Дзеркало Тижня

Останні новини України й світу. Лише достовірні новини політики, економіки, світу, культури й науки.

Більше новин

Кандидат у президенти США заявляв про хробака, який з'їв частину його мозку.

Проблеми з мозком у політика виникли під час розлучення, яке розглядалося у суді.

Незалежний кандидат у президенти США Роберт Кеннеді-молодший заявляв про численні проблеми зі здоров’ям, у тому числі про те, що паразит, ймовірно, з’їв частину його мозку, повідомляє New York Times . Такі свідчення він давав під час непростого розлучення з його другою дружиною близько десяти років тому,

За даними видання, у 2012 році Кеннеді сказав адвокатам, що хірург у Нью-Йоркській пресвітеріанській лікарні провів діагностику його мозку через проблеми політика із пам’яттю та запамороченням. від втрати пам’яті та «туман в голові». За його словами, хірург вважає, що проблема «виникла через хробака, який проник у мій мозок і з’їв його частину, а потім помер».

70-річний незалежний кандидат зробив здоров’я, фітнес і здоровий спосіб життя наріжним каменем своєї кампанії. Кеннеді часто стверджує, що головним пріоритетом у разі обрання стане боротьба з епідемією «хронічних захворювань» у країні, до яких належать «аутоімунні захворювання, діабет, синдром гіперактивності, аутизм, ожиріння, астма та харчова алергія».

Він також публікує у соціальних мережах свої походи, катання на лижах, серфінг, а також вірусне відео, на якому він робить віджимання з оголеним торсом, щоб продемонструвати здорове тіло.

Але під час процесу розлучення він заявляв про численні захворювання, які вплинули на роботу його мозку та, як наслідок, на його можливість заробляти.

«Очевидно, у мене є когнітивні проблеми… У мене втрата короткочасної пам’яті, і у мене є втрата довготривалої пам’яті, яка впливає на мене», — сказав Кеннеді в заяві.

«Містер Кеннеді багато подорожував Африкою, Південною Америкою та Азією, працюючи захисником навколишнього середовища, і в одному з цих місць заразився паразитом Проблема була вирішена понад 10 років тому, і тепер він має міцне фізичне та психічне здоров’я. Поставити під сумнів стан здоров’я містера Кеннеді — кумедна пропозиція, враховуючи його суперників», – пояснила Стефані Спір, прессекретарка кампанії Кеннеді.

Його розлучення з Мері Річардсон Кеннеді, матір'ю чотирьох молодших дітей Кеннеді, було тривалим судовим процесом. Справа не була доведена до кінця через те, що Річардсон Кеннеді покінчила життя самогубством у 2012 році.

Свідки стверджували, чо нинішній кандидат у президенти тиснув на дружину, не бажаючи надавати їй матеріальну підтримку.

Сам Кеннеді нещодавно сказав Times, що фізичні симптоми запаморочення та втрати пам’яті, про які він раніше говорив у свідченнях, зменшилися.

Довідка ZN.UA

69-річний чоловік є сином колишнього сенатора Нью-Йорка, генерального прокурора США та вбитого кандидата в президенти 1968 року Роберта Кеннеді та племінником покійного президента Джона Кеннеді . Кеннеді-молодший пропагував неправдиві та маніпулятивні твердження про зв'язок між вакцинами та аутизмом і заснував антивакцинну організацію Children's Health Defense. Він також виступав проти вакцини від коронавірусу і критикував федеральний уряд за боротьбу з пандемією.

На тлі надмірної нерішучості Байдена й непередбачуваності Трампа щодо України здається, що третій кандидат на президентських виборах у США потенційно мав би виглядати цікавою альтернативою їм обом. Але не цього разу. В будь-якому випадку Роберт Кеннеді-молодший — не та постать, за яку Україні варто вболівати. Чому?

Читайте про це в статті Петра Герасименка "Чинник Кеннеді на виборах у США. Що він означає для України".

