ZAXID.NET

Останні новини в Україні станом на сьогодні. Свіжа інформація та головні події дня. Оперативні новини з усіх куточків нашої держави!

Більше новин

У Тернополі чоловік заховався в туалеті піцерії і обікрав заклад.

У Тернополі чоловік заховався в туалеті піцерії, щоб згодом обікрасти заклад. Зловмисник прийшов увечері в кафе, попросився в туалет, але вийшов звідти, коли всі працівники пішли. Потім чоловік викрав з каси 9 тис. грн. Адміністратори піцерії викликали поліцію лише через кілька днів.

Про зникнення грошей власники дізналися не одразу, лише після того, як переглянули відео з камер спостереження. У поліцію потерпілі одразу не заявили, бо впізнали злодія і знали, що він згодом знову прийде до них.

Коли підозрюваний повернувся на місце крадіжки, адміністратори викликали правоохоронців. Під час розслідування стало відомо, що невідомий – уродженець Сумської області. Чоловік уже близько року перебуває на Тернопільщині. Житла немає, а тому ночує у під’їздах, в закинутих будівлях чи інших місцях.

20 квітня він залишився переночувати у піцерії. Напередодні з’ясував робочий графік закладу та оглянув приміщення, однак камер спостереження не помітив. Під кінець робочого дня зловмисник зайшов до них й попросився до вбиральні. Працівники не помітили, як зачинили заклад всередині з сторонньою людиною.

«Чоловік обійшов приміщення, поїв, витягнув з каси 9 тис. грн та сховався знову ж таки у вбиральні. Вранці його там знайшла прибиральниця, але він запевнив усіх, що його там випадково закрили й він не встиг вийти», – повідомили в поліції Тернопільщини у вівторок, 30 квітня.

Чоловіку повірили та відпустили. Лише за кілька днів адміністратор виявив нестачу грошей в касі, переглянув відео з камер спостереження і зрозумів, що зловмисник причетний до крадіжки грошей. Коли сумчанин знову прийшов в піцерію, працівники викликали поліцію. Правоохоронці затримали чоловіка. В скоєному він зізнався.

В поліції повідомили, що наразі вирішується питання про оголошення йому підозри. Чоловіку інкримінують ч. 4 ст. 185 КК України (Крадіжка). Йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Новини Кривбасу 16 травня: День вишиванки, навчання для педагогів, автошкола.

Новини Кривбасу 16 травня: День вишиванки, навчання для педагогів, автошкола.

Ми сподіваємося ви вже бачили як наше місто вбралося в єдину українську сорочку до Дня вишиванки. Й дійсно навіть машини патрульної поліції закарбували на капоті код нашої нації, а допомагали у цьому правоохоронцям маленькі криворіжці, як це було ...

Перший Міський телеканал. 1

На бульварі Шевченка будуть портрети загиблих Героїв.

На бульварі Шевченка будуть портрети загиблих Героїв.

Новини Тернополя -

Руханка та освідчення у коханні: Переяславський ліцей долучився до проекту «Дякуємо ЗСУ».

Руханка та освідчення у коханні: Переяславський ліцей долучився до проекту «Дякуємо ЗСУ».

У четвер, 16 травня, з нагоди Міжнародного дня вишиванки переяславський ліцей імені Володимира Мономаха долучився до Національної руханки в вишиванках «Дякуємо ЗСУ» Національного проекту «Цікава фізкультура-2.0 Перезавантаження». А наприкінці захо...

proSLAV -

Міський педагогічний захід «Наука об’єднує»

Міський педагогічний захід «Наука об’єднує»

«Наука об’єднує». Під таким гаслом в Криворізькому національному університеті відбувся науковий пікнік, учасниками якого стали освітяни міста. Вони мали змогу обрати для себе наукові локації-лабораторії, які є найбільш цікавими для них в професійн...

Перший Міський телеканал. -

На Житомирщині 19-річного парубка підозрюють у зґвалтуванні неповнолітньої дівчинки.

На Житомирщині 19-річного парубка підозрюють у зґвалтуванні неповнолітньої дівчинки.

День вишиванки відсвяткували і у першій міській лікарні. Новоствореним сім’ям акушерка Валерія подарувала власноруч зроблені вишиванки, у яких закодовані слова. Які слова оберігатимуть малюків та їхніх матусь дивіться у відео Якщо ви маєте новину ...

Телеканал СК1 -

Зеленський розповів про ситуацію на Харківщині та переговори з рф.

Зеленський розповів про ситуацію на Харківщині та переговори з рф.

НТА -

Український Стоунхендж: заказник Монастирище на Кіровоградщині.
Нові перспективи чи відпочинок: гороскоп на 17 травня для всіх знаків зодіаку.
Нового воєнкома запросили на сесію у Каневі для знайомства, а той вручив місцевим депутатам повістки.
У Києві сталась ДТП за участі двох легковиків: одну з машин зім’яло, є постраждалі.
Кабмін дозволив бронювати ІТ-шників, але не всіх: з’явився документ.
Менш ніж за годину пограбувала двох жінок на Теремках: у Києві затримали зловмисницю.
В Україні затримали бізнесмена Кропачева, який володіє активами у вугільному бізнесі: подробиці.
У ВР зареєстрували законопроєкт про скасування позбавлення волі за ухилення від мобілізації: пропонуються штрафи до 85 тис.
Міноборони запускає мобільний застосунок «Резерв+» для військовозобов’язаних.
ЗСУ за добу збили 2 російські літаки і гелікоптер