Обозреватель

Найсвіжіші новини України та світу онлайн, гарячі теми, головні новини, cтатті та аналітика, Спорт.

Більше новин

Путінський патріарх Кирило на великодній службі помолився за «священні межі Росії» і вкотре підтримав війну проти України.

Ватажок Російської православної церкви Кирило з нагоди Великодня помолився за російських окупантів, які продовжують вбивати мирних жителів України. Путінський патріарх цинічно видав, що загарбники "захищають вітчизну".

При цьому він висловив сподівання, що Бог зупинить протистояння між Росією та Україною. Про це Кирило заявив у своєму великодньому зверненні.

За словами ватажка РПЦ, під час великодньої служби він помолився за захист "священних меж Росії". При цьому путінський патріарх поскаржився, що російські окупанти "втрачають не лише здоров'я, а й життя, захищаючи вітчизну".

Також у своєму зверненні патріарх Кирило цинічно говорив про "добрі справи", "любов" та "допомогу ближньому". Крім того він видав, що Російська православна церква допомагає окупантам, які прийшли з війною в Україну.

Водночас ватажок РПЦ, який підтримує військову агресію проти України, закликав громадян країни-терориста РФ також помолитися за свою владу та армію.

Нагадаємо, російська пропаганда влаштувала показуху з диктатором Володимиром Путіним під час великоднього богослужіння в Москві. Примітно, що кремлівський вбивця молився Богу, поки російські дрони атакували мирних жителів України. Таке блюзнірство викликало хвилю обурення в мережі, а Путіна порівняли із Сатаною.

Як повідомляв OBOZ.UA, предстоятель Константинопольської православної церкви патріарх Варфоломій закликав провести обмін військовослужбовцями між Україною та Росією. За його словами, необхідно обміняти полонених за принципом "всіх на всіх".

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber . Не не ведіться на фейки!

Підсумки тижня 13-17 травня: «Я -профі»,  «Весна Рудани.

Підсумки тижня 13-17 травня: «Я -профі», «Весна Рудани.

«Я -профі»: у Кривбасі відкрили новий центр кар’єри. Інвалідність - не вирок! У місті стартували курси з водіння для містян з особливими потребами.Код нації у тканині. Як цьогоріч Кривий Ріг відзначив день вишиванки?Основний елемент суспільства та...

Перший Міський телеканал. -

«ПОРТ ПОДОРВАЛИ!». ЗЛЯКАНА РАШИСТКА ВИЄ ПІД АКОМПАНЕМЕНТ ПРИЛЬОТІВ ДРОНІВ ЗСУ в ПОРТ НОВОРОСІЙСЬКА!

«ПОРТ ПОДОРВАЛИ!». ЗЛЯКАНА РАШИСТКА ВИЄ ПІД АКОМПАНЕМЕНТ ПРИЛЬОТІВ ДРОНІВ ЗСУ в ПОРТ НОВОРОСІЙСЬКА!

Цензор.НЕТ 1

Благодійний мистецький проект  «Сила матері»

Благодійний мистецький проект «Сила матері»

_ Підпишіться на наш канал, щоб не пропустити головних новин Івано-Франківська та Прикарпаття: _ Сайт Івано-Франківського ОТБ "Галичина": _ Facebook: _ Twitter: _ Telegram:

Галичина -

У Тернополі врятували кота

У Тернополі врятували кота

Новини Тернополя -

ДО ДОШКИ/ІНТЕЛЕКТУАЛЬНО-РОЗВАЖАЛЬНЕ ШОУ

ДО ДОШКИ/ІНТЕЛЕКТУАЛЬНО-РОЗВАЖАЛЬНЕ ШОУ

Увага, шукачі знань! Ви коли-небудь цікавилися, кого називали пророком для України? Чи знаєте ви, яка страва завжди була найпопулярнішою в українській кухні? А ще цікаво, які таємниці ховає термін «оселедець», який використовували козаки? Вже урив...

Перший Міський телеканал. -

Порошенко - Німеччині:  «Не фінансуйте ухилянтів!»  #shorts - DW Ukrainian.

Порошенко - Німеччині: «Не фінансуйте ухилянтів!» #shorts - DW Ukrainian.

#dwукраїнською #shorts #short #shortvideo #shortsvideo #shortsyoutube Підписатися в один клік на #DWУкраїнською: Читайте новини України та світу - на нашому сайті: dw.com/ukrainian, у Facebook: fb.com/dw.ukrainian, на Twitter: twitter.com/dw_ukrai...

DW (Українською) -