ZAXID.NET

Останні новини в Україні станом на сьогодні. Свіжа інформація та головні події дня. Оперативні новини з усіх куточків нашої держави!

Більше новин

Мін'юст арештував все майно та рахунки екс-голови Верховного Суду Князєва.

Державна виконавча служба міністерства юстиції України наклала арешт на все майно та рахунки колишнього голови Верховного суду Всеволода Князєва. Про це повідомили у середу, 24 квітня, у прес-службі мін’юсту.

Зазначається, що таке рішення ухвалили у зв’язку із тим, що Всеволод Князєв не виконав постанову Печерського районного суду Києва щодо конфіскації незаконно отриманого подарунка розмірі 906 600 грн.

«У разі відсутності грошей на рахунках боржника, та у разі виявлення належного на праві власності боржнику рухомого та нерухомого майна, державним виконавцем буде вжито заходів щодо звернення стягнення на виявлене майно боржника, на яке згідно із законом можливо звернути стягнення» , – зазначив заступник міністра юстиції з питань виконавчої служби Андрій Гайченко.

У мін’юсті зазначають, відомо, що Всеволод Князєв володіє чотирма одиницями нерухомого майна у Миколаєві та Миколаївській області.

Нагадаємо, 13 грудня 2023 року Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) склало протокол стосовно екс-голови Верховного Суду Всеволода Князєва про адміністративне правопорушення за ч. 1 ст. 172-5 КУпАП (Порушення встановлених законом обмежень щодо одержання подарунків).

За повідомленням НАЗК, Всеволод Князєв отримав подарунок у вигляді оренди квартири у Печерському районі (Липки) у Києві площею 133 м² за ціною суттєво нижчою від мінімальної ринкової вартості оренди житла.

На підставі договору оренди нерухомого майна, укладеного наприкінці 2017 року, суддя винаймав квартиру за тисячу грн в місяць. Різниця у фактичній та ринковій вартості оренди є цим незаконним подарунком.

Зазначимо, що суддям заборонено приймати подарунки, вартість яких перевищує два прожиткових мінімуми для працездатних осіб. Один прожитковий мінімум у 2017 році становив 2684 грн.

ЖИТТЯ БІЛКИ ПАТРІКА: ПЛЮСИ І МІНУСИ УТРИМАННЯ ЛІСОВИХ ТВАРИН ВДОМА.

ЖИТТЯ БІЛКИ ПАТРІКА: ПЛЮСИ І МІНУСИ УТРИМАННЯ ЛІСОВИХ ТВАРИН ВДОМА.

БОГДАН ТИТАРЕНКО, блогер TV7+ — обласний телеканал цілодобового мовлення, який працює на території Хмельницької та частині Вінницької й Тернопільскої областей. Від початку широкомасштабного вторгнення, телеканал активно працює у форматі висвітленн...

Телеканал Хмельницького 2

«Хочеться, щоб війна закінчилася і зустрічати це свято вже з рідними»: Великдень на фронті.

«Хочеться, щоб війна закінчилася і зустрічати це свято вже з рідними»: Великдень на фронті.

Капелани 93-ї бригади, яка воює в Донецькій області, провели Великодні богослужіння та освятили військовим ЗСУ паски. Бійці поділилися своїми враженнями про святкування Великодня на передовій. Відео Reuters Підписатись на наші канали Новини Приазо...

Радіо Свобода -

Реконструкція приміщень сервісного офісу «Ветеран»

Реконструкція приміщень сервісного офісу «Ветеран»

Друге життя приміщень, де надаватимуть фахові послуги ветеранам війни та членам їх родин. В Металургійному районі повнім ходом йдуть роботи в будівлі, де вже в наступному місяці облаштують сервісний офіс «Ветеран». Після відкриття, яке запланували...

Перший Міський телеканал. -

Підготовка до ШТУРМІВ: на Запоріжжі провели страйкбольні бої.

Підготовка до ШТУРМІВ: на Запоріжжі провели страйкбольні бої.

На Запоріжжі військо стоїть в глухій обороні, а до штурмів потрібно готуватись. У 108 бригаді ТРО регулярно влаштовують страйкбольні бої — досконалу імітацію справжнього бою. Шутер від першої особи та відгуки військовослужбовців тероборони — у сюж...

Телеканал TV5 -

Інтерв'ю дня: безоплатна екскурсія до картинної галереї.

Інтерв'ю дня: безоплатна екскурсія до картинної галереї.

Сьогодні, 2 травня, відбулася безоплатна ознайомча екскурсія до галереї. Її провели за ініціативи КП «Інститут розвитку міста Кривого Рогу» та приватної картинної галереї «ArtCaraftOil». Екскурсію відвідали представники закладів освіти Довгинцівсь...

Перший Міський телеканал. -

Криворіжжя провело у вічність захисника Миколу Пивоварова.

Криворіжжя провело у вічність захисника Миколу Пивоварова.

Любив життя та родину, заради якої і пішов воювати, та на жаль через підступність ворога повернувся додому на щиті. 3 квітня Криворіжжя провело в останню земну путь захисника Миколу Пивоварова. Героя, який до останнього подиху бив ворога на найзап...

Перший Міський телеканал. -