UA.NEWS

Усі події в Україні та світі за останній час, найголовніше, огляди, аналітика та прогнози, читати українською

Більше новин

Amazon продовжив на другий сезон серіал «Фолаут», який підкорив критиків і глядачів.

Стрімінговий гігант Amazon Prime Video продовжив на другий сезон постапокаліптичний пригодницький серіал «Фолаут» (Fallout), через тиждень після виходу першого сезону.
«Ми б не хотіли тримати вас зараз у напрузі, чи не так? Побачимося знову в Пусткці в другому сезоні», – повідомила кінокомпанія на своїй сторінці в Instagram.

Будь-які деталі з приводу дати початку зйомок продовження серіалу і, тим паче, дати його виходу, наразі невідомі. Зазначимо, перший сезон серіалу «Фолаут», знятого за мотивами однойменної культової серії відеоігор від Interplay Entertainment, вийшов 11 квітня 2024 року – усі вісім серій одночасно.

Події серіалу відбуваються в майбутньому після ядерного конфлікту. У цій альтернативній історії досягнення в галузі ядерних технологій після Другої світової війни призвели до виникнення ретрофутуристичного суспільства і подальшої війни за ресурси. Ті, хто вижив, сховалися в радіоактивних бункерах, відомих як Сховища, побудованих для збереження людства в разі ядерного знищення. Два століття потому молода жінка, нащадок перших мешканців одного з багатьох Сховищ, залишає єдине життя, яке вона коли-небудь знала, вирушаючи в небезпечну подорож до ворожої і дикої Пустки на місці спустошеного Лос-Анджелеса.

Головні ролі в серіалі виконали Елла Пернелл («Пипець 2», «Малефісента», «Армія мерців»), Волтон Гоггінс («Джанго вільний», «Мерзенна вісімка», «Людина-мураха і Оса») та Ерон Мотен («Моцарт у джунглях», «Визволення»). Також одна з важливих ролей дісталася Кайлу Маклахлену («Твін Пікс», «Дюна Девіда Лінча», «Секс і місто»).

Творцями серіалу стало подружжя Ліза Джой і Джонатан Нолан (молодший брат режисера Крістофера Нолана), які до цього також вигадали науково-фантастичний серіал «Світ Дикого Заходу». За підсумками першого тижня переглядів шоу отримало високі оцінки як від критиків, так і від глядачів. Наразі оцінка серіалу на IMDb становить 8,6 з 10 балів, тоді як на Rotten Tomatoes він отримав 94% схвалення від критиків і 89% від глядачів. Водночас на Metacritic кіноексперти оцінили його у 73 зі 100 балів, а широка аудиторія – у 6,6 з 10 балів, що в обох випадках відповідає характеристиці «в цілому позитивні відгуки».

Читайте також:

Першу леді Франції Бріжит Макрон

помітили

на знімальному майданчику серіалу Netflix «Емілі в Парижі», вона зʼявиться як камео в одній з серій нового сезону. Нещодавно

був представлений

драматичний перший трейлер серіалу, який називається «Максима», який розповість глядачеві про злети та падіння аргентинки Максими Соррегьєти та її історію кохання зі спадковим принцом Нідерландів Віллемом-Олександром.

⚡️⚡️⚡️ Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.
Ворог підібрався до кордонів Часового Яру, у місті лишаються цивільні: що відомо про бої за Часів Яр.

Ворог підібрався до кордонів Часового Яру, у місті лишаються цивільні: що відомо про бої за Часів Яр.

Уже декілька місяців тривають потужні бої за Часів Яр, що на Донеччині. Декілька тижнів ворог перебував на підходах до міста, а наразі стало відомо про те, що окупанти вже перебувають на позиціях у самому населеному пункті.

UA.NEWS -
На щиті до Житомира повернувся 23-річний Герой Владислав Горбач.

На щиті до Житомира повернувся 23-річний Герой Владислав Горбач.

Житомир знову у жалобі. На щиті до рідного міста повернувся 23-річний Герой Владислав Горбач. Захисник загинув 28 квітня 2024 року під час виконання бойового завдання Якщо ви маєте новину - повідомляйте на пошту – redaktor@sk1.tv з темою "Новина д...

Телеканал СК1 -

«КОШТИ ЗАКІНЧИЛИСЯ». Відновлення сіл на Херсонщині зупинилося? - Новини Приазов’я

«КОШТИ ЗАКІНЧИЛИСЯ». Відновлення сіл на Херсонщині зупинилося? - Новини Приазов’я

На Херсонщині у межах проєкту «Пліч-о-пліч» відновили понад 1100 обʼєктів у 26 населених пунктах. Про це у середині квітня повідомив начальник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін. Він зазначив, що це лише початок реалі...

Новини Приазов'я -

У селі Поліське на Коростенщині чоловік застрелив родину.

У селі Поліське на Коростенщині чоловік застрелив родину.

У Коростенському районі в будинку виявили тіла трьох людей, серед яких 7-річна дитина. Попередньо причиною смерті стало вогнепальне поранення. Як встановили поліцейські, ймовірно, чоловік вистрелив у дитину та жінку, а потім скоїв самогубство. Дет...

Телеканал СК1 -

ТВ7+. УКРАЇНЦІ ГОТУЮТЬСЯ ВІДЗНАЧАТИ ВОСКРЕСІННЯ ХРИСТОВЕ

ТВ7+. УКРАЇНЦІ ГОТУЮТЬСЯ ВІДЗНАЧАТИ ВОСКРЕСІННЯ ХРИСТОВЕ

Гість: ВЛАДИКА ПАВЛО - Архієпископ Хмельницький і Шепетівський Православної Церкви України. Наш сайт : А також ми у фейсбуці : Підписуйтесь на наш канал, ставте лайки та тисніть на дзвіночок !!!

Телеканал Хмельницького -

ТВ7+. ВІРЯНИ ГОТУЮТЬСЯ ВІДЗНАЧАТИ ВОСКРЕСІННЯ ХРИСТОВЕ

ТВ7+. ВІРЯНИ ГОТУЮТЬСЯ ВІДЗНАЧАТИ ВОСКРЕСІННЯ ХРИСТОВЕ

Гість: ПРЕОСВЯЩЕННИЙ ВЛАДИКА ІВАН КУЛИК - Єпископ Кам’янець-Подільської Єпархії УГКЦ. Наш сайт : А також ми у фейсбуці : Підписуйтесь на наш канал, ставте лайки та тисніть на дзвіночок !!!

Телеканал Хмельницького -

Понад 200 фотографій загиблих азовців: у Житомирі відкрили виставку «Азов – Янголи Маріуполя».

Понад 200 фотографій загиблих азовців: у Житомирі відкрили виставку «Азов – Янголи Маріуполя».

У Житомирі відкрили виставку «Азов – Янголи Маріуполя». Її авторкою стала Віра Литвиненко, яка зібрала понад 200 фотографій загиблих бійців. Скільки триватиме експозиція та що про неї говорить організаторка дивіться у сюжеті Якщо ви маєте новину -...

Телеканал СК1 -