Обозреватель

Найсвіжіші новини України та світу онлайн, гарячі теми, головні новини, cтатті та аналітика, Спорт.

Більше новин

Із травня по жовтень триватиме важкий період: що принесе усім знакам ретроградний Плутон.

Ретрогради в астрології – це явища, що повертають нас у минуле та дають шанс виправити старі помилки. Під час них люди, як правило, стикаються з труднощами та проблемами.

Астрологи підготували гороскоп для всіх знаків зодіаку. Читайте далі, щоб дізнатися, як на вас вплине ретроградний Плутон.

Плутон є планетою створення і руйнування, а також смерті і відродження. Це найповільніше небесне тіло в астрології, що викликає поступові зміни, які розвиваються з часом.

Овен

Ретроградний Плутон дозволяє вам переосмислити свої погляди та надії, щодо того, яким світ навколо вас є та яким він повинен бути. Можливо, ви усвідомлюєте той факт, що не всі погоджуються з вашими планами. Однак ви також відчуєте мотивацію та натхнення, адже ваші ідеї цілком можуть перетворитися в успіх в довгостроковій перспективі.

Телець

Ретроградний Плутон може поставити під сумнів деякі професійні плани та допоможе вам глибше зрозуміти, чого ви насправді хочете досягти. Можливо, ви не досягнете матеріальних успіхів не так швидко, як хотіли. Але на внутрішньому та особистому рівні на вас чекає тріумф. Не зациклюйтесь на чужих поглядах, а формуйте власні.

Близнюки

Ретроградний Плутон вплине на сферу філософії та пригод Близнюків, змушуючи вас продовжувати роботу над ідеями, які турбують вас останнім часом. Також ви можете помітити поглиблення своєї відданості певним ідеологіям. Згодом Близнюки стикнуться з боргами або ірраціональними емоційними стосунками. Не бійтеся відмовлятися від того, що вас стримує.

Рак

Ретроградний Плутон допоможе вам усвідомити та згадати про деякі зобов’язання, які ви взяли на себе нещодавно. Згодом, коли Плутон знову увійде у ваш сьомий дім партнерства, старі моделі та динаміка стосунків можуть відновитися, що дасть вам шанс підійти до цих ситуацій з іншої сторони. В результаті ви можете залишити певних людей позаду, адже вже навчилися у них усього, що могли.

Лев

Ретроградний Плутон може підняти на поверхню глибинні проблеми, які є у ваших стосунках. Можливо, вам доведеться змінити свою думку, щодо звичних речей. Також ви можете зіткнутися з проблемами в повсякденному житті, а також негараздами зі здоров’ям.

Діва

Ретроградний Плутон допоможе вам усвідомити та прийняти певні зміни, які ви нещодавно внесли у свій спосіб життя. Можливо, ви зрозумієте, які звички приносять користь, а які працюють проти вас та зможете спрямувати свої зусилля в інший бік. Крім того, ви можете повернутися до творчих починань, які ще не повністю реалізовані.

Терези

Ретроградний Плутон може пролити яскраве світло на ваші романтичні стосунки, бажання та звички. Це може змусити вас відмовитися від певних хобі чи захоплень, що дасть вам час зрозуміти, що насправді викликає у вас почуття задоволення. Також Терези можуть зіткнутися з невирішеними проблемами в приватному та сімейному житті.

Скорпіон

Ретроградний Плутон закликає вас прийняти та усвідомити деякі нещодавні зміни, які відбулися у вашому особистому житті. Скорпіони також можуть знову зіткнутися з невирішеними проблемами з минулого, які стосуються того, як ви обробляєте та обмінюєтеся інформацією, особливо з родичами. Знайдіть сили та слова, щоб правильно висловити свої думки та закрити ці питання раз і назавжди.

