Главком

Всі новини України і світу. Свіжі новини політики, економіки, спорту та шоу-бізнесу.

Більше новин

Суд оштрафував Трампа на $9 тис. за пости в соцмережах: деталі справи

Суддя Нью-Йорка Хуан Мерчан визнав колишнього президента США Дональда Трампа винним у порушенні заборони на публікацію у соцмережах інформації про суд над ним й зобов'язав сплатити $9 тис. штрафу. Про це повідомляє NBC News.

Суддя визнав Трампа винним у неповазі до суду за дев'ять порушень його наказу про нерозголошення, призначивши штраф у розмірі $1 тис. за кожен випадок.

Мерчан також попередив, що не потерпить подальших порушень своїх наказів, і наголосив, що «якщо це буде необхідно та доречно за даних обставин», він призначить колишньому президенту покарання у вигляді позбавлення волі.

Суддя пояснив, що оскільки штрафи, які обмежені законом штату, є відносно невеликими в порівнянні зі статками Трампа, вони навряд чи втримають колишнього президента від виконання рішення суду. Мерчан сказав, що хоча він віддав би перевагу накладенню відповідно більших штрафів, натомість він повинен розглянути, «чи в деяких випадках тюремне ув’язнення може бути необхідним покаранням».

Як відомо, у Нью-Йорку розпочався кримінальний процес проти колишнього президента США Дональда Трампа за звинуваченням у спробі підкупу порноакторки Стормі Деніелс за нерозголошення інформації про їхні сексуальні стосунки.

Трампа звинувачують у тому, що у 2014 році він через свого адвоката Майкла Коена за $130 тис. намагався підкупити порноакторку Стормі Деніелс, аби завадити їй оприлюднити свої заяви про сексуальні стосунки з експрезидентом. При цьому Трамп заперечує факт цієї зустрічі.

Якщо Трампа визнають винним, йому загрожує до чотирьох років в'язниці.

Рініше повідомлялося, у Верховному суді штату Нью-Йорк відхилили подані експрезидентом США Дональдом Трампом документи про заставу на суму $175 млн у справі про цивільне шахрайство через те, що він не надав поточний фінансовий звіт. Про це повідомляє Newsweek.

Читайте також:

Запоріжанка ЗДАВАЛА військові ешелони й рембази, РСЗВ накрили Степногірськ - День.

Запоріжанка ЗДАВАЛА військові ешелони й рембази, РСЗВ накрили Степногірськ - День.

Запоріжанка хотіла завадити поставці техніки ЗСУ на південний фронт Росіяни обстріляли з РСЗВ прифронтовий Степногірськ і вбили чоловіка 64 років В ЗОКЛ зробили пересадку нирки від мами до доньки. 34-річна жінка врятована «Бум повісток»: Кабмін до...

Телеканал TV5 2

Постраждалі  мовчать, а воєнні злочини не розслідувані.

Постраждалі мовчать, а воєнні злочини не розслідувані.

25 років тому кровопролитна війна на Балканах завершилася виведенням сербських військ із Косова. Конфлікт між православними сербами та албанцями-мусульманами, які населяли Косово, закінчився лише після 78-денних бомбардувань Сербії військами НАТО....

Громадське Телебачення -

НОВИНИ. Випуск за 21 травня 2024 року

НОВИНИ. Випуск за 21 травня 2024 року

Якщо ви маєте новину - повідомляйте на пошту – redaktor@sk1.tv з темою "Новина для СК1" Дивіться нас онлайн на sk1.tv Додавайтеся до нас у соцмережах:

Телеканал СК1 1

54 ВИПУСК ПЕРША ДОМЕДИЧНА ДОПОМОГА КЛIЩI LOGO

54 ВИПУСК ПЕРША ДОМЕДИЧНА ДОПОМОГА КЛIЩI LOGO

Щорічно пік активності кліщів припадає на квітень-травень та серпень-вересень. Ці невеликі створіння можуть переносити збудників як вірусних, так і бактеріальних захворювань. Де найчастіше можна «зустрітись» із цими комахами, від яких можуть виник...

Перший Міський телеканал. 2

Новини Кривбасу 20 травня:  «Центр поводження з тваринам», «Veterans Family Games-2024», дитсадок.

Новини Кривбасу 20 травня: «Центр поводження з тваринам», «Veterans Family Games-2024», дитсадок.

«Це дуже класно – подарувати сім’ю тварині», саме з такими намірами криворіжці провели вихідні, адже міський «Центр поводження з тваринам» провів перший день відкритих дверей. Чи знайшов хтось із пухнастих новий дім -розкажемо у «Новинах». А також...

Перший Міський телеканал. -

Хто захищає мп у Верховній Раді? - Світла не буде.Як вижити? - Волонтер з Лівчиці

Хто захищає мп у Верховній Раді? - Світла не буде.Як вижити? - Волонтер з Лівчиці

Станьте спонсором цього каналу, щоб отримувати бонуси: Ми у соцмережах: Facebook - Telegram - TikTok - #новинильвів #lmn #video #новини #львів #лмн #lviv #video #videoshort #videos #львівщина #новиниукраїни #поглядзхмарочоса #Помануфактуримо

ЛМН -

Український громадський діяч, блогер, волонтер.
Ще одна російська БМП згоріла після зустрічі з вашими дронами Другу пошкоджено. Чудова робота підрозділу Несамовиті 110 ОБрТРО!
Завтра світло знову то буде, то не буде, Укренерго
Один з «подвигів» Содоля, за які він отримав підвищення та командує тепер усім східним фронтом. Пише морпіх, знаю його особисто.
Телеграм канали
У Києві озброєні чоловіки в масках серед білого дня нападали на перехожих: що відомо.
Термін дії висновку ВЛК щодо придатності до військової служби становить 1 рік - постанова Кабміну.
Кабмін зменшив термін дії висновку ВЛК про придатність у воєнний час.
Український воїн Іван Кавка загинув на Запорізькому напрямку.
«Це ганьба» : Чісора гнівно відреагував на ситуацію в бою Усик – Ф'юрі.
Роботодавців зобов’язали вручати повістки, організовувати прибуття працівників до ТЦК та інформувати про тих, хто відмовився від їх отримання чи звільнився - постанова Кабміну.
Усик подарував костюм та рукавички з переможного бою проти Ф'юрі.
Бойова робота лучника-окупанта на Луганщині. ВIДЕО
«Совок головного мозку» : українців обурила пропозиція ввести податок на бездітність, нардеп після скандалу «дав задню».
Чоловіки, зняті з військового обліку у зв'язку з виїздом за кордон, зобов'язані прибути до ТЦК до 16 червня: в чому причина.