Цензор.НЕТ

Найсвіжіші огляди головних подій, резонансні статті, все про війну в Україні, авторські думки, фото та відео з місця подій, бізнес, розваги, політика, спорт.

Більше новин

Протягом дня 10 громад Сумщини зазнали російських обстрілів - ОВА.

Протягом дня росіяни здійснили 35 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 127 вибухів.

Про це пишуть в телеграм-каналі Сумської ОВА, передає Цензор.НЕТ.

Зазначається, що обстрілів зазнали Хотінська, Юнаківська, Білопільська, Краснопільська, Великописарівська, Новослобідська, Есманьська, Шалигинська, Шосткинська, Середино-Будська громади.

  • Шосткинська громада: ворог бив з РСЗВ ( 6 вибухів ).
  • Білопільська громада: з території РФ з ворожого БпЛА здійснено скидання боєприпасу ( 3 вибухи ) та артобстріл ( 4 вибухи ).
  • Краснопільська громада: з ворожого БпЛА відбулися скидання боєприпасів ( 7 вибухів ), атака FPV дроном ( 1 вибух ), артобстріл ( 2 вибухи ), мінометний обстріл ( 2 вибухи ).
  • Великописарівська громада: з території РФ з гвинтокрила здійснено пуск 4-х ракет (типу НАР) та мінометні обстріли ( 24 вибухи ) та з ворожого БпЛА (квадракоптерного типу) здійснено скидання боєприпасу ( 1 ВОГ ).

Читайте: Прикордонники відбили напад російської ДРГ на Сумщині, - речник ДПСУ Демченко

  • Хотінська громада: зафіксовано обстріли з міномету ( 10 вибухів ) та обстріл з танку ( 6 вибухів ).
  • Юнаківська громада: росіяни вдарили з артилерії ( 22 вибухи ) та скинув ВОГ з БпЛА ( 3 вибухи ).
  • Есманьська громада: 14 мін скинув ворог на території громади.
  • Новослобідська громада: здійснено артилерійський обстріл ( 5 вибухів ).
  • Шалигинська громада: 11 мін скинули росіяни на територію громади.
  • Середино-Будська громада: ворог бив з артилерії ( 6 вибухів ).

Днями війська РФ обстріляли житлові квартали Білопілля Сумської області з артилерії та "Градів", загинула жінка.

Харківська ОВА заплатила підставним фірмам сотні мільйонів гривень за будівництво фортифікацій -  голова Антикорупційного центру  «Межа»  Богуславець.

Харківська ОВА заплатила підставним фірмам сотні мільйонів гривень за будівництво фортифікацій - голова Антикорупційного центру «Межа» Богуславець.

Департамент Житлово-комунального господарства (ЖКГ) та паливно-енергетичного комплексу Харківської ОВА укладав прямі договори на постачання деревини для укріплень із фірмами з ознаками фіктивності. Загалом п’ятьом ТОВкам заплатили 270 мільйонів гр...

Цензор.НЕТ 1
Ексзаступник Резнікова Замлинський, який погоджував контракт на  «яйця по 17 грн» , став послом із особливих доручень МЗС -  ЦПК.

Ексзаступник Резнікова Замлинський, який погоджував контракт на «яйця по 17 грн» , став послом із особливих доручень МЗС - ЦПК.

Колишнього заступника міністра оборони Ростислава Замлинського призначили послом з особливих доручень Міністерства закордонних справ. За часів головування Резнікова в Міноборони він опікувався питаннями фінансів та внутрішнього аудиту.

Цензор.НЕТ 2
Фортифікація на Харківщині: в кого гроші #lmn #дерибангрошей #вкралигроші #фортифікація #харків.

Фортифікація на Харківщині: в кого гроші #lmn #дерибангрошей #вкралигроші #фортифікація #харків.

ЛМН 3

Грузія вийшла на протест

Грузія вийшла на протест

Студенти з основних вишів Грузії заявляють про оголошення масштабного студентського страйку з понеділка, на знак протесту проти закону про "іноагентів", повідомляє "Эхо Кавказа". Про те, що зарпзтвідбувпється в Грузії та настрої мешканців розповіл...

ЛМН 5

«Окупаційній владі РФ не вистачає фахівців, люди не хочуть брати відповідальність» – експерт.

«Окупаційній владі РФ не вистачає фахівців, люди не хочуть брати відповідальність» – експерт.

Ми у соцмережах #радіосвобода #новини #Україна #новинимелітополь #новостимелитополь #мелітополь #мелитополь #роботамелітополь #работамелитополь #shorts #shortvideo #шортс

Новини Приазов'я 1

ВІДБУДОВА УКРАЇНСЬКОЇ ЕНЕРГОСИСТЕМИ ПІДЕ ПОНАД 7 МЛРД ГРИВЕНЬ.

ВІДБУДОВА УКРАЇНСЬКОЇ ЕНЕРГОСИСТЕМИ ПІДЕ ПОНАД 7 МЛРД ГРИВЕНЬ.

ОЛЕГ ПЕНДЗИН керівник Економічного дискусійного клубу, економічний і політичний експерт TV7+ — обласний телеканал цілодобового мовлення, який працює на території Хмельницької та частині Вінницької й Тернопільскої областей. Від початку широкомасшта...

Телеканал Хмельницького -

Вчора крав віскі в магазині, нині - мільйонер #lmn #фортифікація #харків #харківновини #харківщина.

Вчора крав віскі в магазині, нині - мільйонер #lmn #фортифікація #харків #харківновини #харківщина.

ЛМН 12

Аварійна дорога на Самбірщині: мешканці так і не дочекалися ремонту.

Аварійна дорога на Самбірщині: мешканці так і не дочекалися ремонту.

13 травня в селі Бісковичі, що на Самбірщині, з 7:00 мешканці втретє вперекрили дорогу державного значення «Мостиська – Самбір – Борислав». Вони вимагають її капітального ремонту. Про це повідомила журналістка LMN з місця події. Раніше в Бісковича...

ЛМН 5