Дзеркало Тижня

Останні новини України й світу. Лише достовірні новини політики, економіки, світу, культури й науки.

Більше новин

У Харкові та області від учора одна людина загинула, ще чотири постраждали.

В ОВА розповіли про наслідки ворожих обстрілів.

Росіяни не припиняють обстрілювати Харків та область із різного озброєння. Загалом протягом минулої та з початку поточної доби внаслідок ворожих ударів одна людина загинула, ще четверо постраждали, повідомив очільник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Загалом із артилерії та мінометів росіяни обстріляли 21 населений пункт області. Також окупанти завдавали авіаційних ударів.

Вночі, 10 травня, ворог вдарив по Харкову, де постраждали 11-річна дитина та 72-річна жінка . В обох гостра реакція на стрес. У місті внаслідок ракетного обстрілу пошкоджено 12 приватних будинків.

Також з початку цієї доби росіяни обстріляли місто Дергачі. Там КАБ влучив біля об’єкта інфраструктури. Внаслідок удару в місті пошкоджені 25 будівель та споруд, а також 33 торговельні павільйони. По Дергачах окупанти гатили й напередодні. Тоді дронами ворог пошкодив АЗС, колонку та авто.

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Асорті від агресора: росіяни атакували Одеську область "шахедами", Дніпропетровську - балістикою, а Харківську - КАБами

Вночі під ворожим вогнем опинилося і село Липці. Там постраждала 62-річна жінка . Внаслідок удару зайнявся дах приватного будинку та господарча споруда.

Протягом минулої доби росіяни кілька разів вдарили по Куп’янську, внаслідок чого 51-річний чоловік загинув, а 49-річна жінка дістала поранення . У місті пошкоджені три будинки та будівлю магазину.

У Вовчанську внаслідок мінометного обстрілу пошкоджено приватне підприємство, ангар шиферний та вагова.

Протягом доби, 8 травня, армія РФ обстріляла з артилерії та мінометів 15 населених пунктів області та завдала ракетних ударів по Харкові. Унаслідок атаки в обласному центрі семеро людей дістали поранення, серед них — чотири дитини. У реанімації перебувають 15-річний підліток та ще двоє 14-річних пацієнтів. 8-річна дівчинка внаслідок удару отримала поверхневу травму.

Дивіться спецтему:

  1. Військовий розповів, на якому з напрямків у росіян найбільші успіхи Головні бої зараз розвиваються навколо Часового Яру.

  2. У Донецькій області внаслідок російських обстрілів є поранений мирний житель Окупанти продовжують воєнні злочини проти України.

  3. «Лише смерть та цілковите знищення»: Сирський показав, як українські воїни ліквідовують російських окупантів

  4. За добу під обстрілами РФ опинились 15 населених пунктів Херсонщини: в ОВА розповіли про наслідки Над областю збили один ударний БпЛА.

  5. Пожежі, руйнування та постраждалі - в ОВА розповіли про нічну ракетну атаку на Харків Агресори уразили виключно цивільні об'єкти.

ТВ7+. КАМ’ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКИЙ – 650 РОКІВ ЄВРОПЕЙСЬКОЇ ІСТОРІЇ

ТВ7+. КАМ’ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКИЙ – 650 РОКІВ ЄВРОПЕЙСЬКОЇ ІСТОРІЇ

650 років європейської історії. Кам’янець-Подільський відзначив день міста. У програмі тижневих заходів було чимало мистецьких і благодійних акцій. Усі вони проходили під гаслом «Збираємо донати на дрони і гармати». Наш сайт : А також ми у фейсбуц...

Телеканал Хмельницького -

ТВ7+.МЕЛЬПОМЕНА FEST:У ХМЕЛЬНИЦЬКОМУ ВІДБУВСЯ ФЕСТИВАЛЬ ДИТЯЧИХ ТА МОЛОДІЖНИХ ТЕАТРАЛЬНИХ КОЛЕКТИВІВ

ТВ7+.МЕЛЬПОМЕНА FEST:У ХМЕЛЬНИЦЬКОМУ ВІДБУВСЯ ФЕСТИВАЛЬ ДИТЯЧИХ ТА МОЛОДІЖНИХ ТЕАТРАЛЬНИХ КОЛЕКТИВІВ

Гість: АНАТОЛІЙ БЕЛЕВАНЦЕВ - заступник директора з навчально-виховної роботи Хмельницької школи мистецтв. Наш сайт : А також ми у фейсбуці : Підписуйтесь на наш канал, ставте лайки та тисніть на дзвіночок !!!

Телеканал Хмельницького -

ТВ7+. СПІВПРАЦЯ ІРАНУ І РФ НЕ ЗМІНИТЬСЯ - ДМИТРО ЛЕВУСЬ  #ДМИТРОЛЕВУСЬ  #ІРАНУІРФ

ТВ7+. СПІВПРАЦЯ ІРАНУ І РФ НЕ ЗМІНИТЬСЯ - ДМИТРО ЛЕВУСЬ #ДМИТРОЛЕВУСЬ #ІРАНУІРФ

Наш сайт : А також ми у фейсбуці : Підписуйтесь на наш канал, ставте лайки та тисніть на дзвіночок !!!

Телеканал Хмельницького -

ТВ7+. СПІВПРАЦЯ ІРАНУ І РФ НЕ ЗМІНИТЬСЯ

ТВ7+. СПІВПРАЦЯ ІРАНУ І РФ НЕ ЗМІНИТЬСЯ

ДМИТРО ЛЕВУСЬ - експерт-міжнародник аналітичного центру «Обʼєднана Україна». Наш сайт : А також ми у фейсбуці : Підписуйтесь на наш канал, ставте лайки та тисніть на дзвіночок !!!

Телеканал Хмельницького -

ТВ7+. «МЕЛЬПОМЕНА FEST»

ТВ7+. «МЕЛЬПОМЕНА FEST»

«Мельпомена FEST». У Хмельницькому завершився показ вистав від дитячих і молодіжних колективів. На фестиваль з’їхалися маленькі театрали зі всієї області і не тільки. Чим дивували та, як оцінювали далі у сюжеті. Наш сайт : А також ми у фейсбуці : ...

Телеканал Хмельницького -

НОВИНИ. Випуск за 20 травня 2024 року

НОВИНИ. Випуск за 20 травня 2024 року

Якщо ви маєте новину - повідомляйте на пошту – redaktor@sk1.tv з темою "Новина для СК1" Дивіться нас онлайн на sk1.tv Додавайтеся до нас у соцмережах:

Телеканал СК1 -

Про тe, як економити, отримувати знижки та нe переплачувати за послуги банків.
Blue Origin уперше за майже два роки відправила у космос туристів Blue Origin здійснила успішний запуск суборбітальної пілотованої ракети New Shepa...
День фінансів 20 травня Важливі новини, які ви могли пропустити Лідери банківського ринку. Найбільший приріст чистих активів показав Ощадбанк, тоді...
Що впливає на інвестування: три важливих показники Якщо ви хочете інвестувати та, як наслідок, отримувати чималий прибуток, то тут варто спостеріга...
Телеграм канали