Дивіться спецтему:

  1. Заборона абортів і жіноча сила на майбутніх виборах у США

  2. Байден і Трамп перемагають на президентських праймеріз своїх партій в Індіані Демократ і республіканець уже набрали достатню кількість делегатів, щоб стати кандидатами від своїх партій на виборах президента цього року.

  3. Стормі Деніелс дала свідчення у справі проти Трампа про гроші “за мовчання” Адвокати Трампа поставили під сумнів її надійність як свідка, вказуючи на непослідовні заяви.

  4. Суд над Трампом: розгляд справи про секретні документи відклали на невизначений термін Таким чином, судовий процес у справі про гроші “за мовчання”, швидше за все, буде єдиним, з яким зіштовхнеться Трамп до виборів у листопаді.

  5. Трамп у квітні зібрав понад $76 млн на виборчу кампанію Очікується, що найближчими тижнями колишній президент США проведе нові заходи зі збору коштів.

У Миколаєві пролунали вибухи, місто атакують  «шахеди».

У Миколаєві пролунали вибухи, місто атакують «шахеди».

Сьогодні, 20 квітня, близько 0.25 у Миколаєві пролунали вибухи. Місцевий паблік "Новости Николаева" пише , що то ППО працює по "шахедах". Перед тим, у 0.15 Командування Повітряних Сил ЗСУ повідомило про БпЛА у північній частині Миколаївщини, курс ...

Дзеркало Тижня -
у Харкові пролунали вибухи

у Харкові пролунали вибухи

Сьогодні, 19 травня, близько 23.50 у Харкові пролунали вибухи. Про це повідомили кореспонденти "Суспільного". станом на цей час повітряна тривога на Харківщині триває безперервно вже 10 годин, від 13.54.

Дзеркало Тижня 1
Людський мозок зменшується: чому

Людський мозок зменшується: чому

Доказів того, що зменшення мозку негативно впливає на розумові здібності, поки що немає, але щоб переконатися в цьому, вченим ще належить провести низку досліджень.

Дзеркало Тижня 1
Без коментарів: «Еко-Вікенд 2024» – толока у Покровському районі.

Без коментарів: «Еко-Вікенд 2024» – толока у Покровському районі.

Перший Міський телеканал. -

Спортсмени з усієї України позмагалися на відкритому чемпіонаті Львівської області з плавання.

Спортсмени з усієї України позмагалися на відкритому чемпіонаті Львівської області з плавання.

Найоперативніша стрічка новин з України та світу. Стисло ЗрозумілоВчасно Підписатися на наш канал Підтримати нас: #львів #плавання #новини

НТА -

Новини Тернополя за 13-19 травня

Новини Тернополя за 13-19 травня

Новини Тернополя -

«Тепер у нас два періоди, коли росте споживання електроенергії» ️ #світло #lmn #video #новини #врек.

«Тепер у нас два періоди, коли росте споживання електроенергії» ️ #світло #lmn #video #новини #врек.

️Говоримо з експертом Інституту енергетичних стратегій Юрієм Корольчуком. #блекаут #відключеннясвітла #графікивідключень #світло #енергетика #електрика #ракетніудари #warinukraine #viral #рек #lmn #ukraine #video #новини #львів #life #lviv #video ...

ЛМН -

Чому вимикають світло ️ #lmn #блекаут #відключеннясвітла #електроенергія #новини #lviv #lmn #врек.

Чому вимикають світло ️ #lmn #блекаут #відключеннясвітла #електроенергія #новини #lviv #lmn #врек.

ЛМН 1

Ансамблю «Червона калина» з Переяславської громади виповнюється 30 років.

Ансамблю «Червона калина» з Переяславської громади виповнюється 30 років.

Учасники народного аматорського ансамблю української пісні «Червона калина» кожного тижня збираються поспівати у рідному селі Вовчків Переяславської громади. Цього тижня репетирували майже щодня, готуючись до важливого благодійного концерту на під...

proSLAV 1