Главком

Всі новини України і світу. Свіжі новини політики, економіки, спорту та шоу-бізнесу.

Більше новин

Атака на Рязанський нафтопереробний завод: деталі від розвідки.

Атака на Рязанський нафтопереробний завод, у ніч на 1 травня, це спецоперація Головного управління розвідки Міноборони. Про це повідомили джерела в спецслужбах виданню «РБК-Україна».

Як зазначається, перші чотири вибухи пролунали на території заводу вночі близько 02:00, після чого на території заводу почалася масштабна пожежа. Водночас місцеве МНС оголосило про «небезпеку дронів». Атаку безпілотників на території Рязанської області підтвердив і місцевий губернатор Павло Малков.

Крім того, користувачі соціальних мереж повідомили про наявність дронів в небі над Воронезькою областю. Там також було чутно «роботу ППО», а в ЗМІ повідомили про пошкодження будинків у Воронезькій області нібито «внаслідок збиття одного з дронів літакового типу».

Рязанський нафтопереробний завод розташований у місті Рязані та входить до НК «Роснефть». Заявлений максимально можливий обсяг обробки НПЗ – 17-18 млн тонн нафти на рік. Основна частина продукції йде на експор т.

Як повідомлялося, уночі проти 1 травня безпілотник атакував Рязанську область, внаслідок влучання загорівся Рязанський нафтопереробний завод (НПЗ).

Також у ніч проти 1 травня у Ростові-на-Дону та у Воронежі (Росія) прогриміли вибухи. Про це повідомляє губернатор Воронезької області Олександр Гусєв та російський паблік.

У Воронежі пролунав вибух близько о 02:20 за місцевим часом. Губернатор зазначав, що нібито дрон був виявлений та збитий черговими силами ППО та засобами РЕБ. Попередньо постраждалих та руйнувань на немає.

Яворівська лікарня готова до надзвичайних ситуацій

Яворівська лікарня готова до надзвичайних ситуацій

Відповідно до вимог, Яворівська лікарня має альтернативні джерела живлення, опалення, запаси води, медикаментів та паливно-мастильних матеріалів. Також в укритті лікарні є операційна на випадок надзвичайних ситуацій. Про це в етері «ПОМАНУФАКТУРИМ...

ЛМН -

Актуальний репортаж. Місцеве самоврядування Прикарпаття – Збройним Силам України

Актуальний репортаж. Місцеве самоврядування Прикарпаття – Збройним Силам України

_ Підпишіться на наш канал, щоб не пропустити головних новин Івано-Франківська та Прикарпаття: _ Сайт Івано-Франківського ОТБ "Галичина": _ Facebook: _ Twitter: _ Telegram:

Галичина -

московська церква вбиває #lmn #московськацерква #московськийпатріархат #верховнарада #кремль.

московська церква вбиває #lmn #московськацерква #московськийпатріархат #верховнарада #кремль.

ЛМН -

«РФ тренується протистояти морським дронам ЗСУ» – Риженко.

«РФ тренується протистояти морським дронам ЗСУ» – Риженко.

Ми у соцмережах #радіосвобода #новини #Україна #ЧФРФ #Чорноморськийфлот #морськідрони #Черноморскийфлот #shorts #shortvideo #шортс

Новини Приазов'я -

У Верховній Раді досі не ліквідували московську церкву #московськийпатріархат #lmn #новини  #церква.

У Верховній Раді досі не ліквідували московську церкву #московськийпатріархат #lmn #новини #церква.

ЛМН -

московська церква вбиває

московська церква вбиває

Незадовго до того, як почалося засідання парламенту представниця від "Європейської Солідарності" Ірина Геращенко заявила, що її фракція блокуватиме роботу Верховної Ради, допоки на голосування негайно не будуть винесені "життєво важливі питання". ...

ЛМН 1

Трохи новин, оголошення про поїздки на полігон, книжки для ЗСУ та інше
Післязавтра обіцяють наклад Набоїв, 3000 екземплярів ️
Світає Край неба палає Поросятко в темнім гаї Русню доїдає
Шо ви ухилянти? Коліна до огляду 🫣
Телеграм канали