Главком

Всі новини України і світу. Свіжі новини політики, економіки, спорту та шоу-бізнесу.

Більше новин

На кандидата від партії Шольца напали невідомі особи під час агітації.

Кандидата від Соціал-демократичної партії Німеччини Маттіаса Еке на виборах до Європейського парламенту побили та серйозно травмували під час агітації у Дрездені. Про це повідомляє AP.

«Кандидат від лівоцентристської партії канцлера Олафа Шольца на виборах до Європейського парламенту був побитий та серйозно поранений під час агітації у місті на сході країни», – повідомили в партії Шольца сьогодні.

Маттіас Еке, кандидат від СДПН, зазнав нападу під час розклеювання агітаційних плакатів у Дрездені в п'ятницю ввечері, поінформували в партії.

Повідомляється, що його доставили до лікарні – він потребував хірургічного втручання. За даними поліції, 41-річного чоловіка побили ногами четверо чоловіків, і ця ж група, ймовірно, напала на представника Партії зелених за декілька хвилин по тому на тій же вулиці.

Це останній з декількох інцидентів, що підвищили напругу в Німеччині напередодні виборів. Соціал-демократи Шольца, або партія SPD, розпочали свою офіційну кампанію до виборів, призначених на 9 червня, мітингом минулого тижня у Гамбурзі.

Міністр внутрішніх справ Ненсі Фезер, яка також є соціал-демократом, заявила, що якщо буде доведено, що напад на Еке був політично вмотивованим, це буде вважатися «серйозним наступом на демократію».

До слова, французький президент Емманюель Макрон зустрінеться з канцлером Німеччини Олафом Шольцом на «таємну вечерю» перед приїздом китайського лідера Сі Цзіньпіна до Франції.

До слова, канцлер Німеччини Олаф Шольц відмовляється постачати крилаті ракети Taurus Україні. На думку президента Володимира Зеленського, причиною є ядерні погрози з боку Росії.

Читайте також: Шольц нарвався на критику через невдалий жарт про Taurus для України

Окрилені відвагою.  Калушанин Назар про війну, ампутацію та байдужість

Окрилені відвагою. Калушанин Назар про війну, ампутацію та байдужість

26-річний калушанин Назар відбивав атаки росіян на Київщині та Донеччині у складі 10-гірсько- штурмової бригади. Служив на посаді стрільця-зенітника. Рік тому отримав важке поранення — відірвало ногу. Далі важкі операцій, деякі навіть без наркозу....

Галичина -

Фінальний етап змагань з регбі серед школярів: як це було?.

Фінальний етап змагань з регбі серед школярів: як це було?.

Найоперативніша стрічка новин з України та світу. Стисло ЗрозумілоВчасно Підписатися на наш канал Підтримати нас: #регбі #львів #спорт

НТА -

Як тернополяни готуються до можливих блекаутів

Як тернополяни готуються до можливих блекаутів

Новини Тернополя -

«ДРОНЫ ЛЕТАЮТ, ЖУЖЖАТ!». РАШИСТ ЗНІМАЄ ПРИЛІТ БПЛА ЗСУ ПО ЗАЛІЗНИЧНІЙ СТАНЦІЇ  «НОВОРОСІЙСЬК»

«ДРОНЫ ЛЕТАЮТ, ЖУЖЖАТ!». РАШИСТ ЗНІМАЄ ПРИЛІТ БПЛА ЗСУ ПО ЗАЛІЗНИЧНІЙ СТАНЦІЇ «НОВОРОСІЙСЬК»

Цензор.НЕТ -

Невичерпне джерело. Виставка  «Великодня»

Невичерпне джерело. Виставка «Великодня»

_ Підпишіться на наш канал, щоб не пропустити головних новин Івано-Франківська та Прикарпаття: _ Сайт Івано-Франківського ОТБ "Галичина": _ Facebook: _ Twitter: _ Telegram:

Галичина -

КРІНЖовості: про російську брехню та абсурд - 18.05.24

КРІНЖовості: про російську брехню та абсурд - 18.05.24

Підписуйтесь на канал та залишайте коментарі під відео! Для нас важлива ваша думка! Наші соціальні мережі: Telegram: Facebook: Instagram: TikTok:

Телеканал TV5 2