InternetUA

Новини України та світу

Більше новин

Intel і виробники материнських плат не погодили, як стабілізувати процесор i9.

Intel і виробники материнських плат розходяться в думках щодо налаштувань BIOS для стабілізації роботи процесорів i9 13-го і 14-го поколінь: Intel рекомендує використовувати більш високі профілі енергоспоживання, а виробники материнських плат - більш низькі обмеження.

Intel радить геймерів не застосовувати налаштування, яке маючи на меті вирішення проблем збоїв в іграх, випустили виробники материнських плат для чіпів Intel 13-го та 14-го поколінь i9.

Про це передає УНН із посиланням на The Verge.

Деталі

Кілька виробників материнських плат випустили профілі BIOS під назвою "Intel Baseline Profile". Але ці профілі BIOS не збігаються з рекомендаціями "Налаштування Intel за замовчуванням": виявлено розбіжності з тим, що Intel запропонував партнерам щодо вирішення проблеми з нестабільністю на процесорах 13-го та 14-го поколінь i9.

Схоже, що компанії розійшлися в думках щодо того, як налаштувати процесор.

Виробники материнських плат, такі як Asus, рекомендують "базовий профіль Intel" з "базовою функціональністю" і "нижчими межами потужності", в той час як Intel каже, що слід вибрати профіль з вищою потужністю в залежності від вашої материнської плати і чіпа.

Повна заява Intel:

Декілька виробників материнських плат випустили профілі BIOS, позначені як "Базовий профіль Intel". Однак ці профілі BIOS не збігаються з рекомендаціями "Налаштування Intel за замовчуванням", якими Intel нещодавно поділилася зі своїми партнерами у зв'язку з проблемами нестабільної роботи процесорів 13-го та 14-го покоління K SKU.

Ці налаштування BIOS "Базового профілю Intel", схоже, базуються на рекомендаціях щодо подачі живлення, раніше наданих Intel виробникам, в яких описуються різні варіанти подачі живлення для процесорів K SKU 13-го та 14-го поколінь залежно від можливостей материнської плати.

Intel не рекомендує виробникам материнських плат використовувати "базові" параметри живлення на платах, що підтримують більш високі значення.

Источник: unn.ua

Глава Міноборони Британії: Путіну не вдасться тотально перевести економіку на воєнні рейки.

Глава Міноборони Британії: Путіну не вдасться тотально перевести економіку на воєнні рейки.

Міністр оборони Великої Британії Грант Шаппс висловився щодо проблем Росії з дефіцитом робочої сили, викликаним, зокрема, мобілізацією на загарбницьку війну проти України.

InternetUA 1
ТВ7+. КАМ’ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКИЙ – 650 РОКІВ ЄВРОПЕЙСЬКОЇ ІСТОРІЇ

ТВ7+. КАМ’ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКИЙ – 650 РОКІВ ЄВРОПЕЙСЬКОЇ ІСТОРІЇ

650 років європейської історії. Кам’янець-Подільський відзначив день міста. У програмі тижневих заходів було чимало мистецьких і благодійних акцій. Усі вони проходили під гаслом «Збираємо донати на дрони і гармати». Наш сайт : А також ми у фейсбуц...

Телеканал Хмельницького -

ТВ7+.МЕЛЬПОМЕНА FEST:У ХМЕЛЬНИЦЬКОМУ ВІДБУВСЯ ФЕСТИВАЛЬ ДИТЯЧИХ ТА МОЛОДІЖНИХ ТЕАТРАЛЬНИХ КОЛЕКТИВІВ

ТВ7+.МЕЛЬПОМЕНА FEST:У ХМЕЛЬНИЦЬКОМУ ВІДБУВСЯ ФЕСТИВАЛЬ ДИТЯЧИХ ТА МОЛОДІЖНИХ ТЕАТРАЛЬНИХ КОЛЕКТИВІВ

Гість: АНАТОЛІЙ БЕЛЕВАНЦЕВ - заступник директора з навчально-виховної роботи Хмельницької школи мистецтв. Наш сайт : А також ми у фейсбуці : Підписуйтесь на наш канал, ставте лайки та тисніть на дзвіночок !!!

Телеканал Хмельницького -

ТВ7+. СПІВПРАЦЯ ІРАНУ І РФ НЕ ЗМІНИТЬСЯ - ДМИТРО ЛЕВУСЬ  #ДМИТРОЛЕВУСЬ  #ІРАНУІРФ

ТВ7+. СПІВПРАЦЯ ІРАНУ І РФ НЕ ЗМІНИТЬСЯ - ДМИТРО ЛЕВУСЬ #ДМИТРОЛЕВУСЬ #ІРАНУІРФ

Наш сайт : А також ми у фейсбуці : Підписуйтесь на наш канал, ставте лайки та тисніть на дзвіночок !!!

Телеканал Хмельницького -

ТВ7+. СПІВПРАЦЯ ІРАНУ І РФ НЕ ЗМІНИТЬСЯ

ТВ7+. СПІВПРАЦЯ ІРАНУ І РФ НЕ ЗМІНИТЬСЯ

ДМИТРО ЛЕВУСЬ - експерт-міжнародник аналітичного центру «Обʼєднана Україна». Наш сайт : А також ми у фейсбуці : Підписуйтесь на наш канал, ставте лайки та тисніть на дзвіночок !!!

Телеканал Хмельницького -

ТВ7+. «МЕЛЬПОМЕНА FEST»

ТВ7+. «МЕЛЬПОМЕНА FEST»

«Мельпомена FEST». У Хмельницькому завершився показ вистав від дитячих і молодіжних колективів. На фестиваль з’їхалися маленькі театрали зі всієї області і не тільки. Чим дивували та, як оцінювали далі у сюжеті. Наш сайт : А також ми у фейсбуці : ...

Телеканал Хмельницького -

НОВИНИ. Випуск за 20 травня 2024 року

НОВИНИ. Випуск за 20 травня 2024 року

Якщо ви маєте новину - повідомляйте на пошту – redaktor@sk1.tv з темою "Новина для СК1" Дивіться нас онлайн на sk1.tv Додавайтеся до нас у соцмережах:

Телеканал СК1 -

Бачимо те, чого не бачать інші. Говоримо тоді, коли всі мовчать. Викриваємо корупцію, формуємо політику.
Завтра по всій території України діятимуть графіки відключень "Укренерго". Приєднатися до ZN.UA
️ ️ Ракетна небезпека для всієї України! Зафіксовано зліт двох МіГ-31 . Цей винищувач є потенційним носієм гіперзвукових ракет Х-47М2 "Кинджал", як...
Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що найближчі тижні і місяці будуть вирішальними для України. "Якщо путін переможе, тирани зрозуміють, що та...
Телеграм канали