Главком

Всі новини України і світу. Свіжі новини політики, економіки, спорту та шоу-бізнесу.

Більше новин

Убивство українських військових у Німеччині: МЗС зробило заяву.

Українці, яких убив росіянин у Німеччині, були військовослужбовцями, що проходили медичну реабілітацію. Про це повідомляє пресслужба Міністерства закордонних справ України.

Українські консули уточнюють інформацію щодо підрозділів, у яких служили загиблі, та встановлюють звʼязок із їхніми рідними.

«27 квітня в місті Мурнау-ам-Штафельзее, федеральна земля Баварія, ФРН, на території місцевого торгівельного центру внаслідок ножових поранень було вбито двох громадян України, чоловіків 1987 та 2001 років народження.

За інформацією Генерального консульства України у Мюнхені, поліція Гарміш-Партенкірхен затримала за підозрою у вчиненні подвійного вбивства 57-річного громадянина РФ. Наразі триває слідство», – сказано у повідомленні.

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба доручив Департаменту консульської служби МЗС і Генеральному консульству в Мюнхені тримати справу на особливому контролі та перебувати у постійному контакті з правоохоронними органами ФРН, аби вбивця поніс покарання за всією суворістю закону.

Глава МЗС також висловив вдячність німецьким правоохоронцям за оперативне затримання підозрюваного.

Раніше стало відомо, що 57-річному росіянину, якого підозрюють у вбивстві двох українців у місті Мурнау, обрали запобіжний захід у вигляді арешту.

Нагадаємо, у Мурнау на півдні Німеччини невідомий завдав смертельні ножові поранення двом українцям. Незабаром підозрюваного затримали, за даними поліції, це росіянин. Чому стався напад поки невідомо. Прокуратура розслідує подвійне вбивство.

Також у лютому 17-річного українського баскетболіста Володимира Єрмакова, який виступав за молодіжну збірну, було вбито в Німеччині. Зазначається, що у Дюссельдорфі на українця Володимира Єрмакова та його друга Артема Козаченка напали невідомі з ножами.

18-річний український баскетболіст Артем Казаченко, який постраждав унаслідок збройного нападу в Дюссельдорфі, помер у лікарні 20 лютого.

Читайте також: Убивство 17-річного українського баскетболіста Єрмакова в Німеччині: нові подробиці

Лікарі ПРОТИ реорганізації лікарень у Запоріжжі, енергодарець-КОРИГУВАЛЬНИК - День Підсумки 14.

Лікарі ПРОТИ реорганізації лікарень у Запоріжжі, енергодарець-КОРИГУВАЛЬНИК - День Підсумки 14.

150 млн грн компенсацій за пошкоджене та зруйноване жито виплатили у Запорізькій області СБУ затримала в Одесі 27-річного енергодарця, який співпрацював з фсб У Запорізькі владі тривають кадрові перестановки Колишній директор 5-ї міської лікарні р...

Телеканал TV5 -

ТВ7+. РОСІЇ НЕ ПОТРІБНА УКРАЇНА З МАРІОНЕТКОВИМ УРЯДОМ - ІГОР ЧАЛЕНКО  #ігорчаленко  #росіяукраїна

ТВ7+. РОСІЇ НЕ ПОТРІБНА УКРАЇНА З МАРІОНЕТКОВИМ УРЯДОМ - ІГОР ЧАЛЕНКО #ігорчаленко #росіяукраїна

Наш сайт : А також ми у фейсбуці : Підписуйтесь на наш канал, ставте лайки та тисніть на дзвіночок !!!

Телеканал Хмельницького 1

Українські артилеристи б'ють по противнику з трофейної САУ «Акація» - Запорізький напрямок.

Українські артилеристи б'ють по противнику з трофейної САУ «Акація» - Запорізький напрямок.

«Акація» в акаціях» – так жартома називають свою роботу на Запорізькому напрямку артилеристи 127 окремої бригади Сил ТРО. У їх підрозділі на озброєнні трофейні російські самохідні артустановки «Акації». Ці САУ були захоплені у противника і тепер, ...

Радіо Свобода -

НОВИНИ. Випуск за 15 травня 2024 року

НОВИНИ. Випуск за 15 травня 2024 року

Якщо ви маєте новину - повідомляйте на пошту – redaktor@sk1.tv з темою "Новина для СК1" Дивіться нас онлайн на sk1.tv Додавайтеся до нас у соцмережах:

Телеканал СК1 -

ТВ7+. ПРАВДА ПРО ХАРКІВЩИНУ ДЕСЬ ПОСЕРЕДИНІ - ІГОР ЧАЛЕНКО  #ігорчаленко  #ХАРКІВЩИНУ #росіяукраїна

ТВ7+. ПРАВДА ПРО ХАРКІВЩИНУ ДЕСЬ ПОСЕРЕДИНІ - ІГОР ЧАЛЕНКО #ігорчаленко #ХАРКІВЩИНУ #росіяукраїна

Наш сайт : А також ми у фейсбуці : Підписуйтесь на наш канал, ставте лайки та тисніть на дзвіночок !!!

Телеканал Хмельницького -

«БУДІВНИЦТВО ЙДЕ ПОВНИМ ХОДОМ». Чи буде потрібен РФ Керченський міст? - Новини Приазов’я

«БУДІВНИЦТВО ЙДЕ ПОВНИМ ХОДОМ». Чи буде потрібен РФ Керченський міст? - Новини Приазов’я

Росія більше не використовує Керченський міст для постачання своєї армії. Про це нещодавно написало британське видання The Independent. За даними журналістів, аналіз супутникових знімків показує, що на мосту практично відсутній рух транспорту, і т...

Новини Приазов'я -