InternetUA

Новини України та світу

Більше новин

Названо найуспішніші криптовалюти, що досягли історичного максимуму за минулу добу.

Криптовалютні аналітики виділили токени, яким вдалось досягнути історичних максимумів за минулу добу. У список увійшли: Injective (INJ), SEI і Bitget Token (BGB).

SEI
Ціна SEI впала 19 жовтня до мінімуму $ 0.10 і з того часу послідовно зміцнювалася. Зростання прискорилося наприкінці листопада і 5 грудня досягло історичного максимуму на рівні $ 0.32.

Після цього альткоїн почав значну корекцію і 13 грудня просів до мінімуму $ 0.22. Однак учора він знову почав зростання і досяг нового історичного максимуму $ 0.34.

Найбільш ймовірний сценарій у рамках хвильового аналізу Елліотта передбачає, що ціна SEI завершила першу і другу хвилю п’ятихвильової бичачої структури. Якщо третя хвиля буде такою ж довжиною, як і перша, токен може зрости ще на 35% і досягти наступного опору на $ 0.44.

Injective
Вартість INJ стрімко зміцнювалася з початку року. Минулої доби вона досягла нового історичного максимуму $ 38.80, що означає зростання монети на 3000% у 2023 році. Темпи зростання помітно прискорилися у жовтні, і з того часу ціна сформувала дев’ять бичачих тижневих свічок за 10 тижнів.

Хвильовий аналіз говорить про те, що INJ наближається до вершини п’ятої та останньої хвилі. Нова вершина може бути досягнута близько $ 40.70. Якщо токен здійснить бичачий пробій, він може зрости на 60% і досягти наступного опору на рівні $ 61.50. Однак у разі відскоку очікується падіння на 60% до сфери підтримки $ 17.

«У міру того, як токен INJ продовжує оновлювати ATH, мережа переживає значне зростання числа користувачів і масового прийняття. Зокрема, починаючи з 9 грудня кількість щоденних нових гаманців на Injective зросла зі 134 до 1328 станом на 18 грудня», — зазначив криптовалютний аналітик Tanaka.

Bitget Token
Ціна BGB стійко зростала з липня 2022 року. З початку цього року у токена відзначалися проблеми зі спробами зростання вище горизонтальної зони опору $ 0.50.

Відскоки поєднувалися з ведмежою дивергенцією за тижневим RSI. Це вважається ознакою зростаючої слабкості. Однак пробій області $ 0.50 у листопаді також збігся з проривом лінії тренду дивергенції, що посилило його значущість.

Вчора альткоїн досяг нового історичного максимуму на рівні $ 0.70. Цей максимум був сформований вище за рівень 1.61 зовнішньої корекції попереднього падіння. Оскільки BGB просунувся вище цієї області опору, він, має шанси зрости до наступного опору на $ 0.85, розташованого на 25% вище за поточну ціну. Однак закриття BGB нижче за $ 0,65 може призвести до 30% зниження до найближчого рівня підтримки $ 0.50.

Источник: noworries.news

Глава Міноборони Британії: Путіну не вдасться тотально перевести економіку на воєнні рейки.

Глава Міноборони Британії: Путіну не вдасться тотально перевести економіку на воєнні рейки.

Міністр оборони Великої Британії Грант Шаппс висловився щодо проблем Росії з дефіцитом робочої сили, викликаним, зокрема, мобілізацією на загарбницьку війну проти України.

InternetUA 1
ТВ7+. КАМ’ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКИЙ – 650 РОКІВ ЄВРОПЕЙСЬКОЇ ІСТОРІЇ

ТВ7+. КАМ’ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКИЙ – 650 РОКІВ ЄВРОПЕЙСЬКОЇ ІСТОРІЇ

650 років європейської історії. Кам’янець-Подільський відзначив день міста. У програмі тижневих заходів було чимало мистецьких і благодійних акцій. Усі вони проходили під гаслом «Збираємо донати на дрони і гармати». Наш сайт : А також ми у фейсбуц...

Телеканал Хмельницького -

ТВ7+.МЕЛЬПОМЕНА FEST:У ХМЕЛЬНИЦЬКОМУ ВІДБУВСЯ ФЕСТИВАЛЬ ДИТЯЧИХ ТА МОЛОДІЖНИХ ТЕАТРАЛЬНИХ КОЛЕКТИВІВ

ТВ7+.МЕЛЬПОМЕНА FEST:У ХМЕЛЬНИЦЬКОМУ ВІДБУВСЯ ФЕСТИВАЛЬ ДИТЯЧИХ ТА МОЛОДІЖНИХ ТЕАТРАЛЬНИХ КОЛЕКТИВІВ

Гість: АНАТОЛІЙ БЕЛЕВАНЦЕВ - заступник директора з навчально-виховної роботи Хмельницької школи мистецтв. Наш сайт : А також ми у фейсбуці : Підписуйтесь на наш канал, ставте лайки та тисніть на дзвіночок !!!

Телеканал Хмельницького -

ТВ7+. СПІВПРАЦЯ ІРАНУ І РФ НЕ ЗМІНИТЬСЯ - ДМИТРО ЛЕВУСЬ  #ДМИТРОЛЕВУСЬ  #ІРАНУІРФ

ТВ7+. СПІВПРАЦЯ ІРАНУ І РФ НЕ ЗМІНИТЬСЯ - ДМИТРО ЛЕВУСЬ #ДМИТРОЛЕВУСЬ #ІРАНУІРФ

Наш сайт : А також ми у фейсбуці : Підписуйтесь на наш канал, ставте лайки та тисніть на дзвіночок !!!

Телеканал Хмельницького -

ТВ7+. СПІВПРАЦЯ ІРАНУ І РФ НЕ ЗМІНИТЬСЯ

ТВ7+. СПІВПРАЦЯ ІРАНУ І РФ НЕ ЗМІНИТЬСЯ

ДМИТРО ЛЕВУСЬ - експерт-міжнародник аналітичного центру «Обʼєднана Україна». Наш сайт : А також ми у фейсбуці : Підписуйтесь на наш канал, ставте лайки та тисніть на дзвіночок !!!

Телеканал Хмельницького -

ТВ7+. «МЕЛЬПОМЕНА FEST»

ТВ7+. «МЕЛЬПОМЕНА FEST»

«Мельпомена FEST». У Хмельницькому завершився показ вистав від дитячих і молодіжних колективів. На фестиваль з’їхалися маленькі театрали зі всієї області і не тільки. Чим дивували та, як оцінювали далі у сюжеті. Наш сайт : А також ми у фейсбуці : ...

Телеканал Хмельницького -

НОВИНИ. Випуск за 20 травня 2024 року

НОВИНИ. Випуск за 20 травня 2024 року

Якщо ви маєте новину - повідомляйте на пошту – redaktor@sk1.tv з темою "Новина для СК1" Дивіться нас онлайн на sk1.tv Додавайтеся до нас у соцмережах:

Телеканал СК1 -

Волонтерський штаб захисту України
Друзі! Потрібна допомога Всіх, у кого перша негативна група крові 🩸 ,просимо прийти в Чернівецький обласний центр крові за адресою: вул.Українська,...
#Дякуємо організаціям - #Johanniter , #GlobalMedic та #Mission Siret та їх волонтерській команді за те, що вчергове привезли необхідну допомогу! Ок...
ВШЗУ оголошує збір на Mavic 3T для розвід батальйону 5 окремої київської штурмової бригади! 🪖 Долучайтесь, щоб якомога швидше закрити цей збір! Ціл...
Телеграм канали