Дзеркало Тижня

Останні новини України й світу. Лише достовірні новини політики, економіки, світу, культури й науки.

Більше новин

У Донецькій області ворог за добу вбив трьох мирних жителів та ще двох поранив.

Росіяни продовжують вбивати цивільних.

За минулу добу, 4 травня, внаслідок ворожих обстрілів у Донецькій області є загиблі та поранені мирні жителі. Про це повідомив голова ОВА Вадим Філашкін.

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Російські війська завдали ударів по Донецькій області: троє загиблих

“Росія вбиває цивільних! За 4 травня росіяни вбили 3 жителів Донеччини: 2 у Покровську і 1 у Дружківці”, - йдеться у повідомленні.

Ще двоє людей дістали поранення.

Усього від початку вторгнення армія РФ убила в області 1953 людини, 4871 мирного жителя окупанти поранили. Загальна кількість жертв росіян на Донеччині вказана без урахування Маріуполя й Волновахи.

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ЗСУ збили в Донецькій області російський штурмовик Су-25

Раніше повідомлялося, що окупанти вдарили ракетою по Дружківці Донецької області. Внаслідок ворожої атаки загинув 46-річний місцевий житель. Також загарбники зруйнували один будинок та пошкодили ще 11.

Дивіться спецтему:

  1. 4 травня українська ППО знищила керовану авіаційну ракету – Генштаб Українські пілоти та ракетники уразили вісім ворожих скупчень та чотири пункти управління російських військ.

  2. Генштаб ЗСУ оновив цифри втрат РФ: мінус ще понад 800 окупантів та ворожий літак Також противник за добу втратив, серед іншого, 18 бойових броньованих машин та дев'ять танків.

  3. У великодню ніч росіяни атакували Дніпро, пошкоджена інфраструктура та багатоповерхівка

  4. Обстріли Херсонщини: війська РФ поранили людину, пошкоджені будинки, є влучання в навчальний заклад Ворог продовжує тероризувати область.

  5. Цієї ночі в небі над Україною було знищено 23 із 24-ох "шахедів" - подробиці повітряного нападу від Повітряних Сил "Шахедів" збивалиу Харківській, Херсонській та Дніпропетровській областях.

Підсумки тижня 13-17 травня: «Я -профі»,  «Весна Рудани.

Підсумки тижня 13-17 травня: «Я -профі», «Весна Рудани.

«Я -профі»: у Кривбасі відкрили новий центр кар’єри. Інвалідність - не вирок! У місті стартували курси з водіння для містян з особливими потребами.Код нації у тканині. Як цьогоріч Кривий Ріг відзначив день вишиванки?Основний елемент суспільства та...

Перший Міський телеканал. -

«ПОРТ ПОДОРВАЛИ!». ЗЛЯКАНА РАШИСТКА ВИЄ ПІД АКОМПАНЕМЕНТ ПРИЛЬОТІВ ДРОНІВ ЗСУ в ПОРТ НОВОРОСІЙСЬКА!

«ПОРТ ПОДОРВАЛИ!». ЗЛЯКАНА РАШИСТКА ВИЄ ПІД АКОМПАНЕМЕНТ ПРИЛЬОТІВ ДРОНІВ ЗСУ в ПОРТ НОВОРОСІЙСЬКА!

Цензор.НЕТ 1

Благодійний мистецький проект  «Сила матері»

Благодійний мистецький проект «Сила матері»

_ Підпишіться на наш канал, щоб не пропустити головних новин Івано-Франківська та Прикарпаття: _ Сайт Івано-Франківського ОТБ "Галичина": _ Facebook: _ Twitter: _ Telegram:

Галичина -

У Тернополі врятували кота

У Тернополі врятували кота

Новини Тернополя -

ДО ДОШКИ/ІНТЕЛЕКТУАЛЬНО-РОЗВАЖАЛЬНЕ ШОУ

ДО ДОШКИ/ІНТЕЛЕКТУАЛЬНО-РОЗВАЖАЛЬНЕ ШОУ

Увага, шукачі знань! Ви коли-небудь цікавилися, кого називали пророком для України? Чи знаєте ви, яка страва завжди була найпопулярнішою в українській кухні? А ще цікаво, які таємниці ховає термін «оселедець», який використовували козаки? Вже урив...

Перший Міський телеканал. -

Порошенко - Німеччині:  «Не фінансуйте ухилянтів!»  #shorts - DW Ukrainian.

Порошенко - Німеччині: «Не фінансуйте ухилянтів!» #shorts - DW Ukrainian.

#dwукраїнською #shorts #short #shortvideo #shortsvideo #shortsyoutube Підписатися в один клік на #DWУкраїнською: Читайте новини України та світу - на нашому сайті: dw.com/ukrainian, у Facebook: fb.com/dw.ukrainian, на Twitter: twitter.com/dw_ukrai...

DW (Українською) -