Цензор.НЕТ

Найсвіжіші огляди головних подій, резонансні статті, все про війну в Україні, авторські думки, фото та відео з місця подій, бізнес, розваги, політика, спорт.

Більше новин

Тіла двох чоловіків виявили у Тисі - ДПСУ. ВІДЕО+ФОТО

Напередодні ввечері українські прикордонники виявили тіла двох чоловіків у річці Тиса на Закарпатті.

Про це повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на пресцентр Держприкордонслужби.

Як зазначається, тіла потопельників були виявлені під час патрулювання українсько-румунського кордону прикордонниками відділу "Тячів" Мукачівського загону.

"До місця події викликали рятувальників ДСНС та співробітників поліції. Через високі пороги та сильну течію завершити рятувальну операцію та дістати з води тіла потопельників вдалось лише на ранок", - йдеться у повідомленні.

Читайте: Прикордонники врятували ухилянта, який, пробираючись до Молдови, зламав ногу

потопельники в Тисі
потопельники в Тисі

У ДПСУ наголошують, що наразі особи загиблих чоловіків встановлюються.

Також прикордонники інформують, що від початку повномасштабного вторгнення на ділянці Мукачівського прикордонного загону виявили вже тіла 24 осіб. Вони намагалися подолати Тису.

"Нагадуємо, що незважаючи на зниження рівня води у Тисі, перепливати її вкрай небезпечно, особливо у темний час доби", - резюмують у Держприкордонслужбі.

Як повідомлялося, вночі 25 квітня за 100 метрів від кордону прикордонники затримали групу з 6 чоловіків. Вони рухались в напрямку Тиси, щоб переплисти річку і потрапити в Румунію. Також повідомлялося, що 39-річний чоловік намагався вплав на надувному матраці дістатися через Дністер до Молдови.

Автор: Ірина Дашківська

Радник президента Естонії Ролл: Ми всерйоз обговорюємо відправку військ на захід України.

Радник президента Естонії Ролл: Ми всерйоз обговорюємо відправку військ на захід України.

Радник президента Естонії з питань національної безпеки Мадіс Ролл стверджує, що естонський уряд "всерйоз" обговорює можливість відправки військ на західну Україну, аби ті допомогли Києву вивільнити резерви для відправлення на фронт.

Цензор.НЕТ 1
Понад 60 зразків стрілецької зброї допущено до експлуатації у ЗСУ з березня 2022 року -  Міноборони.

Понад 60 зразків стрілецької зброї допущено до експлуатації у ЗСУ з березня 2022 року - Міноборони.

Від моменту широкомасштабного вторгнення РФ в Україні прийнято на озброєння (кодифіковано, допущено до експлуатації) понад 60 зразків стрілецької зброї, більшість з яких іноземного виробництва.

Цензор.НЕТ 2
«Майданчик для мам та дітей»

«Майданчик для мам та дітей»

Майстеркласи, розмальовки та смаколики. В Івано-Франківську організували «Майданчик для мам та дітей”. _ Підпишіться на наш канал, щоб не пропустити головних новин Івано-Франківська та Прикарпаття: _ Сайт Івано-Франківського ОТБ "Галичина": _ Face...

Галичина -

ТВ7+. РОСІЇ НЕ ПОТРІБНА УКРАЇНА З МАРІОНЕТКОВИМ УРЯДОМ

ТВ7+. РОСІЇ НЕ ПОТРІБНА УКРАЇНА З МАРІОНЕТКОВИМ УРЯДОМ

ІГОР ЧАЛЕНКО – політолог. Наш сайт : А також ми у фейсбуці : Підписуйтесь на наш канал, ставте лайки та тисніть на дзвіночок !!!

Телеканал Хмельницького 1

Господар. Розсада

Господар. Розсада

_ Підпишіться на наш канал, щоб не пропустити головних новин Івано-Франківська та Прикарпаття: _ Сайт Івано-Франківського ОТБ "Галичина": _ Facebook: _ Twitter: _ Telegram:

Галичина -

НОВИНИ. Випуск за 13 травня 2024 року

НОВИНИ. Випуск за 13 травня 2024 року

Якщо ви маєте новину - повідомляйте на пошту – redaktor@sk1.tv з темою "Новина для СК1" Дивіться нас онлайн на sk1.tv Додавайтеся до нас у соцмережах:

Телеканал СК1 -

Росіяни штурмують Харківщину: яка ситуація у регіоні? - ПОДРОБИЦІ.

Росіяни штурмують Харківщину: яка ситуація у регіоні? - ПОДРОБИЦІ.

Найоперативніша стрічка новин з України та світу. Стисло ЗрозумілоВчасно Підписатися на наш канал Підтримати нас: #харківщина #наступ #перемиря #війна #україна #перемога #2024 #зеленський #залужний #мобілізація #новиниУкраїни #нта #новинионлайн #н...

НТА -

На щиті до Житомира повернувся 37-річний Герой Петро Машталер.

На щиті до Житомира повернувся 37-річний Герой Петро Машталер.

Житомир знову попрощався з Героєм. На щиті до рідного міста повернувся 37-річний захисник Петро Машталер. Воїн героїчно загинув 28 квітня 2024 року Якщо ви маєте новину - повідомляйте на пошту – redaktor@sk1.tv з темою "Новина для СК1" Дивіться на...

Телеканал СК1 -