InternetUA

Новини України та світу

Більше новин

Автомобілі-літаки AirCar почнуть виробляти в Китаї

KleinVision, словацька компанія, що стоїть за AirCar, оголосила про знаменну угоду - продаж ліцензії на виробництво китайської компанії. Цей крок означає значний стрибок на шляху до комерціалізації літаючих автомобілів.

AirCar - це не просто концепт-кар, а сертифікований літаючий автомобіль. Цей дворежимний транспортний засіб плавно перетворюється з автомобіля на літак менш ніж за три хвилини. Отримати сертифікат льотної придатності було непросто - AirCar пройшов жорсткі випробування, включаючи 70 годин польоту та понад 200 зльотів та посадок. Крім того, у 2021 році він успішно здійснив 35-хвилинний міжміський переліт.

Ліцензія на виробництво надає Hebei Jianxin Flying Car Technology Co. ексклюзивні права на виробництво AirCar у певному регіоні Китаю. Хоча фінансові деталі не розголошуються, ця угода є важливим кроком для KleinVision, що робить автомобілі, що літають, ще на крок ближче до споживачів.

Компанія KleinVision не зупиняється на досягнутому. Вони прагнуть отримати сертифікат CS-32 Європейського агентства з авіаційної безпеки, який зніме обмеження на виробництво в регіоні. Окрім того, готується оновлення двигуна.

Дослідження попереджає користувачів про шкідливу інформацію щодо здоров'я в TikTok.

Дослідження попереджає користувачів про шкідливу інформацію щодо здоров'я в TikTok.

Дослідження та опитування одностайні: буквально за кілька років соціальні мережі стали джерелами інформації в багатьох сферах, включно з красою та здоров'ям. Є незліченна кількість публікацій, які пропонують поради та підказки щодо того, як д...

InternetUA 2
У Windows 11 з’явиться “ШІ-провідник”

У Windows 11 з’явиться “ШІ-провідник”

В операційній системі Windows 11 оновлять “Провідник”. Він отримає ШІ-функції, для яких будуть потрібні нові процесори, пише Windows Central.

InternetUA 2