Дзеркало Тижня

Останні новини України й світу. Лише достовірні новини політики, економіки, світу, культури й науки.

Більше новин

У п'ятьох регіонах РФ скасували паради до 9 травня через побоювання атак українських дронів — британська розвідка.

Росія вже другий рік поспіль скасовує марш "Безсмертний полк".

У Псковській, Брянській, Курській, Рязанській та Бєлгородській областях РФ скасували паради до 9 травня, через побоювання, що ці регіони можуть бути атаковані українськими БПЛА, зазначає британська розвідка у соцмережі Х.

"Минулого року напередодні параду було здійснено атаку БпЛА на Кремль", - йдеться в повідомленні.

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Росіяни збираються вивозити українських школярів на «свято 9 травня» у РФ

Окрім цього, у РФ вже другий рік поспіль скасовують марш "Безсмертний полк", натомість там пропонують у період із 1 до 11 травня розвішувати портрети ветеранів у громадських місцях та на автомобілях.

"Цього року Дню перемоги передує інавгурація Путіна, що відбудеться 7 травня", - повідомили в розвідці.

У Міноборони Британії наголосили, що на розрахунок керівницва РФ також могли вплинули можливість протестів і невдоволення війною проти України.

Нагадаємо, що на парад 9 травня у 2023 році до Москви приїхали самопроголошений президент Білорусі Аляксандр Лукашенко, президенти Казахстану, Киргизстану, Узбекистану, Таджикистану, а також прем’єр Вірменії. Аналітики Інституту дослідження війни (ISW) заявили, що Кремль намагався проведенням параду під час війни продемонструвати свій вплив у Центральній Азії.

Агентство Bloomberg, аналізуючи російський військовий парад у 2023 році, зазначило, що свято Путіна "переповнене доказами його поразки".

Дивіться спецтему:

  1. У ДТЕК розповіли, скільки разів армія РФ атакувала українські ТЕС від початку повномасштабної війни Чотири теплові електростанції значно пошкоджені.

  2. Міноборони закликало МОЗ поновити судмедекспертизу загиблих на фронті Іноді військові після важкої травми помирають не саме через цю травму, а через додаткові проблеми зі здоров’ям, які ускладнили ситуацію. І ці проблеми буває неможливо виявити та проаналізувати без розтину тіла.

  3. Затягування із мобілізацією в Україні відкладає імовірність контрнаступу в 2025 році – WP Відновлення допомоги США лише дає Україні трохи часу, але не вирішує основних проблем.

  4. Росіяни значно посилили штурми на луганському напрямку: карта Лисогор розповів про бої у районі Невського та у Серебрянському лісі.

  5. РФ атакувала два міста на Харківщині: є руйнування та поранені Російський снаряд влучив у будинок.

«Майданчик для мам та дітей»

«Майданчик для мам та дітей»

Майстеркласи, розмальовки та смаколики. В Івано-Франківську організували «Майданчик для мам та дітей”. _ Підпишіться на наш канал, щоб не пропустити головних новин Івано-Франківська та Прикарпаття: _ Сайт Івано-Франківського ОТБ "Галичина": _ Face...

Галичина -

ТВ7+. РОСІЇ НЕ ПОТРІБНА УКРАЇНА З МАРІОНЕТКОВИМ УРЯДОМ

ТВ7+. РОСІЇ НЕ ПОТРІБНА УКРАЇНА З МАРІОНЕТКОВИМ УРЯДОМ

ІГОР ЧАЛЕНКО – політолог. Наш сайт : А також ми у фейсбуці : Підписуйтесь на наш канал, ставте лайки та тисніть на дзвіночок !!!

Телеканал Хмельницького 1

Господар. Розсада

Господар. Розсада

_ Підпишіться на наш канал, щоб не пропустити головних новин Івано-Франківська та Прикарпаття: _ Сайт Івано-Франківського ОТБ "Галичина": _ Facebook: _ Twitter: _ Telegram:

Галичина -

НОВИНИ. Випуск за 13 травня 2024 року

НОВИНИ. Випуск за 13 травня 2024 року

Якщо ви маєте новину - повідомляйте на пошту – redaktor@sk1.tv з темою "Новина для СК1" Дивіться нас онлайн на sk1.tv Додавайтеся до нас у соцмережах:

Телеканал СК1 -

Росіяни штурмують Харківщину: яка ситуація у регіоні? - ПОДРОБИЦІ.

Росіяни штурмують Харківщину: яка ситуація у регіоні? - ПОДРОБИЦІ.

Найоперативніша стрічка новин з України та світу. Стисло ЗрозумілоВчасно Підписатися на наш канал Підтримати нас: #харківщина #наступ #перемиря #війна #україна #перемога #2024 #зеленський #залужний #мобілізація #новиниУкраїни #нта #новинионлайн #н...

НТА -

На щиті до Житомира повернувся 37-річний Герой Петро Машталер.

На щиті до Житомира повернувся 37-річний Герой Петро Машталер.

Житомир знову попрощався з Героєм. На щиті до рідного міста повернувся 37-річний захисник Петро Машталер. Воїн героїчно загинув 28 квітня 2024 року Якщо ви маєте новину - повідомляйте на пошту – redaktor@sk1.tv з темою "Новина для СК1" Дивіться на...

Телеканал СК1 -