Обозреватель

Найсвіжіші новини України та світу онлайн, гарячі теми, головні новини, cтатті та аналітика, Спорт.

Більше новин

«Його добила війна». Відома українська телеведуча розповіла про величезну трагедію в своїй родині

Телеведуча Тала Калатай днями понесла велику втрату – несподівано помер її тато Андрій, якому було всього 62 роки. Артистка, яка з дітьми знайшла тимчасовий прихисток від війни в Норвегії, терміново приїхала до Києва провести в останню дорогу рідну людину.

В інтерв’ю OBOZ.UA Калатай розповіла, шо тато, який народився та виріс у Краснодоні Луганської області, що нині окупований, дуже боляче переживав все, що пов’язане з війною. Та перед смертю ділився з дочкою передчуттями, що вже ніколи не потрапить до рідного містечка.

"Він був надзвичайною людиною, – каже Тала Калатай. – Грав майже на всіх музичних інструментах, мав неймовірне почуття гумору. Був неймовірно крутим другом для мого брата. Той захоплюється багато років велосипедним спортом, і тато часто їздив з ним. Повертаючись зі сміхом, "жалівся" нам: "Треба було другу доньку народжувати, а не сина". Звичайно, стомлювався, однак згодом знову сідав на велосипед".

"Він дуже любив людей, мав купу друзів, – продовжує Тала. – Його прийшли проводжати в Києві стільки людей різного віку, що ми диву давалися. Тепер я зрозуміла, з ким я його так часто ділила. Він усім допомагав, усіх підтримував. Для багатьох людей його смерть стала величезною втратою. Тато родом з Краснодона Луганської області, що нині окупований. Там поховані його батьки. Думаю, що війна його і добила – не витримало серце. Він дуже за все це переживав. Коли нещодавно розмовляла з ним по телефону, згадали про окупацію, сказав: "Я вже, мабуть, ніколи на могили мами з татом не попаду". А я: "Ну, тату! Звільнимо ми твою Луганську область – і поїдеш".

"Коли мені телефоном повідомили про його раптову смерть, я в чому стояла, у тому одязі і поїхала до Києва, – додає Тала. – Діти залишилася з подругою, потім приїхала побути з ними старша дочка з Німеччини. Зараз вони з моїм колишнім чоловіком, татом старших дітей – він зголосився допомогти… Тато планував до мене приїхати на театральні виступи, які заплановані в травні Європою. Думаю, що в Празі, де відбудеться постановка на мій день народження, точно був би. Виставу на свій день народження я присвячу татові…".

Повне інтерв’ю з Талою Калатай читайте на OBOZ.UA тут.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber . Не ведіться на фейки!

КОРУПЦІЯ В УКРАЇНІ ДОСІ ОДНА З НАЙВИЩИХ В ЄВРОПІ - ДЕРЖІНСПЕКТОР ПЕНТАГОНУ СТОРЧ.

КОРУПЦІЯ В УКРАЇНІ ДОСІ ОДНА З НАЙВИЩИХ В ЄВРОПІ - ДЕРЖІНСПЕКТОР ПЕНТАГОНУ СТОРЧ.

ВОЛОДИМИР МАНЬКО, політолог TV7+ — обласний телеканал цілодобового мовлення, який працює на території Хмельницької та частині Вінницької й Тернопільскої областей. Від початку широкомасштабного вторгнення, телеканал активно працює у форматі висвітл...

Телеканал Хмельницького -

«Евакуація – це морально важко» / hromadske

«Евакуація – це морально важко» / hromadske

Станьте спонсором цього каналу, щоб отримувати бонуси: Підпишіться на нас, щоб не пропустити головних новин України та світу: ️ Ми на hromadske не зупиняємо свою роботу під час війни. Наші журналісти та редактори нині працюють у східних й західних...

Громадське Телебачення -

Зал аплодував стоячи: у Львові показали фільм про Героя України Дмитра (Да Вінчі) Коцюбайла.

Зал аплодував стоячи: у Львові показали фільм про Героя України Дмитра (Да Вінчі) Коцюбайла.

НТА -

ПРИЛІТ БПЛА ЗСУ В НПЗ В ТУАПСЕ, РФ! РАШИСТИ В ШОЦІ!.

ПРИЛІТ БПЛА ЗСУ В НПЗ В ТУАПСЕ, РФ! РАШИСТИ В ШОЦІ!.

Цензор.НЕТ -

На Запорізькому напрямку знищили ворожий КСП

На Запорізькому напрямку знищили ворожий КСП

Бійці 108 бригади ТРО працюють по оркам із саморобної установки Партизан. Міні град на пікапі може нищити русню на відстані до 17 кілометрів. На установці хлопці працюють швидко, адже саме за розрахунком часто полюють орки. Хлопці боронять Запоріз...

Телеканал TV5 -

Про головне в деталях. Р. Марцінків. Про стан справ у громаді

Про головне в деталях. Р. Марцінків. Про стан справ у громаді

_ Підпишіться на наш канал, щоб не пропустити головних новин Івано-Франківська та Прикарпаття: _ Сайт Івано-Франківського ОТБ "Галичина": _ Facebook: _ Twitter: _ Telegram:

Галичина 1