Finance.UA

Фінансові новини в Україні на проекті Finance.ua. Новинарний агрегатор фінансів в Києві, Донецьку, Дніпропетровську, Одесі та інших містах

Більше новин

Цікаві вакансії для молодих фахівців

Цікаві вакансії для молодих фахівців

Якщо ви закінчили, закінчуєте навчання або маєте мінімальний досвід роботи, пропонуємо звернути увагу на травневу добірку стажувань від robota.ua.

Молодший юрист, IT право в Innoware

Провідна ІТ-консалтингова компанія запрошує на роботу в Києві.

Роботодавець анонсує наступні завдання: підготовка договорів з клієнтами, партнерами та іншими контрагентами — українськими та закордонними; забезпечення договірного документообігу; аналітика законодавства та підготовка юридичних висновків з питань діяльності компанії; допомога колегам з відділів HR та бухгалтерії з юридичними питаннями; виконання доручень головного юриста компанії; в майбутньому — участь у супроводі інших дій компанії, зокрема, у сфері інтелектуальної власності.

Молодший фахівець з роботи з бізнес-клієнтами у ProCredit Bank

Посада передбачає такі обов’язки: встановлення довгострокових та взаємовигідних партнерських відносин з бізнес-клієнтами сегмента середнього і малого бізнесу; ведення переговорів та залучення нових клієнтів; координація всіх видів банківських послуг для клієнтів цільового сегмента, забезпечення якості їх обслуговування; фінансово-економічний аналіз звітності бізнес-клієнтів.

Internship Program in Sales Department від Nestle Ukraine

Компанія запрошує студентів 3−6 курсів взяти участь у програмі стажування у відділі продажів. Початок — травень 2024 року. Тривалість — 6 місяців. Тип зайнятості - неповний день або повний день з можливістю працювати віддалено.

Якщо ви: вільно володієте англійською мовою; просунутий користувач пакета Microsoft Office, зокрема, MS Excel; здатні працювати з великими обсягами даних (вилучення, аналіз) — відгукуйтеся.

Агроном-стажист у «Контінентал Фармерз Груп»

Українська компанія, лідер сільськогосподарської галузі, оголошує про старт програми стажування «Майбутнє Контінентал» для студентів останніх курсів та випускників ВНЗ за спеціальністю «Агрономія» на посаду Агроном-стажист.

Початок стажування — червень 2024 року. Тривалість — 6 місяців, з можливістю подальшого працевлаштування у компанії.

Стажування буде проходити в одному з виробничих підрозділів компанії (Тернопільська, Хмельницька, Івано-Франківська, Львівська, Чернівецька області).

Trainee program — Telecom Go від lifecell

Телеком Go — це навчальна програма для студентів інженерних спеціальностей від професіоналів lifecell, які готові ділитися своїми знаннями та досвідом. Формат проведення — онлайн.

На студентів чекають сучасні та актуальні знання з функціонування мережі, вони познайомляться з роботою мобільного оператора та різними напрямами інженерних професій у цій сфері; отримають можливість здобути перший досвід інженера та розпочати свій кар'єрний шлях.

Молодший фахівець/фахівчиня з комерційного розвитку (стажистська програма) у Carlsberg Ukraine

Компанія оголошує про запуск 6-місячної оплачуваної програми стажування в напрямку «Комерційний розвиток» і запрошує студентів 3−6 курсів розпочати свою кар'єру.

Вимоги до претендентів: напрямок навчання: економіка, маркетинг, статистика; рівень володіння ПК (знання програм): Excel, Outlook.

Контент-менеджер (стажист) «Київстар ТБ» в 1+1 media

Майбутній стажист буде: створювати і редагувати проєкти на сайті та в додатках; замовляти у дизайнерів графічні креативи; контролювати процес заведення відеокарток; писати тексти для опису проєктів; оновлювати графічні матеріали на сайті та в додатках.

Обов’язковою вимогою участі у відборі є наявність відеорезюме.

До речі, якщо вас цікавить швидка позика до зарплати, за допомогою порталу Finance.ua можна підібрати для себе оптимальні умови.

