Новини

На майно та рахунки ексголови Верховного Суду Князєва наклали арешт.

Державна виконавча служба Міністерства юстиції України арештувала усе майно та рахунки колишнього голови Верховного Суду Всеволода Князєва для стягнення в бюджет майже 1 млн гривень незаконно отриманого подарунку.

Finance.UA -
Ексдепутат Одеської міськради передав ФСО РФ колекцію раритетних автомобілів -  прокуратура.

Ексдепутат Одеської міськради передав ФСО РФ колекцію раритетних автомобілів - прокуратура.

Колишньому депутату Одеської міськради заочно повідомлено про підозру у пособництві державі-агресору (ч. 1 ст. 111-2 КК України). Він передав ФСО РФ колекцію раритетних автомобілів вартістю 10 млн доларів.

Цензор.НЕТ -
Нової військової допомоги США для України недостатньо для перемоги над Росією -  Кулеба.

Нової військової допомоги США для України недостатньо для перемоги над Росією - Кулеба.

Відновлення військової підтримки США недостатньо для перемоги над Росією. Що зупинить російських окупантів – то це об’єднаний фронт всієї України й всіх її партнерів.

Цензор.НЕТ 1
Щоб уникнути ударів ЗСУ, росіяни міняють місця дислокації техніки у Маріуполі -   «Атеш».

Щоб уникнути ударів ЗСУ, росіяни міняють місця дислокації техніки у Маріуполі - «Атеш».

Про це інформує рух "Атеш". "Агенти "Атеш" ведуть постійне спостереження за всім, що відбувається в Маріуполі. Є інформація, що ЗС РФ почали переміщувати свої підрозділи по місту, намагаючись уникнути ударів з боку Сил оборони України", - пишуть п...

Еспресо 1
Повернення відключень світла та альтернатива сьогоднішньому виробництву електроенергії: інтерв’ю з екс-заступником Міністра енергетики України Максимом Немчиновим.

Повернення відключень світла та альтернатива сьогоднішньому виробництву електроенергії: інтерв’ю з екс-заступником Міністра енергетики України Максимом Немчиновим.

Останні події в енергетичній галузі України залишили поганий слід на нашій енергетиці й змусили українців шукати відповіді на питання про те, що буде далі і чи повернуться блекаути? Попри те, що українські енергетики роблять титанічну роботу, так ...

UA.NEWS 2
Канада дозволила Airbus використовувати російський титан попри санкції -  Reuters.

Канада дозволила Airbus використовувати російський титан попри санкції - Reuters.

Про це повідомляє Reuters. Відповідно до інформаційного агентства, Канада дозволила Airbus у виробництві літаків використовувати підсанкційний російський титан.  У заяві коопорації йдеться, що Airbus знає про запроваджені обмеження урядом Канади п...

Еспресо 1