Обозреватель

Найсвіжіші новини України та світу онлайн, гарячі теми, головні новини, cтатті та аналітика, Спорт.

Більше новин

Найкращі електрокари 2024 року: рейтинг, що заслуговує на увагу.

Оскільки весь світ прагне до екологічності та ефективного використання ресурсів, ринок електромобілів стрімко розвивається. З кожним роком з’являються все нові бренди та цікаві моделі, що вражають своєю продуктивністю.

Однак через велику кількість варіантів вибору, людям стає все складніше обрати електрокар, який задовольнятиме їхні потреби. Тому ми пропонуємо ознайомитися з рейтингом від Microsoft Start.

1. Volkswagen ID Buzz

Поєднуючи практичність MPV з комфортом і витонченістю SUV преміум класу, Volkswagen ID Buzz є блискучим універсальним електромобілем.

Він має класичний ретро-дизайн, забезпечує точне керування та може не лише легко вмістити п’ятьох дорослих, а й чимало їхнього багажу.

2. Tesla Model 3

Сімейний електричний седан Tesla є одним із найкращих електромобілів, які ви можете купити сьогодні.

Автомобіль значно виділяється серед конкурентів завдяки своїй привабливій ціні. Крім того, ви отримуєте доступ до Supercharger від Tesla, що дуже зручно під час подорожей на великі відстані.

3. Cupra Born

Попри те, що хетчбек Born має спільну електричну платформу та деякі інші схожості з Volkswagen ID 3, він є більш привабливим та і цікавим електрокаром для керування.

Cupra Born вражає своїми розмірами, простором, ціною та виділяється тим, що завдяки йому можна справді насолоджуватися швидкістю.

4. Kia EV9

Kia EV9 є одним із найкращих електричних позашляховиків у продажу завдяки хорошому запасу ходу, гідній ефективності та чудовому салону.

Автомобіль пропонує купу простору як для водія, так і для пасажирів на задніх сидіннях. Навіть якщо ви піднімете третій ряд сидінь, то все ще будете мати 333 літри простору в багажнику.

5. Porsche Taycan

Якщо ви шукаєте потужний та продуктивний електромобіль, Porsche Taycan — це модель, на яку вам варто звернути увагу. Вона доступна у кузові седан і універсал.

Завдяки низькому центру ваги та винятковій керованості Taycan дуже маневровий та має гарне зчеплення з дорогою на поворотах.

6. Kia EV6

Електричний позашляховик корейського бренду приємніший у управлінні та має більш стильний інтер’єр, ніж технічно споріднений Hyundai Ioniq 5.

Попри те, що EV6 не так добре їздить, як деякі його конкуренти, він має чудову керованість, що дозволяє йому чудово почуватися на поворотах.

7. Hyundai Ioniq 5

Hyundai Ioniq 5 – це задньопривідна модель із гарним запасом ходу та чудовою піковою швидкістю заряджання, що дозволяє поповнювати заряд до 80% всього за 20 хвилин.

Окрім діапазону ходу та характеристик заряджання, Ioniq 5 пропонує багато простору всередині, з достатньою кількістю місця для ніг. У багажник можна помістити сім валіз ручної поклажі, хоча Tesla Model Y і Volkswagen ID 4 більш місткі.

8. MG 4

MG 4 EV – це фантастичний електричний хетчбек, який пропонує чудове співвідношення ціна-якість.

Навіть комплектація SE початкового рівня наповнена корисним набором, таким як адаптивний круїз-контроль і задні датчики паркування. Однак більш дорогі конкуренти, такі як Cupra Born і Renault Megane E-Tech, тихіші, ніж MG 4, пропонують більш витончене водіння та мають гарніший інтер’єр.

9. BMW i4

Електричний седан німецького бренду з вишуканим інтер’єром нещодавно було оновлено. Він отримав нові технології та більший запас ходу.

i4 почувається чудово під час далеких поїздок, будучи комфортним на автомагістралях і надзвичайно тихим на високих швидкостях. Однак варто зазначити, що Model 3 оснащена кращою мережею зарядки, що полегшує подорожі по автомагістралях.

10. Hyundai Kona Electric

Якщо ви шукаєте електричний кросовер із футуристичним виглядом, просторим салоном і солідним запасом ходу, Kona Electric — це гарний вибір.

Керувати Kona комфортно та легко. Ви отримуєте повний контроль над рекуперативною гальмівною системою автомобіля, крім того, є кілька режимів водіння на вибір.

Раніше OBOZ.UA розповідав про те, скільки коштує в Україні найдешевший електрокар на американському ринку.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber , щоб бути в курсі останніх подій.

«РФ будує залізницю через Запорізьку область, щоб мати ще один коридор до Криму» – депутат.

«РФ будує залізницю через Запорізьку область, щоб мати ще один коридор до Криму» – депутат.

Ми у соцмережах #радіосвобода #новини #Україна #залізнадорога #железнаядорога #залізнадорогарф #залізнадорогамелітополь #дорогадокрыма #shorts #shortvideo #шортс

Новини Приазов'я 1

Відключення електроенергії почалися?#блекаут #світло #електрика #lmn #video #новини #врек #львів.

Відключення електроенергії почалися?#блекаут #світло #електрика #lmn #video #новини #врек #львів.

️У програмі "Погляд з Хмарочоса" розповіла речниця "Львівобленерго" Галина Петрушка. #блекаут #відключеннясвітла #графікивідключень #світло #енергетика #електрика #ракетніудари #warinukraine #viral #рек #lmn #ukraine #video #новини #львів #life #l...

ЛМН -

Його катували і навіть розстрілювали. Історія захисника Маріуполя Геннадія Зеленого. #shorts

Його катували і навіть розстрілювали. Історія захисника Маріуполя Геннадія Зеленого. #shorts

В новому випуску програми «Захист» дивіться свідчення, від яких перехоплює подих. Оборонець Маріуполя розповідає страшну правду про те, як у повному оточенні захищали місто. Про полон і жахливі тортури. Про зраду тих, кому врятував життя. Про втеч...

Цензор.НЕТ 2

Зберегти обʼєкти електроенергії️#блекаут #світло #lmn #video #новини #врек #news #відключеннясвітла.

Зберегти обʼєкти електроенергії️#блекаут #світло #lmn #video #новини #врек #news #відключеннясвітла.

️У програмі "Погляд з Хмарочоса" розповів підприємець та громадський діяч Василь Курій. #блекаут #відключеннясвітла #графікивідключень #світло #енергетика #електрика #ракетніудари #warinukraine #viral #рек #lmn #ukraine #video #новини #львів #life...

ЛМН -

Чому потрібен окремий трибунал щодо злочину агресії РФ проти України?.

Чому потрібен окремий трибунал щодо злочину агресії РФ проти України?.

Ми у соцмережах #радіосвобода #новини #Україна #СудООН #міжнатроднийсуд #спецтрибунал #трибунал #международнийсуд #судпутін #судпутин #shorts #shortvideo #шортс

Новини Приазов'я 1

Як зберегти обʼєкти електроенергії?

Як зберегти обʼєкти електроенергії?

Що можна зробити, щоб росії забракло ракет на наші об’єкти генерації енергії? Рішення пропонує львівський підприємець. У чому суть його ідеї? ️У програмі "Погляд з Хмарочоса" розповів підприємець та громадський діяч Василь Курій. Станьте спонсором...

ЛМН -