Обозреватель

Найсвіжіші новини України та світу онлайн, гарячі теми, головні новини, cтатті та аналітика, Спорт.

Більше новин

По периметру – десятки камер: агенти «Атеш» розвідали нафтобазу в Джанкої.

Активісти руху спротиву виявили одну з найбільших нафтобаз у тимчасово окупованому Криму. Ворожий об'єкт розташований в Джанкої.

Примітно, що загарбники намагаються ретельно охороняти територію нафтобази. Про це в Telegram повідомляє військовий рух українців та кримських татар "Атеш".

Протягом багатьох місяців, починаючи з кінця минулого року, агенти проводили розвідку та стеження за нафтобазою. Активісти зафіксували шляхи логістики та техніку, яку російські окупанти використовують для перевезення нафтопродуктів.

Крім того, територія нафтобази повністю огороджена та її постійно патрулюють. Також росіяни по всьому периметру встановили десятки камер.

"Вони встановлені як на видних місцях, так і в точках для прихованої відеофіксації, що демонструє, наскільки окупанти цінують цей об'єкт", – повідомляють агенти Атеш.

За словами активістом руху опору, інформація про нафтобаз давно передана Силам оборони України. Також у мережі оприлюднили координати об'єкта: 45.689880, 34.369375.

Нагадаємо, російські окупанти почали захищати свої нафтопереробні заводи від ударів безпілотників. Ворог обшиває резервуари з паливом сітками, відомими як "мангали". Втім, атака по НПЗ "Слов'янськ-ЕКО" у Краснодарському краї показала, що такі конструкції не допомогли загарбникам.

Раніше повідомлялося, що в ніч проти 28 квітня в Джанкої та на мисі Тарханкут на території тимчасово окупованого Криму пролунали вибухи. Ціллю атак, ймовірно, були російські підрозділи та системи ППО.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Працівники коломийських комунальних підприємств будували фортифікаційні споруди на сході.

Працівники коломийських комунальних підприємств будували фортифікаційні споруди на сході.

Місяць на сході. Працівники коломийських комунальних підприємств будували фортифікаційні споруди, які повинні слугувати захистом для наших військових. Їхали туди лише добровільно, ті, хто хотіли зробити щось потрібне для захисників. У сьогоднішньо...

НТК 1

Молебень до Дня матері. На території Коломийської РДА провели молитву біля статуї Матері Божої

Молебень до Дня матері. На території Коломийської РДА провели молитву біля статуї Матері Божої

Молебень до Дня матері. На території Коломийської РДА провели молитву біля статуї Матері Божої. Напередодні її оновили коштами меценатів на прохання мешканців, які проживають поруч. Владики освятили її напередодні Дня матері.

НТК -

Підприємство може забронювати лише 50% працівників️#мобілізація #тцк #lmn  #новини #video #lviv.

Підприємство може забронювати лише 50% працівників️#мобілізація #тцк #lmn #новини #video #lviv.

️Дар’я Тарасенко - адвокатка. #законпромобілізацію #бронювання #тцк #мобілізація #warinukraine #воїниУкраїни #військові #війнавУкраїні #бронь #цирк #viral #рек #lmn #ukraine #video #новини #львів #life #lviv #video #львівщина #youtube #youtubevide...

ЛМН -

У Тернополі висадили квіти до Дня матері

У Тернополі висадили квіти до Дня матері

Новини Тернополя -

Як відбувається евакуація місцевого населення на півночі Харківщини.

Як відбувається евакуація місцевого населення на півночі Харківщини.

Вранці 10 травня зʼявляються повідомлення, що росіяни пробують прорвати лінію оборони на півночі Харківської області. Пізніше президент Володимир Зеленський підтверджує — російські війська розпочали нову хвилю наступальних дій на Харківському напр...

Громадське Телебачення -

160-річчя від дня народження Кирила Трильовського відзначили у Коломиї.

160-річчя від дня народження Кирила Трильовського відзначили у Коломиї.

У Коломиї оновили погруддя Кирилові Трильовському. З нагоди 160-річчя від дня його народження. А ще з цієї нагоди у Коломиї відбулася низка заходів. Зокрема, у музеї історії міста Коломиї відкрили виставку, присвячену громадсько-політичному діячев...

НТК -