Обозреватель

Найсвіжіші новини України та світу онлайн, гарячі теми, головні новини, cтатті та аналітика, Спорт.

Більше новин

У Калузькій області РФ прогриміли вибухи: повідомляють про приліт по НПЗ.

У російському місті Калуга (Калузька область країни-агресора) у ніч на п'ятницю, 10 травня, пролунали вибухи. Місцеві жителі поскаржилися, що чули вибухи, після яких почалася пожежа.

За попередніми даними, регіон атакували БПЛА, які вразили нафтопереробний завод "Перший завод" . Про це писали пропагандистські канали у Telegram.

Місцеві жителі у чатах писали, що на місці почалася сильна пожежа. Її видно і на опублікованих у мережі кадрах. На місце прильоту прибули пожежники.

Офіційної інформації від влади російського регіону наразі немає.

Нагадаємо, що це вже другий приліт по "Першому заводу" у Калузькій області Росії. Перший був 15 березня 2024 року . За даними джерел OBOZ.UA, тоді НПЗ атакували дрони Головного управління розвідки.

"Перший завод", як заявляється на сайті підприємства, "є чинним найбільшим нафтохімічним підприємством Калузької області".

"Основний вид діяльності підприємства – переробка товарної нафти та газоконденсату та їх подальшої реалізації на внутрішньому та зовнішньому ринках", – позиціонує себе підприємство.

Особливо пишаються там комплексом з переробки вуглеводневої сировини АВБТ-101 з обсягом переробки 1,2 млн тонн на рік.

Як повідомляв OBOZ.UA, у російському селі Юрівка у Краснодарському краї країни-агресора, у ніч на четвер, 9 травня, пролунали вибухи. Як стверджують очевидці, БПЛА атакували нафтобазу.

Тільки перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber . Н е ведіться на фейки!

ТВ7+. КАМ’ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКИЙ – 650 РОКІВ ЄВРОПЕЙСЬКОЇ ІСТОРІЇ

ТВ7+. КАМ’ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКИЙ – 650 РОКІВ ЄВРОПЕЙСЬКОЇ ІСТОРІЇ

650 років європейської історії. Кам’янець-Подільський відзначив день міста. У програмі тижневих заходів було чимало мистецьких і благодійних акцій. Усі вони проходили під гаслом «Збираємо донати на дрони і гармати». Наш сайт : А також ми у фейсбуц...

Телеканал Хмельницького -

ТВ7+.МЕЛЬПОМЕНА FEST:У ХМЕЛЬНИЦЬКОМУ ВІДБУВСЯ ФЕСТИВАЛЬ ДИТЯЧИХ ТА МОЛОДІЖНИХ ТЕАТРАЛЬНИХ КОЛЕКТИВІВ

ТВ7+.МЕЛЬПОМЕНА FEST:У ХМЕЛЬНИЦЬКОМУ ВІДБУВСЯ ФЕСТИВАЛЬ ДИТЯЧИХ ТА МОЛОДІЖНИХ ТЕАТРАЛЬНИХ КОЛЕКТИВІВ

Гість: АНАТОЛІЙ БЕЛЕВАНЦЕВ - заступник директора з навчально-виховної роботи Хмельницької школи мистецтв. Наш сайт : А також ми у фейсбуці : Підписуйтесь на наш канал, ставте лайки та тисніть на дзвіночок !!!

Телеканал Хмельницького -

ТВ7+. СПІВПРАЦЯ ІРАНУ І РФ НЕ ЗМІНИТЬСЯ - ДМИТРО ЛЕВУСЬ  #ДМИТРОЛЕВУСЬ  #ІРАНУІРФ

ТВ7+. СПІВПРАЦЯ ІРАНУ І РФ НЕ ЗМІНИТЬСЯ - ДМИТРО ЛЕВУСЬ #ДМИТРОЛЕВУСЬ #ІРАНУІРФ

Наш сайт : А також ми у фейсбуці : Підписуйтесь на наш канал, ставте лайки та тисніть на дзвіночок !!!

Телеканал Хмельницького -

ТВ7+. СПІВПРАЦЯ ІРАНУ І РФ НЕ ЗМІНИТЬСЯ

ТВ7+. СПІВПРАЦЯ ІРАНУ І РФ НЕ ЗМІНИТЬСЯ

ДМИТРО ЛЕВУСЬ - експерт-міжнародник аналітичного центру «Обʼєднана Україна». Наш сайт : А також ми у фейсбуці : Підписуйтесь на наш канал, ставте лайки та тисніть на дзвіночок !!!

Телеканал Хмельницького -

ТВ7+. «МЕЛЬПОМЕНА FEST»

ТВ7+. «МЕЛЬПОМЕНА FEST»

«Мельпомена FEST». У Хмельницькому завершився показ вистав від дитячих і молодіжних колективів. На фестиваль з’їхалися маленькі театрали зі всієї області і не тільки. Чим дивували та, як оцінювали далі у сюжеті. Наш сайт : А також ми у фейсбуці : ...

Телеканал Хмельницького -

НОВИНИ. Випуск за 20 травня 2024 року

НОВИНИ. Випуск за 20 травня 2024 року

Якщо ви маєте новину - повідомляйте на пошту – redaktor@sk1.tv з темою "Новина для СК1" Дивіться нас онлайн на sk1.tv Додавайтеся до нас у соцмережах:

Телеканал СК1 -

Сили Спеціальних Операцій ЗС України
«Зіл» командир відділення 73-го морського центру ССО про свій шлях у Силах спеціальних операцій та найскладніші завдання ⬇️ «24-го лютого 2022 року...
Перший рекрутинговий центр ССО запрацював у Києві Відсьогодні бажаючі долучитися до лав Сил спеціальних операцій можуть отримати детальну інформаці...
Паркер оператор 3-го полку ССО Під час виконання завдання в сірій зоні отримав уламкові поранення хребта і руки. Одна рука була перебита в лікті, н...
Телеграм канали