Дзеркало Тижня

Останні новини України й світу. Лише достовірні новини політики, економіки, світу, культури й науки.

Більше новин

США запровадили санкції проти компаній з Китаю та Білорусі.

Компанії постачали Пакистану компоненти для створення балістичних ракет.

США запровадили санкції проти компаній з Китаю та Білорусі за постачання Пакистану компонентів, що використовуються в балістичних ракетах, повідомляє Jerusalem Post .

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Пакистан успішно випробував ракету, яка летить на 1500 кілометрів

Під санкції зокрема, потрапили Мінський завод колісних тягачів, Xi'an Longde Technology Development Company Limited, Tianjin Creative Source International Trade Co Ltd і Granpect Co. Ltd. Вони постачали ракетні компоненти для пакистанських програм балістичних ракет, в тому числі для ракет дальнього радіусу дії.

Як зазначає Вашингтон, ці компанії брали участь у діяльності або операціях, які сприяли або створювали ризик сприяння розповсюдженню Пакистаном зброї масового знищення.

Обмеження передбачають заморожування активів цих компаній на території Штатів, заборону будь-яких пов'язаних із ними операцій, заборону на їх фінансування та надання їм товарів і послуг, а також отримання товарів і послуг від підсанкційних компаній.

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

У Пакистані новосформований парламент підтримав призначення прем'єра — Reuters

Раніше повідомлялося, що військові Пакистану успішно провели випробування рідкопаливної балістичної ракети середньої дальності Ghauri, розробленої на основі конструкції північнокорейської ракети Hwasong-7 та американської Red Stone. Випробування є частиною зусиль Пакистану з удосконалення своїх військових технологій і забезпечення готовності сил оборони.

Дивіться спецтему: Протистояння США і Китаю

  1. ФБР заявляє, що китайські хакери готуються атакувати інфраструктуру США Китай стверджує, що його підставили.

  2. Блінкен наступного тижня відвідає Китай: мета візиту Напруга між Вашингтоном та Пекіном останнім часом загострюється через низку питань.

  3. Через удар рашистів по Чернігову призупинено трансляцію каналів "1+1" Там наголосили, що мета ворога — дестабілізація всередині країни.

  4. Глава Міноборони США вперше з листопада 2022 року провів переговори з китайським колегою Країни намагаються підтримувати крихку стабільність у двосторонніх відносинах.

  5. Експорт Китаю до Росії впав на тлі загрози санкцій з боку США США попередили китайські банки та експортерів про санкції за сприяння війні Росії в Україні.

Велика вечірня – Виставлення Плащаниці- ПАТРІАРШИЙ СОБОР УГКЦ у Києві  - Наживо - 03.

Велика вечірня – Виставлення Плащаниці- ПАТРІАРШИЙ СОБОР УГКЦ у Києві - Наживо - 03.

Найоперативніша стрічка новин з України та світу. Стисло ЗрозумілоВчасно Відео: Живе телебачення Підписатися на наш канал Підтримати нас: # # # #війна #україна #перемога #2024 #зеленський #залужний #мобілізація #новиниУкраїни #нта #новинионлайн #н...

НТА -

Чому Росія виробляє більше боєприпасів, ніж Україна та її союзники?.

Чому Росія виробляє більше боєприпасів, ніж Україна та її союзники?.

За даними Головного управління розвідки Міністерства оборони України, Росія спромоглася виготовити у 2023 році два мільйони боєприпасів. У 2024 році РФ планує вийти на рівень виготовлення 2,7 млн боєприпасів. Водночас Євросоюз пообіцяв України пер...

Новини Приазов'я -

У ХМЕЛЬНИЦЬКІЙ ГРОМАДІ СТАРТУВАВ СЕЗОН ТЕРМОМОДЕРНІЗАЦІЇ.

У ХМЕЛЬНИЦЬКІЙ ГРОМАДІ СТАРТУВАВ СЕЗОН ТЕРМОМОДЕРНІЗАЦІЇ.

ДМИТРО ЛЕСЬКІВ начальник відділу енергоменеджменту Хмельницької міської ради TV7+ — обласний телеканал цілодобового мовлення, який працює на території Хмельницької та частині Вінницької й Тернопільскої областей. Від початку широкомасштабного вторг...

Телеканал Хмельницького -

З під землі — у полон. російських «штурмовиків» взяли у Роботиному

З під землі — у полон. російських «штурмовиків» взяли у Роботиному

Готовий попрощатися з руками-ногами аби знову не йти на війну. Один з полонених під селом Роботине окупантів божиться, що ніколи не повернеться в Україну. Інший — готовий йти в тюрму, якщо його на росії захочуть мобілізувати вдруге. Вітя і Юра роз...

Телеканал TV5 -

9 травня у Коломиї виступить піаніст Євген Хмара

9 травня у Коломиї виступить піаніст Євген Хмара

9 травня у Коломиї виступить піаніст Євген Хмара

НТК -

Б'юті-курси для нових мешканців Кривого Рогу

Б'юті-курси для нових мешканців Кривого Рогу

Опановують нову трендову професію та здобувають нові знання, затребувані на ринку праці. На базі знаного в Кривому Розі салону краси в Саксаганському районі діють безкоштовні курси для нових мешканців нашого міста, які бажають стати б’юті-майстрам...

Перший Міський телеканал. -