InternetUA

Новини України та світу

Більше новин

Samsung починає працювати над Galaxy S24 FE

У січні Samsung представила свою топову серію смартфонів Galaxy S24. Тепер компанія, ймовірно, готується представити свої наступні складні смартфони серії Galaxy Z разом з кількома іншими продуктами: серією Galaxy Tab S10 , серією Galaxy Watch 7 і Galaxy Ring .

Цікаво, що Samsung також працює над смартфоном FE в серії Galaxy S24. Хоча подробиць про цей смартфон наразі мало, GalaxyClub , надійне джерело витоків даних Samsung, розповіло про те, що Samsung готує новий смартфон під кодовою назвою R12.

За схемою попередніх моделей FE (S20 FE – R8, S21 FE – R9, S23 FE – R11), розумно припустити, що R12 – це Galaxy S24 FE. Кодова назва R10 нібито була присвоєна Galaxy S22 FE, але вона так і не була випущена.

Окрім кодової назви, ми не так багато знаємо про S24 FE. Навпаки, витоків про S23 FE було багато в цей час минулого року. Це може означати можливу затримку запуску S24 FE. Samsung випустила Galaxy S23 FE в жовтні минулого року. Таким чином, враховуючи поточний етап розробки S24 FE, запуск у листопаді або пізніше виглядає більш імовірним.

Технічні характеристики Samsung Galaxy S23 FE

Оскільки ми мало що знаємо про Galaxy S23 FE, давайте коротко нагадаємо характеристики Galaxy S23 FE. Samsung Galaxy S23 FE працює на базі процесора Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 у США та процесора Samsung Exynos 2200 в інших країнах. SoC поєднується з 8 ГБ оперативної пам’яті та 128 ГБ або 256 ГБ пам’яті.

На передній панелі ви отримаєте 6,4-дюймовий AMOLED-дисплей із роздільною здатністю FHD+ і частотою оновлення 120 Гц. З коробки смартфон працює під управлінням Android 13 на базі One UI 5.1 (оновлено до Android 14) і оснащений екранним датчиком відбитків пальців для безпеки.

Пристрій поставляється з акумулятором ємністю 4500 мАг, який підтримує дротову зарядку потужністю 25 Вт і бездротову зарядку потужністю 15 Вт.

Що стосується камери, то S23 FE має 10-мегапіксельну фронтальну камеру та потрійну камеру 50-мегапікселів (основна, з OIS) + 12-мегапікселів (надширококутна) + 8-мегапіксельна (телефото, з 3-кратним оптичним зумом). на спині. Інші ключові особливості пристрою включають подвійні динаміки та корпус з рейтингом IP68.

Источник: portaltele.com.ua

У Німеччині занепокоєні діями Raiffeisen — банк веде перемовини з бізнесом російського олігарха.

У Німеччині занепокоєні діями Raiffeisen — банк веде перемовини з бізнесом російського олігарха.

Міністерство економіки Німеччини вивчає ситуацію з банком Raiffeisen, який планує купити частку у будівельній групі Strabag. Компанія що пов'язана з російським олігархом Олегом Дерипаскою.

InternetUA 1
SK Hynix представила SSD на 300 Тбайт

SK Hynix представила SSD на 300 Тбайт

Компанія SK hynix, провідний світовий виробник напівпровідникової пам’яті, на прес-конференції представила ряд інноваційних розробок, покликаних задовольнити зростаючі потреби центрів обробки даних (ЦОД) та систем штучного інтелекту (ШІ).

InternetUA 1
Невичерпне джерело. Вірю. Надіюсь. Люблю

Невичерпне джерело. Вірю. Надіюсь. Люблю

_ Підпишіться на наш канал, щоб не пропустити головних новин Івано-Франківська та Прикарпаття: _ Сайт Івано-Франківського ОТБ "Галичина": _ Facebook: _ Twitter: _ Telegram:

Галичина 1

Девід Кемерон посадив дерево у Львові й пообіцяв допомогу Україні.

Девід Кемерон посадив дерево у Львові й пообіцяв допомогу Україні.

Міністр закордонних справ Великої Британії Девід Кемерон відвідав Львів у п’ятницю (3 травня) під час своєї дводенної поїздки в Україну. У Львові Кемерон зустрівся з міським головою Львова Андрієм Садовим та та очільником Львівської ОВА Максимом К...

Радіо Свобода 1

«БУДУТЬ ВІДЖИМАТИ ВСЕ». Як РФ привласнює майно в окупації? - Новини Приазов’я

«БУДУТЬ ВІДЖИМАТИ ВСЕ». Як РФ привласнює майно в окупації? - Новини Приазов’я

Російська окупаційна влада перевіряє документи власників земельних ділянок на окупованих територіях Запорізької області. Про це повідомило так зване міністерство майнових і земельних відносин. За даними окупаційного відомства, воно проводить заход...

Новини Приазов'я -

До дошки/ Інтелектуально-розважальне шоу

До дошки/ Інтелектуально-розважальне шоу

В ефірі телеканалу «Перший Міський» з'явився новий захоплюючий формат - шоу під назвою «До дошки». У програмі діти та дорослі змагатимуться, демонструючи свої знання шкільної програми, аби визначити найрозумнішу команду за версією телеканалу. Запр...

Перший Міський телеканал. -

Як криворіжці святкуватимуть Великодень?/Ранкове шоу.

Як криворіжці святкуватимуть Великодень?/Ранкове шоу.

Скоро вже буде Пасха, так шо заказуйте м'яска. Скоро вже буде Пасха, сардельки та ковбаска. Так, так вже у неділю ми відмічатимемо Великдень, хтось зранку піде до церкви, хтось готуватиме сніданок, аби розговлятися. Цікаво які ще традиції є у крив...

Перший Міський телеканал. -

На Переяславщині попрощалися з 38-річним Героєм Сергієм Семенікіним.

На Переяславщині попрощалися з 38-річним Героєм Сергієм Семенікіним.

Зі скорботою та шаною на Переяславщині провели в останню земну дорогу полеглого на Донеччині воїна Сергія Семенікіна, повідомляє Proslav. У суботу, 4 травня, Переяславська та Дівичківська громади прощалися з загиблим на війні Героєм – 38-річним ме...

proSLAV 1