Обозреватель

Найсвіжіші новини України та світу онлайн, гарячі теми, головні новини, cтатті та аналітика, Спорт.

Більше новин

Зеленський звільнив Майбоженка, який влаштував п'яну ДТП, із посади глави РДА.

Володимир Майбоженко втратив посаду голови Броварської районної державної адміністрації Київської області . Чиновника звільнили 27 квітня після того, як за день до цього він збив чотирьох осіб на пішохідному переході, ймовірно, керуючи машиною в стані алкогольного сп'яніння.

Розпорядження про його звільнення підписав глава держави Володимир Зеленський . Текст документу з'явився на сайті Офісу президента України.

У розпорядженні зазначено, що Майбоженка Володимира Володимировича знято з посади голови Броварської РДА відповідно до п. 1 ч. 1 ст. 9 Закону України ''Про місцеві державні адміністрації''.

Нагадаємо: Майбоженко влаштував ДТП 26 квітня, збивши людей на "зебрі". Тест на драгері показав 2,31 проміле – в 11,5 разів вище за допустиму норму.

Чотири особи, серед яких одна дитина, госпіталізовані. Чиновнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років із позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п'яти до восьми років.

Як писав OBOZ.UA, Шевченківський районний суд Києва 27 квітня обрав запобіжний захід тепер уже колишньому голові Броварської РДА. Чиновник і його адвокати попросили домашній арешт, проте суд відмовив й обрав тримання під вартою терміном на два місяці без права застави.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

День Вишиванки, а коли?/Ранкове шоу

День Вишиванки, а коли?/Ранкове шоу

Одне свято змінюється іншим, до речі, не менш важливим. День вишиванки, коли? Хто тут знає? А ось ведучі «Ранкового шоу» в цьому питанні обізнані, адже вже активно готуються до Параду Вишиванок - одного з головних символів українського народу, яки...

Перший Міський телеканал. -

Нові кіоски в ЦЕНТРІ Запоріжжя, КУЛЕМЕТИ на ЗАЕС, обстріл Магдалинівки - День.

Нові кіоски в ЦЕНТРІ Запоріжжя, КУЛЕМЕТИ на ЗАЕС, обстріл Магдалинівки - День.

Неможливо сісти на лавочку. Запоріжці обурені встановленням МАФів на площі Маяковського У Запоріжжі ремонтують важку колісну та гусеничну техніку. За 4 тижні полагодили 19 одиниць Із РСЗВ росіяни обстріляли Магдалинівку. Поранення ніг отримала 65-...

Телеканал TV5 -

Про головне в деталях. В. Карп'юк.  Чим живуть видавництва у часі війни?

Про головне в деталях. В. Карп'юк. Чим живуть видавництва у часі війни?

_ Підпишіться на наш канал, щоб не пропустити головних новин Івано-Франківська та Прикарпаття: _ Сайт Івано-Франківського ОТБ "Галичина": _ Facebook: _ Twitter: _ Telegram:

Галичина -

Наші військові показали, чому не варто чіпати навіть побутові предмети на деокупованих територіях.

Наші військові показали, чому не варто чіпати навіть побутові предмети на деокупованих територіях.

НТА -

НОВИНИ. Випуск за 10 травня 2024 року

НОВИНИ. Випуск за 10 травня 2024 року

Якщо ви маєте новину - повідомляйте на пошту – redaktor@sk1.tv з темою "Новина для СК1" Дивіться нас онлайн на sk1.tv Додавайтеся до нас у соцмережах:

Телеканал СК1 -

Павуки банки Зеленського. Чому Єрмак зжер Кубракова? -- Без цензури -- Цензор. НЕТ

Павуки банки Зеленського. Чому Єрмак зжер Кубракова? -- Без цензури -- Цензор. НЕТ

Цензор.НЕТ – найгарячіші інтерв'ю та аналітика в «Без цензури», «Час ЄС» та «Що буде далі?», підписуйтеся! Також вам може бути цікаво: Шоумен посипався. Захід побачив істинне лице Зеленського - Шило в мішку: як схопили "руку Татарова" і чи допитаю...

Цензор.НЕТ -