Главком

Всі новини України і світу. Свіжі новини політики, економіки, спорту та шоу-бізнесу.

Більше новин

Євробачення-2024: alyona alyona та Jerry Heil розповіли про значення костюмів для виступу.

Співачки Alyona Alyona та Jerry Heil, які цього року будуть представляти Україну на пісенному конкурсі Євробачення, розповіли про значення своїх костюмів для виступу.

Артистки заявили, що все ретельно продумували. Тому костюми мають стати доречним додатком до ефектності їхнього номеру.

«Це не просто костюми чи щось красиве. На Альоні справді кольчуга, на мені – сукня реально рвана і горіла. Одяг має велику вагу, з ним важко рухатися, але ми усвідомлено обрали це, щоб не просто це були символи, а щоб ми самі могли це відчувати й трушно транслювати. За референс мого костюма ми обирали зображення захисника Архангела Михаїла. Ми дивилися на його одяг, що він транслює. Ми переглянули багато контенту. Хтось каже, що це Жана Д’Арк або Прометей, який несе людям вогонь. Мені подобаються всі варіанти. Це символ сильних дів», – сказала Jerry Heil.

А реперка Аlyona Аlyona додала, що її вбрання має такий символізм: «Мій кейп – у нього багатошарові плечі, щоб показати, що життя жінки зараз – воно важке, тернисте, сповнене таких штук, на які ти не очікуєш. Тебе спалюють, штовхають. І ти на своїх плечах мусиш нести купу куль всього, але ти встаєш, береш у руки меч і йдеш боротися. Моя кольчуга важить 3 кг, а для її виготовлення використовували 10 тисяч кілець. Важка штука».

Нагадаємо, побачити виступ дуету Alyona Alyona та Jerry Heil можна буде вже в першому півфіналі 7 травня. Співачки будуть виступати з піснею Teresa & Maria під номером 5 у шведському місті Мальме.

Читайте також:

КРІНЖовості: про російську брехню та абсурд - 18.05.24

КРІНЖовості: про російську брехню та абсурд - 18.05.24

Підписуйтесь на канал та залишайте коментарі під відео! Для нас важлива ваша думка! Наші соціальні мережі: Telegram: Facebook: Instagram: TikTok:

Телеканал TV5 1

«Воротарі не мають руки, а польові гравці – ноги»: як ветерани війни стали футбольною командою.

«Воротарі не мають руки, а польові гравці – ноги»: як ветерани війни стали футбольною командою.

«Зламана ключиця, ампутація лівої руки, розірвані плече, живіт, нога, щелепа, око», – такі травми на фронті отримав Богдан Молочко. 10 місяців він провів у лікарні, а тоді, каже, неочікуваним способом фізіологічної та психологічної реабілітації ст...

Радіо Свобода -

Окрилені відвагою.  Калушанин Назар про війну, ампутацію та байдужість

Окрилені відвагою. Калушанин Назар про війну, ампутацію та байдужість

26-річний калушанин Назар відбивав атаки росіян на Київщині та Донеччині у складі 10-гірсько- штурмової бригади. Служив на посаді стрільця-зенітника. Рік тому отримав важке поранення — відірвало ногу. Далі важкі операцій, деякі навіть без наркозу....

Галичина -

Невичерпне джерело. Виставка  «Великодня»

Невичерпне джерело. Виставка «Великодня»

_ Підпишіться на наш канал, щоб не пропустити головних новин Івано-Франківська та Прикарпаття: _ Сайт Івано-Франківського ОТБ "Галичина": _ Facebook: _ Twitter: _ Telegram:

Галичина -

Фінальний етап змагань з регбі серед школярів: як це було?.

Фінальний етап змагань з регбі серед школярів: як це було?.

Найоперативніша стрічка новин з України та світу. Стисло ЗрозумілоВчасно Підписатися на наш канал Підтримати нас: #регбі #львів #спорт

НТА -

Інформаційний випуск «Події тижня» за 18.05.24

Інформаційний випуск «Події тижня» за 18.05.24

Інформаційний випуск «Події тижня» за 18.05.24

НТК 1