Цензор.НЕТ

Найсвіжіші огляди головних подій, резонансні статті, все про війну в Україні, авторські думки, фото та відео з місця подій, бізнес, розваги, політика, спорт.

Більше новин

21 квітня польські фермери планують частково відновити рух вантажівок у пункті пропуску «Рава-Руська - Гребенне» - Держприкордонслужба.

Польські фермери планують частково відновити пропуск вантажівок до Польщі у прикордонному пункті "Рава-Руська - Гребенне" у неділю 21 квітня.

Як передає Цензор.НЕТ із посиланням на УП, про це повідомив речник Держприкордонслужби України полковник Андрій Демченко.

"За інформацією від польських колег, фермери, котрі під час акції протесту обмежують рух транспорту, пропускатимуть на вʼїзд до Польщі вантажівки, окрім тих, які переміщують товари 1-24 групи УКТЗЕД (сільськогосподарська продукція. – Ред.). Початок руху ваговозів попередньо має розпочатися об 08:00 21 квітня", - йдеться в повідомленні.

Читайте на "Цензор.НЕТ": Відновлено рух вантажівок у пунктах пропуску "Шегині-Медика" та "Краківець-Корчова", - Держприкордонслужба

Автор: Наталя Джума

Україна посіла 61 сходинку у світовому рейтингу свободи слова, піднявшись цьогоріч на 18 позицій -  RSF.

Україна посіла 61 сходинку у світовому рейтингу свободи слова, піднявшись цьогоріч на 18 позицій - RSF.

У цьогорічному рейтингу свободи слова Україні посіла 61 сходинку зі 180 країн світу. Таким чином, Україна піднялася на 18 позицій, оскільки у 2023 році займала 79-те місце.

Цензор.НЕТ -
Захід не готовий до конвенційної війни. Потрібно збільшити оборонні витрати -  голова гендиректор Rheinmetall Паппергер

Захід не готовий до конвенційної війни. Потрібно збільшити оборонні витрати - голова гендиректор Rheinmetall Паппергер

Глава німецького оборонного концерну Rheinmetall Армін Паппергер закликав до значного збільшення військових витрат, щоб Німеччина могла стати здатною захистити себе.

Цензор.НЕТ 1
У ХМЕЛЬНИЦЬКІЙ ГРОМАДІ СТАРТУВАВ СЕЗОН ТЕРМОМОДЕРНІЗАЦІЇ.

У ХМЕЛЬНИЦЬКІЙ ГРОМАДІ СТАРТУВАВ СЕЗОН ТЕРМОМОДЕРНІЗАЦІЇ.

ДМИТРО ЛЕСЬКІВ начальник відділу енергоменеджменту Хмельницької міської ради TV7+ — обласний телеканал цілодобового мовлення, який працює на території Хмельницької та частині Вінницької й Тернопільскої областей. Від початку широкомасштабного вторг...

Телеканал Хмельницького -

9 травня у Коломиї виступить піаніст Євген Хмара

9 травня у Коломиї виступить піаніст Євген Хмара

9 травня у Коломиї виступить піаніст Євген Хмара

НТК -

Мистецька мозаїка. Колекція Романа Білика

Мистецька мозаїка. Колекція Романа Білика

_ Підпишіться на наш канал, щоб не пропустити головних новин Івано-Франківська та Прикарпаття: _ Сайт Івано-Франківського ОТБ "Галичина": _ Facebook: _ Twitter: _ Telegram:

Галичина -

ЩО ТАКЕ ТРАХЕОСТОМА І ЯК ВОНА ДОПОМАГАЄ ДИХАТИ?

ЩО ТАКЕ ТРАХЕОСТОМА І ЯК ВОНА ДОПОМАГАЄ ДИХАТИ?

НАТАЛІЯ ВАВІЛОН завідувачка відділенням новоутворень голови і шиї Хмельницького обласного протипухлинного центру, лор-онколог TV7+ — обласний телеканал цілодобового мовлення, який працює на території Хмельницької та частині Вінницької й Тернопільс...

Телеканал Хмельницького -

З під землі — у полон. російських «штурмовиків» взяли у Роботиному

З під землі — у полон. російських «штурмовиків» взяли у Роботиному

Готовий попрощатися з руками-ногами аби знову не йти на війну. Один з полонених під селом Роботине окупантів божиться, що ніколи не повернеться в Україну. Інший — готовий йти в тюрму, якщо його на росії захочуть мобілізувати вдруге. Вітя і Юра роз...

Телеканал TV5 1

Велика вечірня – Виставлення Плащаниці- ПАТРІАРШИЙ СОБОР УГКЦ у Києві  - Наживо - 03.

Велика вечірня – Виставлення Плащаниці- ПАТРІАРШИЙ СОБОР УГКЦ у Києві - Наживо - 03.

Найоперативніша стрічка новин з України та світу. Стисло ЗрозумілоВчасно Відео: Живе телебачення Підписатися на наш канал Підтримати нас: # # # #війна #україна #перемога #2024 #зеленський #залужний #мобілізація #новиниУкраїни #нта #новинионлайн #н...

НТА -