Хочу отримати гроші до зарплати 👛

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.
Pfizer виплатить до $250 млн компенсацій задля врегулювання судових позовів щодо Zantac.

Pfizer виплатить до $250 млн компенсацій задля врегулювання судових позовів щодо Zantac.

Американська фармацевтична гіганта Pfizer уклала угоду на суму до 250 мільйонів доларів для врегулювання понад 10 тисяч судових позовів у США, пов’язаних із знятим з виробництва препарату від печії Zantac.

Finance.UA 1
Новини Кривбасу 16 травня: День вишиванки, навчання для педагогів, автошкола.

Новини Кривбасу 16 травня: День вишиванки, навчання для педагогів, автошкола.

Ми сподіваємося ви вже бачили як наше місто вбралося в єдину українську сорочку до Дня вишиванки. Й дійсно навіть машини патрульної поліції закарбували на капоті код нашої нації, а допомагали у цьому правоохоронцям маленькі криворіжці, як це було ...

Перший Міський телеканал. 1

️ «ЦЕ НЕ 22-Й РІК, РФ НЕ ПРОЙДЕ МАРШЕМ». Як будують фортифікації на півдні? - Новини Приазов’я

️ «ЦЕ НЕ 22-Й РІК, РФ НЕ ПРОЙДЕ МАРШЕМ». Як будують фортифікації на півдні? - Новини Приазов’я

Запорізька область посилює свою оборону через загострення російської агресії. Про це днями заявив голова Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров. За його словами, будівництво фортифікацій у регіоні просувається згідно з задачами...

Новини Приазов'я -

Про головне в деталях. Р. Марцінків. Про стан справ у громаді

Про головне в деталях. Р. Марцінків. Про стан справ у громаді

_ Підпишіться на наш канал, щоб не пропустити головних новин Івано-Франківська та Прикарпаття: _ Сайт Івано-Франківського ОТБ "Галичина": _ Facebook: _ Twitter: _ Telegram:

Галичина 1

«Евакуація – це морально важко» / hromadske

«Евакуація – це морально важко» / hromadske

Станьте спонсором цього каналу, щоб отримувати бонуси: Підпишіться на нас, щоб не пропустити головних новин України та світу: ️ Ми на hromadske не зупиняємо свою роботу під час війни. Наші журналісти та редактори нині працюють у східних й західних...

Громадське Телебачення -

Чи зможе спецтрибунал щодо злочину агресії Росії подолати імунітет для Путіна? Пояснює адвокатка.

Чи зможе спецтрибунал щодо злочину агресії Росії подолати імунітет для Путіна? Пояснює адвокатка.

Ми у соцмережах #радіосвобода #новини #Україна

Новини Приазов'я -

Львівські депутати зробили важливу заяву: про що йдеться?.

Львівські депутати зробили важливу заяву: про що йдеться?.

Найоперативніша стрічка новин з України та світу. Стисло ЗрозумілоВчасно Підписатися на наш канал Підтримати нас: #львів #сухопутна_академія #новини #війна #україна #перемога #2024 #зеленський #залужний #мобілізація #новиниУкраїни #нта #новинионла...

НТА 1

Укренерго попередило про відключення 17 травня: коли саме.
Банки та обмінники готуються відчутно змінювати курс долара: чого очікувати українцям.
Не хоче «падати в ніжки Мінкульту» : Мухарський прокоментував чутки, що виїхав за кордон як багатодітний батько.
Чоловікам для перетину кордону знадобиться ще один документ, – речник ДПСУ Демченко.
Потрібно дві системи Patriot: Зеленський розповів, за якої умови РФ не зможе окупувати Харків.
Для кого червень стане проривом: детальний гороскоп для всіх знаків.
«Бавовна» на аеродромі «Бельбек» : ймовірно авіабазу РФ повністю знищено і виведено з ладу на довгий термін - Defence Express.
Власник ферми у Польщі жорстоко вбив українця
«Ситуація критична» : ексміністр пояснив, чим викликаний різкий дефіцит в енергосистемі України.
Мурал із Залужним. Історія про червону лінію етики та здорового глузду