InternetUA

Новини України та світу

Більше новин

Експерти розповіли, що робити, якщо вилітають додатки на Android.

Близько 70% користувачів смартфонів мають телефони Android, деякі з них стикаються із проблемами у додатках на своїх гаджетах, які можуть сильно дратувати.

Хіба це не бісить, коли ваша улюблена гра на телефоні Android постійно вилітає чи програма для соціальних мереж не працює так, як має?

Існують різні причини збою програм на телефонах Android. Наприклад, проблеми із програмним забезпеченням, підключенням і навіть із вірусами.

Давайте заглибимося в наведені нижче поради, щоб ваші програми на Android заробили в найкоротший термін.

Перевірте підключення до Інтернету.

Більшість програм використовують Wi-Fi для правильної роботи та оновлення Android. Якщо у вас є нестабільне з'єднання, ці програми можуть не відповідати. Перевірте, чи правильно працює мережа, і переконайтеся, що пристрій Wi-Fi підключено до телефону Android.

Перезапустіть збійний додаток на Android.

Перезапуск програми на Android, яка продовжує давати збій, перевірить усі помилки в програмі та усуне їх. Відкрийте його знову і перевірте, чи програма почала працювати чи ні.

Перезавантажте телефон Android.

Це просте та просте рішення часто є найкращим засобом від більшості проблем. Перезавантаження телефону очищує кеш-пам'ять та зменшує навантаження на пристрій. Багато програм знову починають працювати після перезавантаження пристрою.

Перевірте програму на наявність оновлень Android.

Інша поширена причина збою програм на Android полягає в тому, що вони не оновлені до останньої версії. Багато розробників регулярно випускають оновлення додатків, щоб виправити помилки, що, як ми сподіваємося, має запобігти їх збою.

Источник: main.politeka.net

Підсумки тижня 13-17 травня: «Я -профі»,  «Весна Рудани.

Підсумки тижня 13-17 травня: «Я -профі», «Весна Рудани.

«Я -профі»: у Кривбасі відкрили новий центр кар’єри. Інвалідність - не вирок! У місті стартували курси з водіння для містян з особливими потребами.Код нації у тканині. Як цьогоріч Кривий Ріг відзначив день вишиванки?Основний елемент суспільства та...

Перший Міський телеканал. -

«ПОРТ ПОДОРВАЛИ!». ЗЛЯКАНА РАШИСТКА ВИЄ ПІД АКОМПАНЕМЕНТ ПРИЛЬОТІВ ДРОНІВ ЗСУ в ПОРТ НОВОРОСІЙСЬКА!

«ПОРТ ПОДОРВАЛИ!». ЗЛЯКАНА РАШИСТКА ВИЄ ПІД АКОМПАНЕМЕНТ ПРИЛЬОТІВ ДРОНІВ ЗСУ в ПОРТ НОВОРОСІЙСЬКА!

Цензор.НЕТ 1

Благодійний мистецький проект  «Сила матері»

Благодійний мистецький проект «Сила матері»

_ Підпишіться на наш канал, щоб не пропустити головних новин Івано-Франківська та Прикарпаття: _ Сайт Івано-Франківського ОТБ "Галичина": _ Facebook: _ Twitter: _ Telegram:

Галичина -

У Тернополі врятували кота

У Тернополі врятували кота

Новини Тернополя -

ДО ДОШКИ/ІНТЕЛЕКТУАЛЬНО-РОЗВАЖАЛЬНЕ ШОУ

ДО ДОШКИ/ІНТЕЛЕКТУАЛЬНО-РОЗВАЖАЛЬНЕ ШОУ

Увага, шукачі знань! Ви коли-небудь цікавилися, кого називали пророком для України? Чи знаєте ви, яка страва завжди була найпопулярнішою в українській кухні? А ще цікаво, які таємниці ховає термін «оселедець», який використовували козаки? Вже урив...

Перший Міський телеканал. -

Порошенко - Німеччині:  «Не фінансуйте ухилянтів!»  #shorts - DW Ukrainian.

Порошенко - Німеччині: «Не фінансуйте ухилянтів!» #shorts - DW Ukrainian.

#dwукраїнською #shorts #short #shortvideo #shortsvideo #shortsyoutube Підписатися в один клік на #DWУкраїнською: Читайте новини України та світу - на нашому сайті: dw.com/ukrainian, у Facebook: fb.com/dw.ukrainian, на Twitter: twitter.com/dw_ukrai...

DW (Українською) -