Обозреватель

Найсвіжіші новини України та світу онлайн, гарячі теми, головні новини, cтатті та аналітика, Спорт.

Більше новин

«Без сусідів» : в Карпатах будинок продають за $8,8 тисячі, як виглядає помешкання в лісу.

В Україні, в Косівському районі Івано-Франківської області продається двокімнатний будинок. Разом з будинком продається ділянка землі площею 60 соток. Головна перевага: будинок знаходиться в Карпатах.

Про це йдеться в даних великого порталу нерухомості. Так, разом з будинком також стайня, криниця. До найближчої асфальтованої дороги - два кілометра. Недалеко знаходяться курортні села.

"Продається хата в селі Баня-Березів Косівського району. Гарне розташування. Поблизу річка, близько до лісу. Два заїзди. Криниця. Стайня, стодола. Сад. Неймовірно гарні краєвиди. Без сусідів. Близько двох кілометрів до асфальтованої дороги. Неподалік школа, дитячий садок, магазини, Нова пошта", – йдеться в оголошенні.

Як змінились ціни

На вторинному ринку України змінились ціни на 1-кімнатні квартири. Причому по всій країні – у деяких областях вони виросли, а в деяких знизились. Наприклад, з лютого до березня 2024 року найбільше вартість такого житла зросла у Волинській області – одразу на 19%, до середніх 46 616 доларів. Найбільше зниження зафіксовано на Дніпропетровщині – на 4%, до середніх 42 954 доларів.

Загалом зниження цін склало 1-4%, розповіли OBOZ.UA у великому профільному маркетплейсі. Окрім Дніпропетровської області, 1-кімнатні квартири здешевшали у:

  • Черкаській – на 3%;
  • Рівненській – 3%;
  • Харківській – 3%;
  • Полтавській – 2.2%;
  • Вінницькій – 2%;
  • Запорізькій – 2%;
  • Миколаївській – 1,1%;
  • Одеській – 1%.

Діапазон же здорожчання набагато ширший – від 0,1% до 19%. Крім Волинської, купувати 1-кімнатні квартири стало значно дорожче у:

  • Чернівецькій – на 9,3%;
  • Івано-Франківській – 4%;
  • Чернігівській – 4%;
  • Сумській областях – 4%.

У Києві вартість 1-кімнатних квартир на вторинному ринку збільшилася на 0,1%.

Як повідомляв OBOZ.UA, тим часом в Одесі продають квартиру-пентхаус за 3 млн доларів. У ній є 8 кімнат, що розташовані на трьох рівнях. Всі – з краєвидом на море та узбережжя. Продавець стверджує, що квартира є "ідеальним аналогом приватного будинку".

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

КРІНЖовості: про російську брехню та абсурд - 18.05.24

КРІНЖовості: про російську брехню та абсурд - 18.05.24

Підписуйтесь на канал та залишайте коментарі під відео! Для нас важлива ваша думка! Наші соціальні мережі: Telegram: Facebook: Instagram: TikTok:

Телеканал TV5 1

«Воротарі не мають руки, а польові гравці – ноги»: як ветерани війни стали футбольною командою.

«Воротарі не мають руки, а польові гравці – ноги»: як ветерани війни стали футбольною командою.

«Зламана ключиця, ампутація лівої руки, розірвані плече, живіт, нога, щелепа, око», – такі травми на фронті отримав Богдан Молочко. 10 місяців він провів у лікарні, а тоді, каже, неочікуваним способом фізіологічної та психологічної реабілітації ст...

Радіо Свобода -

Окрилені відвагою.  Калушанин Назар про війну, ампутацію та байдужість

Окрилені відвагою. Калушанин Назар про війну, ампутацію та байдужість

26-річний калушанин Назар відбивав атаки росіян на Київщині та Донеччині у складі 10-гірсько- штурмової бригади. Служив на посаді стрільця-зенітника. Рік тому отримав важке поранення — відірвало ногу. Далі важкі операцій, деякі навіть без наркозу....

Галичина -

Невичерпне джерело. Виставка  «Великодня»

Невичерпне джерело. Виставка «Великодня»

_ Підпишіться на наш канал, щоб не пропустити головних новин Івано-Франківська та Прикарпаття: _ Сайт Івано-Франківського ОТБ "Галичина": _ Facebook: _ Twitter: _ Telegram:

Галичина -

Фінальний етап змагань з регбі серед школярів: як це було?.

Фінальний етап змагань з регбі серед школярів: як це було?.

Найоперативніша стрічка новин з України та світу. Стисло ЗрозумілоВчасно Підписатися на наш канал Підтримати нас: #регбі #львів #спорт

НТА -

Інформаційний випуск «Події тижня» за 18.05.24

Інформаційний випуск «Події тижня» за 18.05.24

Інформаційний випуск «Події тижня» за 18.05.24

НТК 1