Обозреватель

Найсвіжіші новини України та світу онлайн, гарячі теми, головні новини, cтатті та аналітика, Спорт.

Більше новин

Організатора «п’яних вечірок» Ярину випустили із СІЗО під заставу.

Андрій Ярина , який "прославився" як організатор "п'яних" вечірок у Києві, вийшов з-під варти. Підозрюваний вніс заставу у розмірі 272 500 гривень.

Про це "Суспільному" повідомили у Київській обласній прокуратурі. Зазначається, що прокурор клопотав за безальтернативне продовження тримання під вартою, однак суд задовольнив це прохання частково, визначивши заставу.

"Цю суму обвинувачений вніс, у зв'язку з чим його було звільнено з-під варти", – зазначили в прокуратурі.

Тепер, згідно з рішенням суду, фігурант має носити електронний браслет, перебувати у населеному пункті, де проживає, не спілкуватися зі свідками та потерпілими, а також здати на зберігання закордонний паспорт.

Нагадаємо, 31 січня 2023 року у мережі з'явилася інформація про те, що група молодиків у Києві нібито пропонує дівчатам алкоголь і наркотики, а потім ґвалтує їх. Зловмисники завантажували докази своїх "розваг" у закриті акаунти однієї із соцмереж. Цю "забаву" вони називали "Покажемо вам, які навколо ш****и".

Вже наступного дня молодиків затримали правоохоронці. Однак один із них лише радів такому "хайпу", вважаючи, що йому за це нічого не буде.

Досудове розслідування завершили у червні. У жовтні 2023 року правоохоронці скерували до суду обвинувальний акт щодо організатора і двох учасників "п'яних" вечірок у Києві. Їм усім інкримінували різні статті Кримінального кодексу України.

Двоє з підозрюваних – Ярослав Домбровський та Олег Захаров – вийшли під заставу по 402 тисячі гривень кожен ще у березні 2023 року.

Як повідомляв OBOZ.UA:

– Блогер Андрій Ярина був ведучим скандальних трансляцій "п’яних вечірок". У суді він заявив, що не напував дівчат насильно та запевняв, що все робив заради контенту.

– Ще один організатор – Ярослав Домбровський, який 2023 року отримав один рік обмеження волі умовно за незаконне придбання та зберігання наркотиків.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

ТВ7+. КАМ’ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКИЙ – 650 РОКІВ ЄВРОПЕЙСЬКОЇ ІСТОРІЇ

ТВ7+. КАМ’ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКИЙ – 650 РОКІВ ЄВРОПЕЙСЬКОЇ ІСТОРІЇ

650 років європейської історії. Кам’янець-Подільський відзначив день міста. У програмі тижневих заходів було чимало мистецьких і благодійних акцій. Усі вони проходили під гаслом «Збираємо донати на дрони і гармати». Наш сайт : А також ми у фейсбуц...

Телеканал Хмельницького -

ТВ7+.МЕЛЬПОМЕНА FEST:У ХМЕЛЬНИЦЬКОМУ ВІДБУВСЯ ФЕСТИВАЛЬ ДИТЯЧИХ ТА МОЛОДІЖНИХ ТЕАТРАЛЬНИХ КОЛЕКТИВІВ

ТВ7+.МЕЛЬПОМЕНА FEST:У ХМЕЛЬНИЦЬКОМУ ВІДБУВСЯ ФЕСТИВАЛЬ ДИТЯЧИХ ТА МОЛОДІЖНИХ ТЕАТРАЛЬНИХ КОЛЕКТИВІВ

Гість: АНАТОЛІЙ БЕЛЕВАНЦЕВ - заступник директора з навчально-виховної роботи Хмельницької школи мистецтв. Наш сайт : А також ми у фейсбуці : Підписуйтесь на наш канал, ставте лайки та тисніть на дзвіночок !!!

Телеканал Хмельницького -

ТВ7+. СПІВПРАЦЯ ІРАНУ І РФ НЕ ЗМІНИТЬСЯ - ДМИТРО ЛЕВУСЬ  #ДМИТРОЛЕВУСЬ  #ІРАНУІРФ

ТВ7+. СПІВПРАЦЯ ІРАНУ І РФ НЕ ЗМІНИТЬСЯ - ДМИТРО ЛЕВУСЬ #ДМИТРОЛЕВУСЬ #ІРАНУІРФ

Наш сайт : А також ми у фейсбуці : Підписуйтесь на наш канал, ставте лайки та тисніть на дзвіночок !!!

Телеканал Хмельницького -

ТВ7+. СПІВПРАЦЯ ІРАНУ І РФ НЕ ЗМІНИТЬСЯ

ТВ7+. СПІВПРАЦЯ ІРАНУ І РФ НЕ ЗМІНИТЬСЯ

ДМИТРО ЛЕВУСЬ - експерт-міжнародник аналітичного центру «Обʼєднана Україна». Наш сайт : А також ми у фейсбуці : Підписуйтесь на наш канал, ставте лайки та тисніть на дзвіночок !!!

Телеканал Хмельницького -

ТВ7+. «МЕЛЬПОМЕНА FEST»

ТВ7+. «МЕЛЬПОМЕНА FEST»

«Мельпомена FEST». У Хмельницькому завершився показ вистав від дитячих і молодіжних колективів. На фестиваль з’їхалися маленькі театрали зі всієї області і не тільки. Чим дивували та, як оцінювали далі у сюжеті. Наш сайт : А також ми у фейсбуці : ...

Телеканал Хмельницького -

НОВИНИ. Випуск за 20 травня 2024 року

НОВИНИ. Випуск за 20 травня 2024 року

Якщо ви маєте новину - повідомляйте на пошту – redaktor@sk1.tv з темою "Новина для СК1" Дивіться нас онлайн на sk1.tv Додавайтеся до нас у соцмережах:

Телеканал СК1 -

Батальйон безпілотних систем у складі #3ОШБр
Горить, димить ворожий БТР! А ми й надалі не даємо ворогу розслабити свої сідниці Харківщина Працює екіпаж "OVER HEAD" - лайк цим козакам! 🫡 Ми нищ...
КАЦАПСЬКИЙ "САРАЙ" ДАЛІ НЕ ПОЇДЕ! Знайшли підбитий танк із "сараєм на борту", знешкодили гармату, з другого вильоту знешкодили двигун. Далі ця бляш...
ЗНИЩЕННЯ СНАЙПЕРА ВНОЧІ Ворожий снайпер цілив по нашим побратимам, розвідка знайшла його схованку, екіпаж "OVER HEAD" не схибив. Ну а з тієї позиці...
Телеграм канали