InternetUA

Новини України та світу

Більше новин

Sirius від Global Bilgi: майбутнє контакт-центрів зі штучним інтелектом!.

Сучасні контакт-центри відіграють ключову роль в забезпеченні якісного обслуговування клієнтів. Інтеграція штучного інтелекту (ШІ) відкриває нові можливості для підвищення ефективності та покращення якості послуг. Українська компанія Global Bilgi – експерт в галузі аутсорсингу бізнес-процесів та один з провідних вітчизняних розробників програмного забезпечення для контактних центрів – активно працює над впровадженням ШІ у власну хмарну платформу Sirius.

Головні задачі впровадження ШІ в програмне забезпечення для контакт-центрів

Одним із головних напрямків застосування ШІ в контакт-центрах є автоматизація процесів. Від онлайн-чатів до обробки електронної пошти, від систем автоматичного розподілу дзвінків до предиктивної аналітики – інтеграція штучного інтелекту в контакт-центри відкриває нові перспективи для підвищення ефективності та покращення якості послуг.

Використання ШІ дозволяє контакт-центрам надавати більш персоналізований підхід до клієнтського сервісу. Аналізуючи дані про попередні взаємодії програмне забезпечення для колл-центрів на основі ШІ зможе надавати операторам рекомендації щодо обробки поточного звернення. Це дозволить підвищити якість обслуговування клієнтів, а також забезпечить глибше розуміння їхніх потреб.

Також застосування ШІ у контакт-центрах може служити помічником для співробітників, надаючи їм інформацію та рекомендації в реальному часі. Це спрощує роботу операторів, дозволяючи їм зосередитися на вирішенні складних питань, які потребують людського втручання.

Розширення функціонала хмарної платформи для контакт-центрів Sirius

Інженери з Global Bilgi постійно займаються розробкою нових функцій для платформи Sirius. Це програмне забезпечення вже давно зарекомендувало себе як одне з найкращих комплексних рішень з організації контакт-центру для бізнесів будь-якого масштабу. Наразі штучний інтелект впроваджується в програму контролю якості контакт-центру AQoS від Global Bilgi.

Застосування алгоритмів аналізу розмов, технічна взаємодія з зовнішніми сервісами та пошук ключових слів в записах дозволять автоматично оцінювати рівень задоволеності клієнтів й ефективність роботи операторів. Це забезпечить безперервний контроль якості й можливість швидко виявляти та усувати проблеми.

Резюмуючи

Автоматизація обробки запитів, аналіз даних, передиктивна аналітика, підтримка операторів, персоналізація обслуговування та моніторинг якості – це лише деякі з переваг використання ШІ в контакт-центрах. Для Global Bilgi, як для провідного розробника програмного забезпечення для контакт-центрів, інтеграція штучного інтелекту в технологічну інфраструктуру власної платформи Sirius є одним з приорітетних завдань.

Оцініть неперевершений клієнтський досвід для вашого бізнесу з хмарною платформою для контакт-центрів Sirius від Global Bilgi!

У ЄС почала діяти кримінальна відповідальність за порушення санкцій проти Росії.

У ЄС почала діяти кримінальна відповідальність за порушення санкцій проти Росії.

У Євросоюзі з 19 травня набули чинності нові правила (директива) гармонізації кримінальних злочинів і покарань за порушення санкцій. Про це повідомляється на порталі Єврокомісії.

InternetUA 1
За тиждень "Армія дронів" знищила більше сотні окупантів і 25 російських танків.

За тиждень "Армія дронів" знищила більше сотні окупантів і 25 російських танків.

За минулий тиждень "Армія безпілотників" знищила понад 100 окупантів, майже 200 опорних пунктів та різну військову техніку російських військ, включаючи танки, бронемашини та артилерійські системи.

InternetUA 1
Олекса Різників - життєдайний борець //  «Ген українців з Іриною Фаріон».

Олекса Різників - життєдайний борець // «Ген українців з Іриною Фаріон».

Найоперативніша стрічка новин з України та світу. Стисло ЗрозумілоВчасно Уродженець Донбасу, вихованець «змосковщеної» Миколаївщини і «космополітичної» Одеси. Політв’язень московських концтаборів, український письменник, мовознавець, просвітянин, ...

НТА 1

ТВ7+. СПІВПРАЦЯ ІРАНУ І РФ НЕ ЗМІНИТЬСЯ

ТВ7+. СПІВПРАЦЯ ІРАНУ І РФ НЕ ЗМІНИТЬСЯ

ДМИТРО ЛЕВУСЬ - експерт-міжнародник аналітичного центру «Обʼєднана Україна». Наш сайт : А також ми у фейсбуці : Підписуйтесь на наш канал, ставте лайки та тисніть на дзвіночок !!!

Телеканал Хмельницького -

Війна, відключення світла: Чиновники витрачають мільйони на дорогу замість допомоги людям!.

Війна, відключення світла: Чиновники витрачають мільйони на дорогу замість допомоги людям!.

Третій рік війни, господарі та бізнес готуються до відключень світла. А що там чиновники? Благоустрій кладовища, кілометр дороги до приватного бізнесу і вітрила. Так нам ніколи не вибратися з біди і найперше що потрібно зробити - подбати про владу...

ЛМН 1

Головне із заяв глави Пентагону Ллойда Остіна на засіданні “Рамштайн-22”.

Головне із заяв глави Пентагону Ллойда Остіна на засіданні “Рамштайн-22”.

Найоперативніша стрічка новин з України та світу. Стисло ЗрозумілоВчасно Підписатися на наш канал Підтримати нас: #остін #рамштайн #сша #війна #україна #перемога #2024 #зеленський #залужний #мобілізація #новиниУкраїни #нта #новинионлайн #новини #З...

НТА 1

«Біля кожного загиблого воїна — 10-20 чоловік плаче», — отець Василь Колодій / hromadske.

«Біля кожного загиблого воїна — 10-20 чоловік плаче», — отець Василь Колодій / hromadske.

«Що я хочу сказати: помітно по них, що вони — родичі загиблих воїнів? — питає нас тихенько отець Василь. — Ви б бачили їх спочатку, які вони були. Дуже печальні. А зараз вони вже живі. І це радує. Вони тішаться, усміхаються, вони радіють. Це дуже ...

Громадське Телебачення 1

ТВ7+. СПІВПРАЦЯ ІРАНУ І РФ НЕ ЗМІНИТЬСЯ - ДМИТРО ЛЕВУСЬ  #ДМИТРОЛЕВУСЬ  #ІРАНУІРФ

ТВ7+. СПІВПРАЦЯ ІРАНУ І РФ НЕ ЗМІНИТЬСЯ - ДМИТРО ЛЕВУСЬ #ДМИТРОЛЕВУСЬ #ІРАНУІРФ

Наш сайт : А також ми у фейсбуці : Підписуйтесь на наш канал, ставте лайки та тисніть на дзвіночок !!!

Телеканал Хмельницького -

Телеведучий, волонтер, блогер, депутат Полтавської міської ради
Трохи підтримки вам від геніїв маркетингу.
Росія продовжує наступ на Харківщині, але вже значно повільнішими темпами. Основна ціль Кремля на цій ділянці взяти під контроль прикордонне містеч...
Завтра електроенергію вимикатимуть на всій території України впродовж доби. Графіки відключення діятимуть для промислових та побутових споживачів h...
Телеграм канали