Цензор.НЕТ

Найсвіжіші огляди головних подій, резонансні статті, все про війну в Україні, авторські думки, фото та відео з місця подій, бізнес, розваги, політика, спорт.

Більше новин

Говорити про ефект на полі бою від наданої Україні допомоги надто рано - глава Пентагону Остін.

Говорити про ефект на полі бою від наданого Україні допомоги від США надто рано і потрібен час, щоб Київ зміг отримати деякі з виділених можливостей.

Про це заявив міністр оборони США Ллойд Остін представляючи у Сенаті США бюджетний запит Міністерства оборони США на 2025 фінансовий рік, повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на Голос Америки.

"Ми ставимо у пріоритет такі критично важливі речі, як засоби ППО та артилерійські боєприпаси", - сказав Остін, зазначивши, що коли Пентагон очікував на схвалення фінансування, підготувався, аби "швидко доправити ці речі та підтримати Україну."

"І ми це робимо", - сказав Остін, додавши, що щотижня розмовляє з українським колегою тримаючи на контролі найважливіші потреби. "Важко повернути час, але я вважаю, без цієї допомоги Україні було б дуже важко захищатися від переважаючої сили, яка є в росіян", - додав глава Пентагону.

Міністр оборони США зазначив, що допомога Ірану та Північної Кореї дозволили Росії "підвестися на ноги" після втрат, яких вона зазнала від Збройних сил України.

Читайте також: Допомога США дозволить Україні розпочати контрнаступ у 2025 році, - Салліван

"У певний момент Росія зазнала значних втрат через дії, які здійснила Україна та її Збройні сили. Вони завдали значних втрат російським силам, знищили велику кількість їхньої техніки. Також ми бачили, як Росія залучила Північну Корею, яка надала досить багато боєприпасів і ракет. Безпілотники, надані Іраном, справді допомогли, і почали трохи переломлювати ситуацію для Росії", - сказав Остін.

Міністр оборони США також зазначив, що без допомоги Китаю Росія не змогла би налагодити військову промисловість.

"Вона збільшує своє промислове виробництво. Але без допомоги з боку Ірану, Північної Кореї та Китаю, цього, ймовірно, не сталося б такою мірою, як це сталося. Тому ми залучаємо правильні канали, щоб підкреслити нашу серйозну стурбованість щодо КНР та інших, які надають таку підтримку", - сказав Остін.

Читайте на "Цензор.НЕТ": ATACMS для України: Поставимо стільки, скільки зможемо, - Остін

Автор: Володимир Янченко

В школах на ТОТ почали викладати предмет  «Моральні основи сімейного життя»  під час якого дітям розповідають про  «російські цінності»  -  Центр нацспротиву.

В школах на ТОТ почали викладати предмет «Моральні основи сімейного життя» під час якого дітям розповідають про «російські цінності» - Центр нацспротиву.

Росіяни запровадили черговий пропагандистський предмет в школах на тимчасово окупованих територіях.

Цензор.НЕТ 2
У Севастополі під ракетний удар потрапив корабель ВМФ Росії  «Циклон» , який є носієм  «Калібрів»  -  ЗМІ.

У Севастополі під ракетний удар потрапив корабель ВМФ Росії «Циклон» , який є носієм «Калібрів» - ЗМІ.

Сили оборони України вночі 19 травня могли знищити корабель ВМФ Росії "Циклон", який є носієм "Калібрів". Судно базувалося у тимчасово окупованому Севастополі.

Цензор.НЕТ 1
Без коментарів: «Еко-Вікенд 2024» – толока у Покровському районі.

Без коментарів: «Еко-Вікенд 2024» – толока у Покровському районі.

Перший Міський телеканал. -

Спортсмени з усієї України позмагалися на відкритому чемпіонаті Львівської області з плавання.

Спортсмени з усієї України позмагалися на відкритому чемпіонаті Львівської області з плавання.

Найоперативніша стрічка новин з України та світу. Стисло ЗрозумілоВчасно Підписатися на наш канал Підтримати нас: #львів #плавання #новини

НТА -

Новини Тернополя за 13-19 травня

Новини Тернополя за 13-19 травня

Новини Тернополя -

«Тепер у нас два періоди, коли росте споживання електроенергії» ️ #світло #lmn #video #новини #врек.

«Тепер у нас два періоди, коли росте споживання електроенергії» ️ #світло #lmn #video #новини #врек.

️Говоримо з експертом Інституту енергетичних стратегій Юрієм Корольчуком. #блекаут #відключеннясвітла #графікивідключень #світло #енергетика #електрика #ракетніудари #warinukraine #viral #рек #lmn #ukraine #video #новини #львів #life #lviv #video ...

ЛМН -

Чому вимикають світло ️ #lmn #блекаут #відключеннясвітла #електроенергія #новини #lviv #lmn #врек.

Чому вимикають світло ️ #lmn #блекаут #відключеннясвітла #електроенергія #новини #lviv #lmn #врек.

ЛМН 1

Ансамблю «Червона калина» з Переяславської громади виповнюється 30 років.

Ансамблю «Червона калина» з Переяславської громади виповнюється 30 років.

Учасники народного аматорського ансамблю української пісні «Червона калина» кожного тижня збираються поспівати у рідному селі Вовчків Переяславської громади. Цього тижня репетирували майже щодня, готуючись до важливого благодійного концерту на під...

proSLAV 1