Дзеркало Тижня

Останні новини України й світу. Лише достовірні новини політики, економіки, світу, культури й науки.

Більше новин

У Харкові збільшилося число постраждалих внаслідок нічного обстрілу.

В одному з сіл на вибухівці підірвався чоловік.

У Харкові збільшилося число постраждалих внаслідок нічного удару по Шевченківському району міста , повідомив очільник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов. Він також повідомив, як доба минула загалом в області.

Зокрема, росіяни вдарили по місту після опівночі, 24 квітня. У результаті цього удару, постраждали троє чоловіків 33, 45, 53 років та три жінки 24, 45, 54 років. В Офісі генпрокурора уточнили , що у трьох чоловіків легкі тілесні ушкодження. У трьох жінок гостра реакція на стрес.

Внаслідок цього удару в місті пошкоджено скління та зовнішнє оздоблення трьох багатоквартирних будинків, двох офісних будівель, трьох нежитлових будинків. Загалом пошкоджено 568 вікон та 33 автомобілі. Також росіяни пошкодили газову магістраль.

Олег Синєгубов пише, що ворог вночі влучив по Харкову двома КАБами. Водночас в ОГП зазначили, що росіяни вдарили двома ракетами типу С-300 з території Білгородської області РФ.

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Росіяни вдарили ракетою по ЖК у Харкові. Є постраждалі, триває пошуково-рятувальна операція

Водночас у Салтівському районі Харкова внаслідок обстрілу, якого росіяни завдали вдень 23 квітня, пошкоджені 19 приватних будинків, три гаражі та три автомобілі. По Шевченківському району також вдарили і вдень та пошкодили тоді два авто.

Що стосується Харківської області загалом, то тільки з артилерії та мінометів ворог обстріляв близько 15 населених пунктів. Також окупанти використовували, РСЗВ ракети та КАБи.

Зокрема, ворог поцілив по Золочеву двома ракетами. Там частково зруйновано колишню будівлю Золочівської адміністрації та 10 будинків, з них два житлових багатоквартирних. Крім того, пошкоджена будівля банківської установи.

Сенькове росіяни обстріляли із РСЗВ. У селі внаслідок обстрілу пошкоджена лінія електропередач та приватне домоволодіння.

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Синєгубов розповів про наслідки удару по телевежі в Харкові

На Козачу Лопань ворог скинув КАБи. Там пошкоджені приватні будинки та електроопора. Також керованими авіабомбами росіяни обстріляли й село Вільча, де пошкодили приватні будинки та електроопору.

Олег Синєгубов також повідомив, що минулої доби на вибуховому пристрої підірвався 24-річний житель села Юрченкове, його госпіталізували. Постраждалий підірвався, коли їхав на автомобілі через поле.

Нагадаємо, 22 квітня росіяни атакували телевежу в Харкові ракетою Х-59. Через атаку в місті та найближчих населених пунктах тепер відсутня трансляція телесигналу цифрового мовлення. Однак відбудова вежі можлива лише після завершення бойових дій.

Дивіться спецтему:

  1. Окупанти в Донецькій області за добу поранили сімох людей Усього від початку вторгнення ворог убив в області понад 1900 мирних жителів, ще понад 4800 — поранив.

  2. У Байдена розповіли, як розподілятимуть допомогу для України Для відправки перших поставок не вистачає лише підпису президента, який той повинен залишити на відповідному документі вже сьогодні.

  3. Росіяни поранили двох жительок Нікопольського району Дніпропетровщини. Ще 2,1 тис. абонентів зараз без світла В обласній раді розповіли, як у Дніпропетровській області минула ніч.

  4. Херсонщина: через російські обстріли загинула людина, ще п'ятеро — поранені Ворог вкотре поцілив у житлові квартали.

  5. ЗСУ заспокоїли загарбницькі амбіції ще 880 росіян, а когось із них ще й упокоїли Загалом наші захисники ліквідували понад 461 тисячу російських окупантів.

ППО збила майже всі  «шахеди» , якими росіяни масовано атакували Сумщину - Олещук.

ППО збила майже всі «шахеди» , якими росіяни масовано атакували Сумщину - Олещук.

У ніч на 6 травня року росіяни атакували Україну з північного напрямку, застосувавши 13 ударних БпЛА типу Shahed-131/136. Про це повідомив офіційний Телеграм-канал командувача Повітряних Сил Збройних Сил України генерал-лейтенанта Миколи Олещука. ...

Дзеркало Тижня 2
Армія РФ обстріляла житлові райони Харкова у Великодню неділю.

Армія РФ обстріляла житлові райони Харкова у Великодню неділю.

Вдень, 5 травня, російські війська завдали кількох авіаударів по Харкову. Щонайменше 15 людей отримали поранення, йдеться у повідомленні обласної прокуратури. За даними голови обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, «росіяни вдарили по...

Радіо Свобода 5

Психологи кажуть: душа, свідомість та пошук сенсів

Психологи кажуть: душа, свідомість та пошук сенсів

Душа. Свідомість. Пошук сенсів: в ефірі «Першого Міського» зараз психологи продовжують вже 2 випуск говорити на найбільш абстрактну тему. Що таке доля? Чи існує вона? Який від погляд на природу людини з точки зору релігії та психології? На ці та і...

Перший Міський телеканал. 2

Які бригади представлені у Львівському рекрут-центрі? #рекрутинг #lmn #новини #lviv #мобілізація.

Які бригади представлені у Львівському рекрут-центрі? #рекрутинг #lmn #новини #lviv #мобілізація.

ЛМН 3

Швидкі подорожі в альтернативні світи за низькою ціною / Бліц-UP.

Швидкі подорожі в альтернативні світи за низькою ціною / Бліц-UP.

Ми зараз кажемо не про якийсь надсучасний телепорт, а про книжки. Старше покоління подейкує, що від таких космічних ексурсій сторінками чимдуж відмовляється молодь. Утім, представник юної генерації нашого телеканалу - «ботан» Антон Чекаль вирішив ...

Перший Міський телеканал. 1

Добровольці закінчилися чи вони ще є#добровольці #мобілізація #тцк #lmn #рекрутинг #lviv #врек #рек.

Добровольці закінчилися чи вони ще є#добровольці #мобілізація #тцк #lmn #рекрутинг #lviv #врек #рек.

Галина Піскорська - рекрутерка центру рекрутингу української армії у Львові. #мобілізація #рекрутинг #рекрутер #тцк #рекрутцентри #24бригада #Азов #ДаВінчі #3штурмова #24ОМБр #3ОШБр #warinukraine #насильнамобілізація #воїниУкраїни #військові #війн...

ЛМН 1

Без коментарів: Кривий Ріг попрощався із військовослужбовцем Ростиславом Клименком.

Без коментарів: Кривий Ріг попрощався із військовослужбовцем Ростиславом Клименком.

Перший Міський телеканал. 2