Дзеркало Тижня

Останні новини України й світу. Лише достовірні новини політики, економіки, світу, культури й науки.

Більше новин

Загроза  ракетних ударів по Києву на Великдень не виключена – КМВА.

Комендантську годину в місті не змінюватимуть.

У Києві не змінюватимуть тривалості комендантської години у Великодню ніч, вона як і звично триватиме з опівночі до п’ятої ранку, наголосив начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко.

Він зазначив, що на Великдень у столиці будуть задіяні усі необхідні заходи безпеки. Зокрема представники Національної поліції України та співробітники муніципальної охорони Києва патрулюватимуть місця проведення богослужінь та зібрання вірян – храми, собори та Національний заповідник «Києво-Печерська лавра», аби не допустити провокацій.

«Біля церков чергуватимуть правоохоронці, які у разу повітряної тривоги допомагатимуть евакуації вірян та священнослужителів до найближчих укриттів», - додав Попко.

Також в місті працюватимуть спеціальні тимчасові моніторингові центри, які оперативно відслідковуватимуть ситуацію в Києві задля запобігання правопорушень.

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

СБУ разом з УДО, Нацполіцією та іншими проводить контрдиверсійні заходи в центрі Києва

Попко закликав вірян у Києві віддати перевагу перегляду богослужіння онлайн, а тих, хто вирішить таки піти до храму, закликає уникати великих скупчень людей.

«Не забувайте - в країні триває війна. У нашого ворога немає нічого святого! Навіть в такі світлі дні святкування Воскресіння Господнього від агресора можна очікувати лише заподіяння зла! Загрозу провокацій чи ракетних обстрілів у цей день ніхто не знімає!», - підкреслив Попко.

Реабілітаційний центр для алко та наркозалежних біля Тернополя.

Реабілітаційний центр для алко та наркозалежних біля Тернополя.

Більше цікавих новин читайте на сайті te.20minut.ua! Підписуйтесь на наш телеграм, щоб оперативно дізнаватися про важливі події

Новини Тернополя -

Теледоктор: хвороба Лайма – все, що треба знати про цю інфекцію.

Теледоктор: хвороба Лайма – все, що треба знати про цю інфекцію.

Як розрізнити та запобігти захворюванням, які поширюються від укусів кліщів в Україні, зокрема хвороби Лайма, які активні у теплий період року, коли кліщі найактивніші? Саме це питання розібрали у програмі «Теледоктор».

Перший Міський телеканал. -

ТВ7+. ЯКІСНА ОПІКА ДЛЯ ПОТРЕБУЮЧИХ

ТВ7+. ЯКІСНА ОПІКА ДЛЯ ПОТРЕБУЮЧИХ

В області з’являється все більше людей, які потребують домашнього супроводу. Його своїм бенефіціарам пропонує «Карітас Хмельницький». Для того аби послуги опіки надавались краще благодійники вирішили скооперувати сили із владою. Детальніше - далі ...

Телеканал Хмельницького -

Інтерв'ю дня: мистецька дискусія «Історія українського костюма».

Інтерв'ю дня: мистецька дискусія «Історія українського костюма».

На мистецькій дискусії «Історія українського костюма» з Костянтином Богомазом, яка відбулась у ПК «Центральний» учасники дізналися про розвиток українського національного вбрання через різні епохи. Детальніше про захід на український костюм говори...

Перший Міський телеканал. -

ТВ7+. ДІТИ НАУКОВЦІ

ТВ7+. ДІТИ НАУКОВЦІ

Діти науковці. У Хмельницькій обласній раді відбулась церемонія нагородження обласними преміями переможців другого етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України. Про талановитих та здіб...

Телеканал Хмельницького -

ТВ7+. УКРАЇНА НАБЛИЖАЄТЬСЯ ДО ПЕРЕМОВИН

ТВ7+. УКРАЇНА НАБЛИЖАЄТЬСЯ ДО ПЕРЕМОВИН

АНДРІЙ ГОРОДНИЦЬКИЙ - політолог. Наш сайт : А також ми у фейсбуці : Підписуйтесь на наш канал, ставте лайки та тисніть на дзвіночок !!!

Телеканал Хмельницького -

Новини України та аналітичні матеріали
Увага! Харківська область - ракетна небезпека!
З погляду воєнної логіки весь кордон країн, які воюють, має бути лінією фронту. 600 кілометрів кордону з рф, від Харківщини до Чернігівщини й білор...
️ Роботодавців зобовязали доставляти працівників до ТЦК Кабінет міністрів визначив повноваження та відповідальність керівників підприємств під час ...
Телеграм канали
У Києві озброєні чоловіки в масках серед білого дня нападали на перехожих: що відомо.
Термін дії висновку ВЛК щодо придатності до військової служби становить 1 рік - постанова Кабміну.
Український воїн Іван Кавка загинув на Запорізькому напрямку.
Кабмін зменшив термін дії висновку ВЛК про придатність у воєнний час.
«Це ганьба» : Чісора гнівно відреагував на ситуацію в бою Усик – Ф'юрі.
Роботодавців зобов’язали вручати повістки, організовувати прибуття працівників до ТЦК та інформувати про тих, хто відмовився від їх отримання чи звільнився - постанова Кабміну.
Бойова робота лучника-окупанта на Луганщині. ВIДЕО
«Совок головного мозку» : українців обурила пропозиція ввести податок на бездітність, нардеп після скандалу «дав задню».
Усик подарував костюм та рукавички з переможного бою проти Ф'юрі.
Як швидко очистити кеш браузера: інструкція для ПК та смартфонів.