Стрілець

Ретроградний Плутон вплине на ваше спілкування та щоденні взаємодії. Це змусить вас детальніше замислитися над тим, що ви казали, чули та які теми підіймали. На вас чекають моменти прозріння, які поглиблять ваш духовний та інтелектуальний інтелект. Також ви можете нарешті впоратися з невирішеними фінансовими проблемами та зрозуміти, що гроші не визначають вас, як особистість.

Козеріг

Ретроградний Плутон певним чином вплине на ваші стосунки з фінансами та сприйняття матеріальних благ. Вам доведеться замислитися над тим, що ви справді цінуєте в цьому житті.

Можливо, до вас повернеться людина, якою ви колись були і яку ви давно відпустили. Ваше минуле завжди буде частиною вас, але воно не визначає ваше майбутнє.

Водолій

Ретроградний Плутон спровокує початок глибокого періоду самоаналізу щодо того, ким ви є та який насправді вигляд мають ваші цілі. Завдяки самоаналізу ви зможете дослідити найглибші частини вашої сутності. Це може викликати забуті спогади, розкрити правду та винести на поверхню проблеми, з якими ви не повністю впорались. Залиште їх позаду раз і назавжди.

Риби

Ретроградний Плутон порушить ваші духовності та підсвідомі істини. Протягом цього періоду ваше сприйняття може розширитися, відкриваючи для вас нові істини, які ви не помічали. Можливо, нарешті ви відчуєте себе достатньо сміливими, щоб розібратися зі своїми душевними проблемами.

Раніше OBOZ.UA публікував гороскоп Таро на тиждень та розповідав про те, що на деяких знаків зодіаку чекає дуже напружений період.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber , щоб бути в курсі останніх подій.

Чи законне вручення повісток на роботі: у Міноборони дали пояснення.

Чи законне вручення повісток на роботі: у Міноборони дали пояснення.

Закон дозволяє вручати повістки військовозобов'язаним за місцем їхньої роботи . При цьому працедавець має чіткі зобов'язання не лише сповістити, а й проконтролювати явку працівника до військкомату . Про це речник Міністерства оборони старший лейте...

Обозреватель -
Без коментарів: «Еко-Вікенд 2024» – толока у Покровському районі.

Без коментарів: «Еко-Вікенд 2024» – толока у Покровському районі.

Перший Міський телеканал. -

Спортсмени з усієї України позмагалися на відкритому чемпіонаті Львівської області з плавання.

Спортсмени з усієї України позмагалися на відкритому чемпіонаті Львівської області з плавання.

Найоперативніша стрічка новин з України та світу. Стисло ЗрозумілоВчасно Підписатися на наш канал Підтримати нас: #львів #плавання #новини

НТА -

Новини Тернополя за 13-19 травня

Новини Тернополя за 13-19 травня

Новини Тернополя -

«Тепер у нас два періоди, коли росте споживання електроенергії» ️ #світло #lmn #video #новини #врек.

«Тепер у нас два періоди, коли росте споживання електроенергії» ️ #світло #lmn #video #новини #врек.

️Говоримо з експертом Інституту енергетичних стратегій Юрієм Корольчуком. #блекаут #відключеннясвітла #графікивідключень #світло #енергетика #електрика #ракетніудари #warinukraine #viral #рек #lmn #ukraine #video #новини #львів #life #lviv #video ...

ЛМН -

Чому вимикають світло ️ #lmn #блекаут #відключеннясвітла #електроенергія #новини #lviv #lmn #врек.

Чому вимикають світло ️ #lmn #блекаут #відключеннясвітла #електроенергія #новини #lviv #lmn #врек.

ЛМН 1

Ансамблю «Червона калина» з Переяславської громади виповнюється 30 років.

Ансамблю «Червона калина» з Переяславської громади виповнюється 30 років.

Учасники народного аматорського ансамблю української пісні «Червона калина» кожного тижня збираються поспівати у рідному селі Вовчків Переяславської громади. Цього тижня репетирували майже щодня, готуючись до важливого благодійного концерту на під...

proSLAV 1