Еспресо

Читайте онлайн останні новини України і світу на сайті телеканалу Еспресо. Найважливіші новини дня, свіжа інформація про війну з Росією, події на фронті.

Більше новин

Анастасія Приходько прокоментувала смерть свого турменеджера під час її концерту.

Українська співачка Анастасія Приходько розповіла подробиці трагедії, яка сталася під час її концерту в Трускавці, та запевнила, що всі заплановані виступи відбудуться

Про це вона сказала у відеозверненні, яке поширила у facebook.

Співачка Анастасія Приходько підтвердила, що на її концерті в Трускавці 25 березня помер один з членів команди, турменеджер Григорій Красницький. 27 березня його поховали у Житомирі.

"Таких людей в шоубізнесі немає, і не знаю, чи будуть. Він віддано працював. Він понад усе любив свою роботу, і він просто жив проєктом "Анастасія Приходько". Ми зробили понад 70 концертів з ним і кожне місто ми запамʼятовували. Це було вкрай складно, це було важко, але він завжди мені казав: "Проєкт Анастасія Приходько — це найкращий проєкт у світі". Він завжди мене підтримував, коли навіть я не вірила в себе", - поділилась співачка.

Красницький помер не на початку програми, як повідомлялося раніше, а майже в кінці. Приходько не доспівала три пісні. За її словами, чоловіку раптово стало зле, співачка прямо під час виступу зі сцени кинулася до нього.

"На очах у всіх глядачів, дійсно посеред зали йому стало зле. Я хочу подякувати одному з найкращих реаніматологів Києва, який під час мого концерту був у Трускавці, був на місці подій, він намагався зробити все від себе залежне, понад 40 хвилин він качав серце, поки ми чекали на швидку, яка була тільки одна в місті, і те вона знаходилася в Дрогобичі", - розповіла Приходько.

Вона зазначила, що турменеджер помер у кареті швидкої.

Як згодом зʼясувала експертиза, у чоловіка стався обширний інфаркт.


26 березня у ГУ Нацполіції у Львівській області повідомили, що на концерті Анастасії Приходько в Палаці культури імені Т. Г. Шевченка у Трускавці померла людина.

Розмови на кухнях повернулися

Розмови на кухнях повернулися

Медіа та соцмережі все частіше пишуть не про те, про що говорять між собою люди: на вулицях, вдома, у кабінетах. І це не стільки провина журналістів чи блогерів, скільки сам таймлайн, сам стан суспільства, небажання "розганяти зраду", озвучувати н...

Еспресо 2
За добу Сили оборони відбили 49 ворожих атак на чотирьох напрямках.

За добу Сили оборони відбили 49 ворожих атак на чотирьох напрямках.

Про це йдеться у вечірньому зведенні Генштабу ЗСУ за 27 квітня. Ворожі обстріли України За добу ворог завдав 31 ракетний та 46 авіаційних ударів, здійснив 23 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пункта...

Еспресо 3
Телеканал  «Еспресо»  має більший спектр позицій, ніж телемарафон -  членкиня громадської ради при Комітеті ВР України з питань свободи слова Дуцик.

Телеканал «Еспресо» має більший спектр позицій, ніж телемарафон - членкиня громадської ради при Комітеті ВР України з питань свободи слова Дуцик.

Про це вона заявила в етері Еспресо “"сторія з відключенням телеканалів "Еспресо", "Прямий" та "5 канал" з мережі Т2. Я знаю, що ці канали подавали до суду щодо такого рішення. І було б дуже добре, якби суд поставив би крапку в цій справі. Оскільк...

Еспресо 2
Apple поновила переговори з OpenAI щодо впровадження генеративних функцій ШІ в iPhone.

Apple поновила переговори з OpenAI щодо впровадження генеративних функцій ШІ в iPhone.

Про це повідомляє Bloomberg. Згідно з угодою, функції OpenAI будуть інтегровані в iOS 18, наступну операційну систему для iPhone від Apple. Попри те, що переговорний процес розпочався ще на початку року, робота між двома сторонами була мінімальною...

Еспресо 1