Обозреватель

Найсвіжіші новини України та світу онлайн, гарячі теми, головні новини, cтатті та аналітика, Спорт.

Більше новин

Місцями гроза та до +22°С: прогноз погоди по Київщині на Великдень.

У Києві та Київській області в неділю, 5 травня, на Великдень синоптики прогнозують мінливу хмарність, вдень місцями невеликий дощ, гроза. Повітря в регіоні максимально прогріється до +22°С.

Про це повідомили в пресслужбі Українського гідрометцентру. Вітер північно-східний з переходом на південно-західний, 5-10 м/с.

"Прогноз погоди на 5 травня по Київщині. Мінлива хмарність, вночі без опадів, вдень місцями невеликий дощ, гроза. Температура вночі 3-8°С, вдень 17-22°С; у Києві вночі 6-8°С, вдень 19-21°С", – розповіли синоптики.

У Білій Церкві вдень +20°С… +22°С; Миронівка +20°С… +22°С; Фастів +20°С… +22°С; Яготин +19°С… +21°С; Баришівка +20°С… +22°С; Бориспіль +20°С… +22°С.

Крім того, в Укргідрометцентрі попередили, що 5-7 травня у Київській області оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки. Погодні умови сприятимуть високій ймовірності виникнення та розповсюдження пожеж в екосистемах, при наявності джерел займання (відкритого вогню).

Нагадаємо, березень 2024 року посів 12-те місце в рейтингу найтепліших від початку спостережень. Середньомісячна температура повітря була вищою від кліматичної норми на 2,3°С, а наприкінці місяця зафіксували два рекорди.

Як повідомляв OBOZ.UA, календарна зима 2023-2024 років стала третьою у рейтингу найтепліших у Києві з 1881 року. Протягом трьох місяців було зафіксовано 14 температурних рекордів.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber . Не ведіться на фейки!

Окрилені відвагою.  Калушанин Назар про війну, ампутацію та байдужість

Окрилені відвагою. Калушанин Назар про війну, ампутацію та байдужість

26-річний калушанин Назар відбивав атаки росіян на Київщині та Донеччині у складі 10-гірсько- штурмової бригади. Служив на посаді стрільця-зенітника. Рік тому отримав важке поранення — відірвало ногу. Далі важкі операцій, деякі навіть без наркозу....

Галичина -

Фінальний етап змагань з регбі серед школярів: як це було?.

Фінальний етап змагань з регбі серед школярів: як це було?.

Найоперативніша стрічка новин з України та світу. Стисло ЗрозумілоВчасно Підписатися на наш канал Підтримати нас: #регбі #львів #спорт

НТА -

Як тернополяни готуються до можливих блекаутів

Як тернополяни готуються до можливих блекаутів

Новини Тернополя -

«ДРОНЫ ЛЕТАЮТ, ЖУЖЖАТ!». РАШИСТ ЗНІМАЄ ПРИЛІТ БПЛА ЗСУ ПО ЗАЛІЗНИЧНІЙ СТАНЦІЇ  «НОВОРОСІЙСЬК»

«ДРОНЫ ЛЕТАЮТ, ЖУЖЖАТ!». РАШИСТ ЗНІМАЄ ПРИЛІТ БПЛА ЗСУ ПО ЗАЛІЗНИЧНІЙ СТАНЦІЇ «НОВОРОСІЙСЬК»

Цензор.НЕТ -

Невичерпне джерело. Виставка  «Великодня»

Невичерпне джерело. Виставка «Великодня»

_ Підпишіться на наш канал, щоб не пропустити головних новин Івано-Франківська та Прикарпаття: _ Сайт Івано-Франківського ОТБ "Галичина": _ Facebook: _ Twitter: _ Telegram:

Галичина -

КРІНЖовості: про російську брехню та абсурд - 18.05.24

КРІНЖовості: про російську брехню та абсурд - 18.05.24

Підписуйтесь на канал та залишайте коментарі під відео! Для нас важлива ваша думка! Наші соціальні мережі: Telegram: Facebook: Instagram: TikTok:

Телеканал TV5 2