Цензор.НЕТ

Найсвіжіші огляди головних подій, резонансні статті, все про війну в Україні, авторські думки, фото та відео з місця подій, бізнес, розваги, політика, спорт.

Більше новин

У РФ українського полоненого Плахотника засудили до 18 років ув’язнення.

У Ростовській області РФ Південний окружний військовий суд засудив до 18 років позбавлення волі українського військовополоненого Владислава Плахотника.

Військовополоненого визнали винним в участі в діяльності терористичної організації (частина 2 статті 205.5 КК РФ) і проходженні навчання з метою здійснення терористичної діяльності (стаття 205.3 КК РФ), передає Цензор.НЕТ з посиланням на "Настоящее время".

У прокуратурі заявили, що в липні 2023 року 18-річний Плахотник добровільно уклав контракт про проходження військової служби в полку "Азов", після чого був направлений у навчальний центр ЗСУ, а згодом брав участь у бойових діях на Луганщині.

Читайте також на "Цензор.НЕТ": Зеленський на Ставці заслухав доповіді щодо перемовин про звільнення полонених

Російський суд засудив Плахотника до 18 років позбавлення волі з відбуванням перших 3 років у в'язниці, решти – у виправній колонії суворого режиму. Вирок не набув законної сили.

Як пишуть "Важные истории" з посиланням на "Верстку", від початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну російські суди на окупованих територіях винесли понад 160 вироків українським військовим. Середній термін позбавлення волі, який призначали підсудним, становить 21 рік. Мінімальний термін, який призначали українському військовому – вісім років колонії.

Раніше президент Володимир Зеленський повідомив, що питання обміну "всіх на всіх" розглядатимуть на саміті миру в Швейцарії.

Зло геноциду змінило ідеологічне прикриття, але не змінило сутності та мішеней -  Зеленський у 80-ті роковини депортації кримських татар.

Зло геноциду змінило ідеологічне прикриття, але не змінило сутності та мішеней - Зеленський у 80-ті роковини депортації кримських татар.

Президент України Володимир Зеленський у 80-ті роковини депортації кримських татар наголосив на важливості перемоги України "над злом окупації" і "справедливості покарання" за всі російські злочини.

Цензор.НЕТ -
Окрилені відвагою.  Калушанин Назар про війну, ампутацію та байдужість

Окрилені відвагою. Калушанин Назар про війну, ампутацію та байдужість

26-річний калушанин Назар відбивав атаки росіян на Київщині та Донеччині у складі 10-гірсько- штурмової бригади. Служив на посаді стрільця-зенітника. Рік тому отримав важке поранення — відірвало ногу. Далі важкі операцій, деякі навіть без наркозу....

Галичина -

Фінальний етап змагань з регбі серед школярів: як це було?.

Фінальний етап змагань з регбі серед школярів: як це було?.

Найоперативніша стрічка новин з України та світу. Стисло ЗрозумілоВчасно Підписатися на наш канал Підтримати нас: #регбі #львів #спорт

НТА -

Як тернополяни готуються до можливих блекаутів

Як тернополяни готуються до можливих блекаутів

Новини Тернополя -

«ДРОНЫ ЛЕТАЮТ, ЖУЖЖАТ!». РАШИСТ ЗНІМАЄ ПРИЛІТ БПЛА ЗСУ ПО ЗАЛІЗНИЧНІЙ СТАНЦІЇ  «НОВОРОСІЙСЬК»

«ДРОНЫ ЛЕТАЮТ, ЖУЖЖАТ!». РАШИСТ ЗНІМАЄ ПРИЛІТ БПЛА ЗСУ ПО ЗАЛІЗНИЧНІЙ СТАНЦІЇ «НОВОРОСІЙСЬК»

Цензор.НЕТ -

Невичерпне джерело. Виставка  «Великодня»

Невичерпне джерело. Виставка «Великодня»

_ Підпишіться на наш канал, щоб не пропустити головних новин Івано-Франківська та Прикарпаття: _ Сайт Івано-Франківського ОТБ "Галичина": _ Facebook: _ Twitter: _ Telegram:

Галичина -

КРІНЖовості: про російську брехню та абсурд - 18.05.24

КРІНЖовості: про російську брехню та абсурд - 18.05.24

Підписуйтесь на канал та залишайте коментарі під відео! Для нас важлива ваша думка! Наші соціальні мережі: Telegram: Facebook: Instagram: TikTok:

Телеканал TV5 2