Новини

Стартувала програма благодійної передачі Україні вживаних авто з Лондону.

Стартувала програма благодійної передачі Україні вживаних авто з Лондону.

У Лондоні офіційно стартувала розширена схема утилізації ULEZ, яка дозволяє відправляти вживані транспортні засоби в Україну. Програму розроблено після звернення мера Києва Віталія Кличка до мера столиці Великої Британії Садіка Хана.

Цензор.НЕТ -
Видавництво  «Наш Формат»  попередило про незаконність використання віршів полеглого на війні Максима Кривцова без дозволу.

Видавництво «Наш Формат» попередило про незаконність використання віршів полеглого на війні Максима Кривцова без дозволу.

Про це вони повідомили у Facebook. Українське видавництво "Наш Формат", яке має ексклюзивні права на роботи загиблого на фронті військовослужбовця та поета Максима Кривцова з позивним Далі, у зв’язку зі значним зростанням інтересу до його творчост...

Еспресо -
Затримано ворожого шпигуна, який стежив за Силами оборони та чергував на російських блокпостах під час боїв за Харків -  СБУ.

Затримано ворожого шпигуна, який стежив за Силами оборони та чергував на російських блокпостах під час боїв за Харків - СБУ.

Служба безпеки і Національна поліція викрили мешканця Харківщини на пособництві РФ і запобігли його втечі на тимчасово окуповані території України.

Цензор.НЕТ -
ППО, снаряди та далекобійні ракети: у Німеччині почалась 20-та зустріч у форматі  «Рамштайн».

ППО, снаряди та далекобійні ракети: у Німеччині почалась 20-та зустріч у форматі «Рамштайн».

Про це повідомляє пресслужба Міністерства оборони України. Українську делегацію очолює міністр оборони України Рустем Умєров. "Пріоритетами на цьому засіданні для України є надання систем ППО та ракет до них, ракети дальнього радіуса дії. Постійни...

Еспресо -
Влада Бєлгородської області РФ вирішила евакуювати 9 тисяч дітей.

Влада Бєлгородської області РФ вирішила евакуювати 9 тисяч дітей.

Влада Бєлгородської області заявила, що евакуює з регіону близько дев'яти тисяч дітей - через обстріли, в яких вона звинувачує Україну. Водночас в регіоні триває операція російської збройної опозиції.

DW Україна -