЕРЕМОГИ НАД НАЦИЗМОМ – ЧИ ПРОСПАВ СВІТ ПОЯВУ НОВОГО ГІТЛЕРА?.

ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ТА ПЕРЕМОГИ НАД НАЦИЗМОМ – ЧИ ПРОСПАВ СВІТ ПОЯВУ НОВОГО ГІТЛЕРА?.

Гостя: НАДІЯ СТЕНЬГАЧ - кандидатка історичних наук, доцентка, професорка кафедри теорії та історії держави і права Хмельницького університету управління та права імені Л. Юзькова TV7+ — обласний телеканал цілодобового мовлення, який працює на тери...

Телеканал Хмельницького -

Прильоти у Стрию та Червонограді: якою була масштабна атака України?.

Прильоти у Стрию та Червонограді: якою була масштабна атака України?.

#новини #львів #атака

НТА -

«Я такого народу ще не зустрічав!»  - кавказець про українців.

«Я такого народу ще не зустрічав!» - кавказець про українців.

Станьте спонсором цього каналу, щоб отримувати бонуси: Ми у соцмережах: Facebook - Telegram - TikTok - #новинильвів #lmn #video #новини #львів #лмн #lviv #video #videoshort #videos #львівщина #новиниукраїни #поглядзхмарочоса #Помануфактуримо

ЛМН 3