Обозреватель

Найсвіжіші новини України та світу онлайн, гарячі теми, головні новини, cтатті та аналітика, Спорт.

Більше новин

Даша Квіткова та Назар Задніпровський озвучили химерних персонажів сімейної комедії «Уявні друзі».

В Україні з 16 травня в кінотеатрах стартує сімейна комедія "Уявні друзі". В дубляжі над фільмом працювали українські зірки – зокрема, Даша Квіткова, чиїм голосом заговорить Єдиноріжка, та Назар Задніпровський.

Яскрава історія розповідає про дівчинку на ім’я Бі, яка виявляє, що може бачити "Уявних Друзів" – фантастичних істот, яких кожна людина коли-небудь вигадувала. Розуміючи свою суперсилу, Бі вирушає у чарівну пригоду, щоб відновити зв’язок між забутими "Уявними Друзями" та їхніми дітьми.

Разом з яскравими кіногероями у неймовірну подорож відправляються зірки українського дубляжу: Даша Квіткова , чиїм голосом заговорить Єдиноріжка , та Назар Задніпровський , який здублював великого фіолетового Блу .

Дебютувала у ролі Єдиноріжка інфлюенсерка Даша Квіткова: "Це вперше мені довелося дублювати анімаційного героя. Попри те, що було складно, адже я ще не знаю всіх нюансів професії, я була у захваті від процесу. Це такий крутий досвід – ти на 100% відсотків перевтілюєшся у свого персонажа і наче проживаєш з ним маленьке життя. Моя героїня Єдиноріжка – чарівна, емоційна, надзвичайно мрійлива та легка, тож мені здається в цьому ми з нею подібні.

А тема уявних друзів мені близька, оскільки мій син Левчик вже має власного уявного друга — маленького жука Сонечко, який обов'язково має бути веселим. Він приходить в гості до синочка кожного вечора перед сном, і Лев завжди розповідає мені як Сонечко повзе до нього, цілує його і вони засинають разом.

Я щиро раджу кожному завітати на прем'єру "Уявних друзів" у кінотеатрах, адже це історія для всієї родини. Це кіно щире, добре, а ще вчить бути вільними у своїх емоціях і попри вік завжди дослухатися до своєї внутрішньої дитини".

Харизматичний та завжди усміхнений актор театру та кіно Назар Задніпровський подарував свій голос Блу. За плечима Назара чимало фантастичних ролей в дубляжі, а дублювати анімації він готовий хоч кожного дня: "Для мене це не просто робота, а певна місія. Я щиро люблю український дубляж і хочу, щоб глядачі в нашій країні мали змогу дивитися улюблені фільми рідною мовою. Особливо зараз, коли, як ніколи, важливо популяризувати українську мову та вітчизняний дубляж.

Блу – надзвичайно харизматичний та позитивний уявний друг. А сама історія вчить нас банальній, але важливій істині – дитинство швидкоплинне, адже ще донедавна ти сам був дитиною, а тепер дивишся як ростуть твої діти. Тому цінуйте кожну мить, не нехтуйте часом разом і обов'язково ходіть в кіно на теплі родинні історії!"

Олекса Різників - життєдайний борець //  «Ген українців з Іриною Фаріон».

Олекса Різників - життєдайний борець // «Ген українців з Іриною Фаріон».

Найоперативніша стрічка новин з України та світу. Стисло ЗрозумілоВчасно Уродженець Донбасу, вихованець «змосковщеної» Миколаївщини і «космополітичної» Одеси. Політв’язень московських концтаборів, український письменник, мовознавець, просвітянин, ...

НТА 1

ТВ7+. СПІВПРАЦЯ ІРАНУ І РФ НЕ ЗМІНИТЬСЯ

ТВ7+. СПІВПРАЦЯ ІРАНУ І РФ НЕ ЗМІНИТЬСЯ

ДМИТРО ЛЕВУСЬ - експерт-міжнародник аналітичного центру «Обʼєднана Україна». Наш сайт : А також ми у фейсбуці : Підписуйтесь на наш канал, ставте лайки та тисніть на дзвіночок !!!

Телеканал Хмельницького -

Війна, відключення світла: Чиновники витрачають мільйони на дорогу замість допомоги людям!.

Війна, відключення світла: Чиновники витрачають мільйони на дорогу замість допомоги людям!.

Третій рік війни, господарі та бізнес готуються до відключень світла. А що там чиновники? Благоустрій кладовища, кілометр дороги до приватного бізнесу і вітрила. Так нам ніколи не вибратися з біди і найперше що потрібно зробити - подбати про владу...

ЛМН 1

Головне із заяв глави Пентагону Ллойда Остіна на засіданні “Рамштайн-22”.

Головне із заяв глави Пентагону Ллойда Остіна на засіданні “Рамштайн-22”.

Найоперативніша стрічка новин з України та світу. Стисло ЗрозумілоВчасно Підписатися на наш канал Підтримати нас: #остін #рамштайн #сша #війна #україна #перемога #2024 #зеленський #залужний #мобілізація #новиниУкраїни #нта #новинионлайн #новини #З...

НТА 1

«Біля кожного загиблого воїна — 10-20 чоловік плаче», — отець Василь Колодій / hromadske.

«Біля кожного загиблого воїна — 10-20 чоловік плаче», — отець Василь Колодій / hromadske.

«Що я хочу сказати: помітно по них, що вони — родичі загиблих воїнів? — питає нас тихенько отець Василь. — Ви б бачили їх спочатку, які вони були. Дуже печальні. А зараз вони вже живі. І це радує. Вони тішаться, усміхаються, вони радіють. Це дуже ...

Громадське Телебачення 1

ТВ7+. СПІВПРАЦЯ ІРАНУ І РФ НЕ ЗМІНИТЬСЯ - ДМИТРО ЛЕВУСЬ  #ДМИТРОЛЕВУСЬ  #ІРАНУІРФ

ТВ7+. СПІВПРАЦЯ ІРАНУ І РФ НЕ ЗМІНИТЬСЯ - ДМИТРО ЛЕВУСЬ #ДМИТРОЛЕВУСЬ #ІРАНУІРФ

Наш сайт : А також ми у фейсбуці : Підписуйтесь на наш канал, ставте лайки та тисніть на дзвіночок !!!

Телеканал Хмельницького -

Новини України та аналітичні матеріали
Говорив сьогодні з Головкомом щодо ситуації, зокрема, на донецьких напрямках, на Харківщині. Всюди зберігаємо контроль. Російські вбивці активно за...
️ ​​Президент Зеленський підтвердив, що Україна веде переговори з міжнародними партнерами про можливість завдавати ударів їхньою зброєю по цілях на...
Відбій загрози по МіГ-31.
Телеграм канали