Обозреватель

Найсвіжіші новини України та світу онлайн, гарячі теми, головні новини, cтатті та аналітика, Спорт.

Більше новин

«99,9% студентів використовують ШІ для написання есе» : професор в Ірландії забив на сполох.

Професор та декан бізнес-школи в ірландському коледжі Лоран Мюзеллек запевняє, що штучний інтелект позбавляє учнів навичок. Він зауважив, що 99,9% студентів використовують чат-боти для написання своїх есе та курсових робіт. За його словами, сучасна технологія знижує кваліфікацію та демотивує здобувачів освіти.

Освітянин побоюється, що старшокурсники все частіше користуються моделями "машинного" навчання у своїх академічних роботах. Через це, за його словами, учні стають більш недбалими у написанні статей. Про це Мюзеллек розповів в інтервʼю The Telegraph.

"Вам буквально нічого не потрібно знати, щоб використовувати цю технологію. Попередні дослідження штучного інтелекту показують, що якщо студенти використовують його лише для того, щоб взяти питання, яке поставив викладач, ввести його в програму, а потім написати відповідь. Студенти втрачають мотивацію до навчання", – зауважує професор.

Він додає, що використання ШІ несе величезну загрозу здатності вчитися та підвищувати кваліфікацію.

Натомість, керівник підрозділу штучного інтелекту Метт Кенді запевняє, що випускники в галузі гуманітарних наук можуть бути затребуваними на ринку праці в сфері технологій. Він каже, що ШІ вивільнить більше можливостей для творчих процесів мислення. За його словами, швидкість, з якою люди зможуть придумувати ідеї, тестувати їх та створювати щось, значно прискориться.

Раніше OBOZ.UA розповідав, що учителька англійської мови назвала простий спосіб визначити, чи використовували студенти штучний інтелект для своїх есе.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber . Не ведіться на фейки!

ТВ7+. КАМ’ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКИЙ – 650 РОКІВ ЄВРОПЕЙСЬКОЇ ІСТОРІЇ

ТВ7+. КАМ’ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКИЙ – 650 РОКІВ ЄВРОПЕЙСЬКОЇ ІСТОРІЇ

650 років європейської історії. Кам’янець-Подільський відзначив день міста. У програмі тижневих заходів було чимало мистецьких і благодійних акцій. Усі вони проходили під гаслом «Збираємо донати на дрони і гармати». Наш сайт : А також ми у фейсбуц...

Телеканал Хмельницького -

ТВ7+.МЕЛЬПОМЕНА FEST:У ХМЕЛЬНИЦЬКОМУ ВІДБУВСЯ ФЕСТИВАЛЬ ДИТЯЧИХ ТА МОЛОДІЖНИХ ТЕАТРАЛЬНИХ КОЛЕКТИВІВ

ТВ7+.МЕЛЬПОМЕНА FEST:У ХМЕЛЬНИЦЬКОМУ ВІДБУВСЯ ФЕСТИВАЛЬ ДИТЯЧИХ ТА МОЛОДІЖНИХ ТЕАТРАЛЬНИХ КОЛЕКТИВІВ

Гість: АНАТОЛІЙ БЕЛЕВАНЦЕВ - заступник директора з навчально-виховної роботи Хмельницької школи мистецтв. Наш сайт : А також ми у фейсбуці : Підписуйтесь на наш канал, ставте лайки та тисніть на дзвіночок !!!

Телеканал Хмельницького -

ТВ7+. СПІВПРАЦЯ ІРАНУ І РФ НЕ ЗМІНИТЬСЯ - ДМИТРО ЛЕВУСЬ  #ДМИТРОЛЕВУСЬ  #ІРАНУІРФ

ТВ7+. СПІВПРАЦЯ ІРАНУ І РФ НЕ ЗМІНИТЬСЯ - ДМИТРО ЛЕВУСЬ #ДМИТРОЛЕВУСЬ #ІРАНУІРФ

Наш сайт : А також ми у фейсбуці : Підписуйтесь на наш канал, ставте лайки та тисніть на дзвіночок !!!

Телеканал Хмельницького -

ТВ7+. СПІВПРАЦЯ ІРАНУ І РФ НЕ ЗМІНИТЬСЯ

ТВ7+. СПІВПРАЦЯ ІРАНУ І РФ НЕ ЗМІНИТЬСЯ

ДМИТРО ЛЕВУСЬ - експерт-міжнародник аналітичного центру «Обʼєднана Україна». Наш сайт : А також ми у фейсбуці : Підписуйтесь на наш канал, ставте лайки та тисніть на дзвіночок !!!

Телеканал Хмельницького -

ТВ7+. «МЕЛЬПОМЕНА FEST»

ТВ7+. «МЕЛЬПОМЕНА FEST»

«Мельпомена FEST». У Хмельницькому завершився показ вистав від дитячих і молодіжних колективів. На фестиваль з’їхалися маленькі театрали зі всієї області і не тільки. Чим дивували та, як оцінювали далі у сюжеті. Наш сайт : А також ми у фейсбуці : ...

Телеканал Хмельницького -

НОВИНИ. Випуск за 20 травня 2024 року

НОВИНИ. Випуск за 20 травня 2024 року

Якщо ви маєте новину - повідомляйте на пошту – redaktor@sk1.tv з темою "Новина для СК1" Дивіться нас онлайн на sk1.tv Додавайтеся до нас у соцмережах:

Телеканал СК1 -

Ми бачимо як в день так і в ночі! Але як в ранці зійде Українське сонце, почнеться максимальне полювання!
Заїхати ще можна. Забратися вже не пощастить. Ось так було на Донеччині, так є і на нашій рідній Харківщині. Ми знову там, де дуже гаряче. І ти мож...
️ Останні 5 відсотків до закриття збору докидайте, будь ласка, нашим захисникам UPD. Потрібна сума зібрана. Ми з вами швидко змогли закрити потреби...
Розпочинаємо збір для 1-го штурмового батальйону 92-ої бригади. Бійці батальйону показали свій бойовий потенціал в Донецькій області, і ми з вами в...
Телеграм канали